Postitusi: 4
Tiitel: Kokaõpilane
2011-06-03 19:37:30 |
Kas keegi oskab nõu anda, kuidas spinatit külmutada? Hakin lihtsalt peeneks ja kilekotti? Või kuumtöödeldult külma? |
2010-10-18 19:33:26 |
Liisi:
Liisi, kas sa oled juba uue külmkapi omanik? Millise kasuks otsustasid? Oled rahul?
Mul on täpselt sama dilemma, sõelale jäid täpselt samad mudelid :) Ei oska valida... (olgugi et valikuvõimalused on isegi lihtsaks tehtud - polegi ju midagi eriti võtta) ;)Mulle meeldib SBD just oma rohkete riiulite pärast. Saab süsteemselt asjad ära mahutada. Tavalise külmikul on laiad riiulid ja et midagi kätte saada, peab eest asjad välja võtma. Mõned tõesti kommenteerivad, et nt ahjuplaadile asetatud tainast ei saa nüüd enam jahtuma panna, aga mul küll pole veel ette tulnud olukorda, kus tahaks ahjuplaati külmkappi toppida :o Küll aga peaks mahutavust katsetama ühe väiksema kandikuga, millele on vahel võileivatorti valmistanud. Miskipärast ei ole poodides aga üldse SBS külmikute valikut. Vähemelt meile sobivas hinnaklassis. Hetkel oleme vaadanud seda Samsungi ja seda LG-d. Müüja sõnul neil olulist vahet ei ole. Mingeid lisavidinaid nagu külmavee automaat ees vms ei pea vajalikuks. PS. Need eelmised pildid on täitsa suvalised :). |
2008-12-30 19:39:59 |
Tänan!!! Ülemiste RIMIs on tõepoolest hetkel Eesti päritolu "Dikser" firma pardid, täidetud (hapukapsad, õunad?). Ilmselt tasub igaks juhuks ise üle vaadata, mis seal pardi kõhus täpselt on :) Väljanägemine on igatahes täiesti lugupidav. |
2008-12-30 18:48:39 |
Veelkord pardist: ostsin eile RIMI-st 2 kg (Eesti!) külmutamata pardi, ei leia aga kusagilt infot kui kaua seda kaunitari küpsetada. Mõnes retseptis räägitakse 175C - 2,5 tundi, mõnes 1 tund? Kraadiklaasi mul kahjuks ei ole, et pardile koiba pista. Oleksin väga tänulik igasuguste nõuannete üle küpsetusaja ning temperatuuri kohta. Part peaks homme ahju rändama. Head vana aasta lõppu soovides, Kuldnokk |