Maapirn e. topinambur

Ilse
Postitusi: 730
Abikokk
2011-10-20 15:44:24
Panin ka mõne mugula maha, ootan huviga. Pildid on nii isuäratavad, rt tahaks kohe proovida :)

Ilse köögis

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2011-10-26 09:50:31
Ilsu:
Panin ka mõne mugula maha, ootan huviga. Pildid on nii isuäratavad, rt tahaks kohe proovida :)
Aitäh, Ilsu! Pea siis meeles, et üles kaevad vaid niipalju mugulaid, kui parasjagu vaja on. Ja nii kevadeni välja! Piret tegi Soome ajakirjanduse ainetel ühe kauni maapirnirisoto, mida ta serveeris kanamaksaga.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2012-04-15 15:42:26
Eva 8.10.2009:
Nädalavahetusel sai üles võetud esimene maapirni saak. Millised on teie lemmikud road maapirnist? Mitte et retsepte oleks vähe, aga just need kõige paremad...
Eva tegi selle alateema avapostituse oktoobris, et võttis üles esimese saagi. Meie võtsime tänavuse esimese maapirnisaagi üles täna - saime kaks hiidsuurt ämbritäit väga kauneid õhukese koorega krõmpse mugulaid. Maapirn on ses mõttes tänuväärne köögivili, et on isegi aprillis kena ja värske :) Kuna endal hetkel väga suurt maapirniisu pole, siis õnneks leidsin Facebooki kaudu kiiresti kuus vabatahtlikku, kes meid saagist vabastavad :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Mari-Liis
Postitusi: 593
Abikokk
2012-04-28 21:27:36
Pille:
Kuna endal hetkel väga suurt maapirniisu pole, siis õnneks leidsin Facebooki kaudu kiiresti kuus vabatahtlikku, kes meid saagist vabastavad :)
ühena neist vabatahtlikest tänan väga mõnusate krõmpsude maapirnide eest! Üks valminud toit oli selline: Praadisin pannil oliiviõlis sibulat ja kooritud-tükeldatud maapirni, kuni peaaegu pehmed, aga veel krõmpsu ka tunda. Lisasin väikese sortsu valget veini, peotäie võilillelehti, soola-pipart ja kuumutasin kõik koos läbi, kuni vedelik kees kokku. Väga maitsev!

Siit nurgast ja sealt nurgast

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2014-04-13 21:30:31
Meie tänane saak: :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2015-03-23 13:04:36
The Kitchn kirjutab: Why you might want to take it slow with sunchokes

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 >