Marju Abikokk 2011-11-28 09:36:31 |
Järgmised 13 postitust tulevad vist kõik üsna sama sisuga, aga ei saa ju ometigi ütlemata jätta, et oli jälle väga väga meeldiv! (oma tohutuks meelehärmiks märkasin, et vaatamata pingutustele suutsin oma retseptikogu maha jätta). Ja kolmandaks, olen väga rahul, et lõpuks sain vastuse küsimusele, kuhu lähevad kuked? :) Aitäh kõigile! | |
Ilse Abikokk 2011-11-28 09:56:43 |
Marju:
Oli jah tore jälle ja väga palju sai inspiratsiooni ka. Tõe huvides peab seda kukkede värki natuke selgitama. Sorteeritakse ikka ainult neid tibusid, kes on mõeldud munema: need broilerid kes lihaks kasvatatakse need ongi valdavalt kuked :D Kui leiad sellised "oakesed" jah oma broileri seest siis oledki kukke saanud :P
Järgmised 13 postitust tulevad vist kõik üsna sama sisuga, aga ei saa ju ometigi ütlemata jätta, et oli jälle väga väga meeldiv! (oma tohutuks meelehärmiks märkasin, et vaatamata pingutustele suutsin oma retseptikogu maha jätta). Ja kolmandaks, olen väga rahul, et lõpuks sain vastuse küsimusele, kuhu lähevad kuked? :) Aitäh kõigile! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-11-28 13:30:50 |
Marju, Seenekas, Ilsu, Tuuli, Mann ja Mari-Liis - suured tänud heade sõnade eest! Minul oli ka teiega tore koos süüa teha ja süüa ja toidud õnnestusid kõik väga kenasti! Eilsel Nami-Nami kokandusklubi Hiina-teemalisel õhtusöögil oli menüü järgmine: * viievürtsisegu * kanapuljong Hiina moodi * munaõiesupp * potikleepsud * dim sum: väikesed aurutatud pirukad (siu mai) * aurutatud kala (meil oli koha) * seahakklihaga täidetud pommutaskud (jiao yan qie bing) * krevetid tšillikastmes * Gong Bao/Kung Pao kana * Vokitud sealiha talisibulatega * vokitud veiseliha austrikastmega * hautatud lammas Pekingi moodi * vokitud seamaks vürtsikas kastmes * ma po doufu ehk rõugearmilise ema Chen'i tofuroog :) * vokitud spargelkapsas küüslauguga * vokitud kõrvits ingveriga * hautatud hiina kapsas mõnusas leemes * hiina sibulapannkoogid + ingveri ja musta riisiäädika dipp * aurutatud riis | |
Britt Kokaõpilane 2011-11-28 15:18:23 |
Aitäh, täiesti super koolitus oli! Mul on igatahes konspekt ja Ken Hom juba terve hommikupooliku läbitöötamisel olnud, nii et hiina pisik on kohe raudselt külge saadud. Fotod on ka muidugi väga kaunid. :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-11-28 16:09:07 |
Ma ise eile pilte ei teinud, aga tõstan siia mõned Manni tehtud pildid Siin näete Mari-Liisi tehtud pilte ja siin Manni fotode suuremaid versioone. Mann: Mari-Liis muljetas Hiina koolitusest juba eile õhtul: Hiina köök Nami-Nami kokaklubis | |
Vike Abikokk 2011-11-28 17:18:32 |
Pille, suur suur äitahh! Mulle andis see kohe energiat terveks nädalaks! | |
Zoozi Abikokk 2011-11-28 19:57:18 |
Aitäh, Pille! Väga tore õhtu oli. Ma ei ole siiani suur Hiina köögi fänn olnud, aga see, mida eile süüa sai, oli tõeliselt maitsev. Nii kui aega on natuke vabamalt, läheb kõik kordamisele :) | |
KatAnna Kokaõpilane 2011-11-28 20:20:55 |
Pille, kui jaanuarisse veel kirja saab panna, siis olen huvitatud. V.a. 7. jaanuar. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-11-28 20:46:46 |
KatAnna:
KatAnna, panin Su kirja. Hetkel on jaanuari nimekiri selline (kuupäev on veel paika panemata :)):
1. ErleS
2. Minusahver
3.Vispel
4. Tiina
5. Üllekas
6. Fre
7. Triin
8. Karolin
9. Kirsike
10. Liilia
11. Liisi
12. Epu
13. Kristel
14. h_s
15. Ragne
16. AdaB
17. KatAnna
18. Mannu
19. Elis
Pille, kui jaanuarisse veel kirja saab panna, siis olen huvitatud. V.a. 7. jaanuar. |
|
Leoola Abikokk 2011-11-28 20:50:55 |
Mina ka tänan hea seltskonna ja mõnusate söökide eest :) | |
<< < 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 > >> |