Kiilike Abikokk 2010-07-19 16:38:55 |
Netcat:
Mäletan, et midagi tõi põhjenduseks aga mis see oli enam ei mäleta. Olen tema soovitustega siiani kõik oma kodutehnika ostnud ja rahul siiani . ptüi ptüi ptüi.
No ja mu praegune on no frost :)(pilt on terase välimusega aga meil valge ja veidi varasem versioon) Kasutusel olnud pea kaks aastat ja siiani ok. Häält teeb aeg-ajalt veidi rohkem kui eelmine pisike. Alarm ukse lahti jätmise korral on häirivalt tüütu(ignoreerida ei õnnestu). Lisaks saab seadistada puhkusele mineku ajaks jahekapi osasse teise programmi(siis kui külmkapp tühi aga sügavkülma jäävad toiduained).
Tuttav tehnik põhjendas ka millegagi? Enamik side-by-side'e tunduvad päriselus katsudes üllatavalt kitsad seest. Litraaž oleks nagu vägev tavakapiga võrreldes, samas tekib tunne, et ruumi oleks nagu vähem. Seal pildi peal on vist Samsungi kapp. Ma ise olen põmst samasugusele, ainult kreemikarvalisele, maakottu mõelnud - seal on alati sügavkülmaruumist hullult puudu, aga eraldi sügavkülmakirstu kuhugi panna ei ole. Natuke laiem-sügavam SBS mahuks aga hädapärast ära. Igatahes, ka tuttav tehnik midagi no frost vastu ka ütles? Mina olen igatahes otsustanud et järgmine kapp tuleb sellega. Kopp täiesti ees jääst ja sulatamisest. |
|
Netcat Abikokk 2010-07-19 17:19:15 |
Tziiki:
Suurt peret ei ole, aga köögi sügavkülm on _alati_ pilgeni täis. Ja külmikuosa ka. Pidevalt käib kaklemine teemal, et midagi tuleb ära kasutada, et midagi muud saaks juurde panna.
Maal on põmst veel hullem, igajõulune kalkunikriis näiteks. Üks jõulukook ja üks kalkun ja ongi külmkapis kogu ruum broneeritud. see on nüüd ilmselt meeldimise asi, aga mina isiklikult neid suuri külmikuid praktiliseks ei pea. Loomulikult kui on suur pere, siis ehk on nii palju toitu, mida rohkem kui 300 liitrisesse jahekappi paigutada, aga vastasel juhul on see suur energia raiskamine-jahutatav pind on suur ja kui see veel vaid pooles ulatuses kasutusel on... mina eelistaksin kombinatsiooni 'tavakülmik köögis+kuskil sügavkülma kirst (garaaz/kelder vmt koht). Köögis olevas sügavkülmas hoiaks lähemal ajal tarbitavat kraami ja kirstus siis suuremat tagavara-nii ei ole jällegi see jahutatav pind nii suur ja kui igapäev mitu korda sügavkülmast miskit võtta vaja on, siis ei saa pikemal säilitamisel olevad marjad ja muu kraam pidevat temperatuurikõikumist. aga see on minu eelistus lihtsalt :) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Seenekas Abikokk 2010-07-20 03:21:52 |
Mul eelmises majas oli see side by side külmkapp koos jääkuubikute, purustatud jää ja külma vee tegemise võimalustega, kõrgus oli vist 190 cm. Kõik need lisad kulusid sooja suvega eriti hästi ära, mahtu oli ka piisavalt. Siiani paras unistuste riistapuu, kahjuks kaasa võtta ei olnud võimalik. Täna vist enam poleks nii oluline ka, seal oli/on ta ikka uhke sisustuselement lisaks oma muudele headele omadustele. GM oli vist, ainus köögitehnka, mille nime täpselt ei mäleta, sest teine tellimise variant oleks toona olnud Gaggenau ja see maksis umbes kolmetoalise korteri hinna. Preagu olen päris õnnelik oma sahvris astetsevate üsna disainivabade kahe külmikuga, ainult üks mitte hirmsuur sügavkülmik kuluks veel juurde. | |
Kuldnokk Kokaõpilane 2010-10-18 19:33:26 |
Liisi:
Liisi, kas sa oled juba uue külmkapi omanik? Millise kasuks otsustasid? Oled rahul?
