Ragne Abikokk 2009-12-02 18:44:32 |
Käisin vennanaise aeda rüüstamas ning sain endale suure kotitäie maapirne. Minu arvates vägagi tänuväärne asi :) Valmistasin maapirnivormi üleküpsetatud juustuga ning maapirnipudru röstitud küüslauguga - kiidan. | |
Tziiki Abikokk 2009-12-02 22:42:17 |
küsimus-kus Tartus võiks maapirni müügil olla? As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Cashmir Abikokk 2009-12-02 22:59:14 |
Mõnikord on turul olnud, eriti siseturul - jaluta natuke ringi ja tavaliselt mõne letinurga pealt ikka leiab. Samuti on seda Lõuna-Eesti mahetalude pakkumises, mis meililisti teel toimib. | |
Ragne Abikokk 2009-12-02 23:58:58 |
Tartu kohta ma kaasa rääkida ei oska, aga Pärnu näitel võin öelda, et turul käies peab silmad lahti hoidma mõni üksik kord olen maapirni seal kohanud. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-22 12:32:36 |
Kes ise kasvatada tahab: Kuidas kasvatada maapirni? (maaleht) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-04-09 14:02:31 |
Me olime terve perega täna enne 9 juba aialapil (no lapsed meil varajased ärkajad) ning Kristjan kaevas peenrakastidest välja ka suure kausitäie maapirne. Imeilusad siledad mugulad olid, nagu polekski vahepeal karmi talve kogenud!!! Täna plaanis mitu rooga kohe.. | |
Zoozi Abikokk 2011-04-09 15:13:22 |
Pille:
Ajad siin teisi kadedaks :D
Me olime terve perega täna enne 9 juba aialapil (no lapsed meil varajased ärkajad) ning Kristjan kaevas peenrakastidest välja ka suure kausitäie maapirne. Imeilusad siledad mugulad olid, nagu polekski vahepeal karmi talve kogenud!!! Täna plaanis mitu rooga kohe.. |
|
Anu Abikokk 2011-04-09 15:39:33 |
Tartu kohta küsiti küll juba kaks aastat tagasi, aga vastan igaksjuhuks ikkagi. Äkki kellelgi nüüd vaja. :) Maapirni saab sealt Kaubamaja juures olevast turuhoonest. Pajumäe leti kõrvalt. Hästi ilusad ja maitsvad. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-04-18 22:45:58 |
Zoozi:
:) Nädal tagasi sai tehtud seda maapirnivormi suitsujuustuga ja seda tüümiani-sidruni-parmesaniga.
Eile korjasime jälle mõned mugulad maa seest välja. Olid nii ilusad ja õhukese-sileda koorega, et ma ei hakanud neid koorimagi selle heleda supi jaoks:
Pille:
Ajad siin teisi kadedaks :DMe olime terve perega täna enne 9 juba aialapil (no lapsed meil varajased ärkajad) ning Kristjan kaevas peenrakastidest välja ka suure kausitäie maapirne. Imeilusad siledad mugulad olid, nagu polekski vahepeal karmi talve kogenud!!! Täna plaanis mitu rooga kohe.. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-10-20 14:33:18 |
Pille:
Meil kasvab nüüd teist aastat maapirn oma aias ja seega regulaarselt menüüs. See ju kasvab nii hoogsalt :) Nüüdseks on retsepte juba 36, viimati lisasin röstitud maapirnid-kartulid sidruniga ja ahjukana maapirniga.
Aga Nami-Namis on vägagi viisakas maapirniretseptide valik, tervelt 27 retsepti. |
|
<< < 1 | 2 | 3 > >> |