Karima Abikokk 2014-03-17 18:18:37 |
mul kahjuks oli vend itaalias ja õde tööl. peab kajuks vaatama uuesti kuidas mu auhinnale järele tulla | |
Tsheburashka Abikokk 2014-03-17 22:03:05 |
Kaks aastat tagasi elas Karima vend mul enam-vähem kõrvalmajas vist :) Kui ta nüüd vahepeal ära pole kolinud, siis kunagi, kui ma oma raamatule järele jõuan, võin Karima omad ka möödaminnes ta vennale viia. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-03-19 15:32:07 |
Pille:
Kordan auhinnatundi SEL LAUPÄEVAL ehk 22. märtsil. Kellaaeg on sama, 10.30-11.40, auto endiselt valge (Mini Cooper Countryman), asukoht Telemaja Faehlmanni 12 (suur ja hall hoone). Ehk sobib mõnedele inimestele sel korral paremini :)
(Ehk postiga ma _veel_ auhindu laiali saatma ei hakka, aga ei välista, et ma seda millalgi teen).
Pille:
Nii, auto on väike ja valge ja mul on seljas punane mantel :)Kõiksugu auhinnakandidaadid, eriti tordivõistluse omad. Kuna mul ei ole ressursse postiga saatmiseks (jutt pealinna inimestest), siis teen lähinädalatel mõned "külastustunnid". Esimene juba sel laupäeval ehk 15. märtsil kell 10.30-11.30 Faehlmanni tänaval Telemaja taga. Laon kõiksugu auhinnad ja raamatud ja Victorinoxi noad autosse ja siis saab need mu lapse laulutunni ajal kätte :) Auto ja oma mantli värvi ning salasõna täpsustan lähipäevil :) |
|
Karima Abikokk 2014-03-20 00:03:10 |
Tsheburashka oi see oli mulle küll üllatus :) Ma arvan,et kui see sulle tüli ei tee siis võiksid võtta küll. sest ta on selle kuulõpuni täiesti kinni ja ei ole Eestis. | |
Martiina Abikokk 2014-03-20 17:42:37 |
Pille, ma saadan sõbranna oma auhindade järgi. Ta ütles, et saab sel kellaajal suure tõenäosusega minna, seega loodan, et ta käib Su juurest läbi. Saad minu auhinnakoti võrra auto kergemaks :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-03-28 20:29:12 |
Pille:
Nii, ja homme ehk 29. märtsil jälle! :)
Tsheburashka peaks tulema. OlgaKa? Keegi veel?
Pille:
Kordan auhinnatundi SEL LAUPÄEVAL ehk 22. märtsil. Kellaaeg on sama, 10.30-11.40, auto endiselt valge (Mini Cooper Countryman), asukoht Telemaja Faehlmanni 12 (suur ja hall hoone). Ehk sobib mõnedele inimestele sel korral paremini :)
(Ehk postiga ma _veel_ auhindu laiali saatma ei hakka, aga ei välista, et ma seda millalgi teen). Pille:
Nii, auto on väike ja valge ja mul on seljas punane mantel :)Kõiksugu auhinnakandidaadid, eriti tordivõistluse omad. Kuna mul ei ole ressursse postiga saatmiseks (jutt pealinna inimestest), siis teen lähinädalatel mõned "külastustunnid". Esimene juba sel laupäeval ehk 15. märtsil kell 10.30-11.30 Faehlmanni tänaval Telemaja taga. Laon kõiksugu auhinnad ja raamatud ja Victorinoxi noad autosse ja siis saab need mu lapse laulutunni ajal kätte :) Auto ja oma mantli värvi ning salasõna täpsustan lähipäevil :) |
|
3liko Kokaõpilane 2014-03-30 14:30:30 |
Pille, ma tulen järgmine nädal pühapäeval muidu Viimsisse kardiga sõitma. Ehk on võimalus kuidagi siis auhindu kätte saada. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-03-30 15:12:59 |
3liko:
Jaaa! Ma võin sinna kardiraja juurde ise ära tuua, autoga 5 minutit sõita - või siis tuled meilt enne läbi.
OlgaKa mees tuleb ise millalgi järele. Ja suur aitäh Tsheburashkale, kes käis eile hommikul enda ja Karima auhindade järel!
Pille, ma tulen järgmine nädal pühapäeval muidu Viimsisse kardiga sõitma. Ehk on võimalus kuidagi siis auhindu kätte saada. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-03-31 21:37:14 |
Pille:
Nuga, põll ja spa-pääse sellele kenale noormehele üle antud ;)
OlgaKa mees tuleb ise millalgi järele. |
|
OlgaKa Abikokk 2014-04-01 00:49:45 |
Pille:
Jaaa kena noormees tõi need ka mulle ära, väitis veel, et on jõuluvana ja nõudis paki ees luuletust.. :) Suurimad tänud! Pille:
Nuga, põll ja spa-pääse sellele kenale noormehele üle antud ;)OlgaKa mees tuleb ise millalgi järele. Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök |
|
<< < 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 > >> |