Mul on täpselt sama dilemma, sõelale jäid täpselt samad mudelid :) Ei oska valida... (olgugi et valikuvõimalused on isegi lihtsaks tehtud - polegi ju midagi eriti võtta) ;) Mulle meeldib SBD just oma rohkete riiulite pärast. Saab süsteemselt asjad ära mahutada. Tavalise külmikul on laiad riiulid ja et midagi kätte saada, peab eest asjad välja võtma. Mõned tõesti kommenteerivad, et nt ahjuplaadile asetatud tainast ei saa nüüd enam jahtuma panna, aga mul küll pole veel ette tulnud olukorda, kus tahaks ahjuplaati külmkappi toppida :o Küll aga peaks mahutavust katsetama ühe väiksema kandikuga, millele on vahel võileivatorti valmistanud. Miskipärast ei ole poodides aga üldse SBS külmikute valikut. Vähemelt meile sobivas hinnaklassis. Hetkel oleme vaadanud seda Samsungi ja seda LG-d. Müüja sõnul neil olulist vahet ei ole. Mingeid lisavidinaid nagu külmavee automaat ees vms ei pea vajalikuks. PS. Need eelmised pildid on täitsa suvalised :). |
|
Netcat Abikokk 2010-10-18 22:41:52 |
Viimasel ajal rahvas räägib, et mingi nendest Samsa mudelitest pidi hea meelega põlema minema. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Liisi Abikokk 2010-10-19 08:59:20 |
Liisi:
Valisime Samsungi ja olen väga rahul. Tellisin külmikule 2 lisariiulit, millest võtsin hetkel kasutusele siiski vaid ühe (võin teise riiuli kellelegi edasi müüa (250 kr) ;) ).
Liisi, kas sa oled juba uue külmkapi omanik? Millise kasuks otsustasid? Oled rahul? Mul on täpselt sama dilemma, sõelale jäid täpselt samad mudelid :) Ei oska valida... (olgugi et valikuvõimalused on isegi lihtsaks tehtud - polegi ju midagi eriti võtta) ;) Netcat:
:o:o:o
Viimasel ajal rahvas räägib, et mingi nendest Samsa mudelitest pidi hea meelega põlema minema. |
|
Netcat Abikokk 2010-10-19 11:20:39 |
Netcat:
Et niisama kõmuks ei jääks, siis siin link Samsungi Soome esindusele, kus saab mudeli nr järgi kontrollida or smth.
http://www.samsung.com/fi/homevisit/ Viimasel ajal rahvas räägib, et mingi nendest Samsa mudelitest pidi hea meelega põlema minema. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Liisi Abikokk 2010-10-19 21:13:38 |
Liisi:
Maeivõi :o Jooksin siis täna koju, et Netcati vihje peale vaadata oma külmiku marki ja mida ma näen - mul on hoopis LG külmik (täitsa piinlik kohe :D)
Igatahes kiidan siis oma LG külmikut ja lisariiul on ka müügiks LG-le (võimalik, et sobib ka teistele markidele).
Valisime Samsungi ja olen väga rahul. Tellisin külmikule 2 lisariiulit, millest võtsin hetkel kasutusele siiski vaid ühe (võin teise riiuli kellelegi edasi müüa (250 kr) ;) ). |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-12-27 14:51:36 |
Tõstan siia:
Krõõp 27.12.2010:
Just ostsime ilusa hõbedase külmkapi ja täna laps kraapis selle magnetiga täiesti kriimuliseks. Nii kahju on! Kas midagi annaks veel teha, et asja parandada (kriimud väga sügavad ei ole)? Või on kellelgi häid ideid, kuidas koledaid kohti varjata? |
|
Zapxpxau Abikokk 2010-12-27 20:53:28 |
Mhm, võibolla aitavad need kriimueemaldid mida autodel kasutatakse? Sellised pastad, tuubide sees? Autodel võtavad küll kriimud ära. Muud ei tule nagu pähe hetkel. | |
<< < 1 | 2 | 3 > >> |