Vormid jm vahendid tortide kaunistamiseks

Ssille
Kokaõpilane
2009-09-12 18:19:40
Avastasin, et osta.ee lehel müüb keegi väga suures valikus tortide kaunistamise vahendeid jm küpsetamisega seonduvat. Ei jõudnud praegu ise lõpuni vaadatagi, panin kohe ka siia, võib-olla huvitab kedagi. http://www.osta.ee/index.php?fuseaction=search.searchseller&id=1000&type=all&limit=running&time=left&preset=&orderby=&show_items=1&show_shop=1&show_ads=1&q[seller]=merliki&q[cat]=1000&q[show_items]=1&q[show_ads]=&q[show_shop]=1&q[fuseaction]=search.searchseller&q[searchform]=search.seller&start=101
Ssille
Kokaõpilane
2009-09-12 18:21:20
Selgus, et otse lingile vajutades ei saagi sinna, peab panema müüja nime, see on - merliki.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-04-02 22:59:13
Pozataja:
kust saaks selliste dekoratsioonide tegemiseks vorme?
Kas on keegi näinud selliseid?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kadrin
Kokaõpilane
2010-04-05 09:41:29
Pille:
Pozataja:
kust saaks selliste dekoratsioonide tegemiseks vorme? http://www.rentafakecake.com/seashellcake.jpg
Kas on keegi näinud selliseid?
E-bay lehelt olen sarnase silikonist vormi tellinud. Olen tellinud UK lehelt, sealt on ka saatmiskulu mõistlik ning jõudis kohale 5 päevaga.

Üks koogitükk ei tee heale figuurile midagi, halvale ammugi mitte!

Vandiste
Abikokk
2011-02-16 08:54:26
Kas keegi on kaunistusvahendeid tellinud Cake Stuffist? Mis see postikulu võiks olla? Ma mitte ei leia seda seal üles.
Netcat
Abikokk
2011-02-16 19:52:33
Vandiste:
Kas keegi on kaunistusvahendeid tellinud Cake Stuffist? Mis see postikulu võiks olla? Ma mitte ei leia seda seal üles.
"Outwith the UK customers of up to 2kg (packed) can normally be shipped by Royal Mail International Air Mail (if box is within dimension restrictions); orders over 2kg are normally split and sent as separate packages. The Company can also quote for delivery by International Datapost or FedEx for larger international orders."

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Vandiste
Abikokk
2011-02-16 21:51:26
Aitäh, Netcat. Käisin UK posti lehel hindu uurimas, eks seedin seda natuke....
h_s
Kokaõpilane
2011-02-16 21:59:25
Netcat:
Vandiste:
"Outwith the UK customers of up to 2kg (packed) can normally be shipped by Royal Mail International Air Mail (if box is within dimension restrictions); orders over 2kg are normally split and sent as separate packages. The Company can also quote for delivery by International Datapost or FedEx for larger international orders."
See leht annab sulle postikulu siis, kui sa paned asjad ostukorvi ja teed endale kasutajakonto. Ma proovisin tähekujuliste vormidega, mida olen tahtnud osta. Sain paki kaaluks 150 g ja postikuluks 3.5 naela. Täpselt sama asja pakub ka aga suhkrukunst ja isegi veidi soodsamalt. Muude toodete kohta ei oska öelda.
Vandiste
Abikokk
2011-02-18 16:14:04
Registreerusin, huvi pärast. Kui panin ostukorvi kahed vormid (õied ja lehed), siis naelte eurodeks tegemisel tuli koos saatmiskuluga need kaks toodet soodsamad, kui suhkrukunstist ostes. Kusjuures suhkrukunstist tellimisel peaksin ka postikulu otsa panema. Nii et mul, ääremaa elanikul, tundub mõtekam olevat väljamaa tellimus teha selmet toetada kodumaist vahendajat. Ah, eks ma mõtlen veel, kas mul ikka läheb neid hädasti vaja.
h_s
Kokaõpilane
2011-02-18 16:26:10
Tõsi, suhkrukunsti postikulu ma ei arvestanud. Sellisel juhul on vist jah mõttekam sealt tellida - kui neid ikka vaja on :)