|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-03-15 08:35:47 |
Bioneer: Kuidas valida ja kasutada külmikut | |
Enely100
Abikokk 2009-03-15 13:10:44 |
Nagu rusikas silmaauku link - pean hakkama lähinädalatel uut külmikut ostma :) | |
Liisi
Abikokk 2010-07-19 15:09:54 |
Plaanis on uus külmik soetada. Hetkel oleme mõelnud side by side külmikut. Kas keegi omab kogemust sellise külmikuga? Millised on plussid ja miinused?
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-07-19 15:42:52 |
Liisi:
Oeh, mina suudan hetkel vaid plusse välja mõelda...
(Pille, kelle külmkapp on PAKSULT asju täis ja kes ammu unistab suuuuuuuurest külmikust. Veel vist ei mahu ja ei saa :()
Plaanis on uus külmik soetada. Hetkel oleme mõelnud side by side külmikut. Kas keegi omab kogemust sellise külmikuga? Millised on plussid ja miinused? http://www.euronics.ee/UserFiles/Products/Images/2868_pilt3-medium.jpg http://www.kodutehnika24.ee/pictures/38/4/197x196/600.jpg |
|
Kiilike
Abikokk 2010-07-19 15:55:00 |
Pille:
Tahtsin ka paar aastat tagasi aga tuttav tehnik laitis mõtte maha .. ja nüüd on kodus suur veidi üle 2m kõrge AEG külmkapp, sinna sisse lisandus üks lisariiul :)(mida tavaliselt pole aga mahub imehästi ja vajalik ka).
Liisi:
Oeh, mina suudan hetkel vaid plusse välja mõelda...
(Pille, kelle külmkapp on PAKSULT asju täis ja kes ammu unistab suuuuuuuurest külmikust. Veel vist ei mahu ja ei saa :()Plaanis on uus külmik soetada. Hetkel oleme mõelnud side by side külmikut. Kas keegi omab kogemust sellise külmikuga? Millised on plussid ja miinused? http://www.euronics.ee/UserFiles/Products/Images/2868_pilt3-medium.jpg http://www.kodutehnika24.ee/pictures/38/4/197x196/600.jpg |
|
Netcat
Abikokk 2010-07-19 16:04:18 |
Tuttav tehnik põhjendas ka millegagi?
Enamik side-by-side'e tunduvad päriselus katsudes üllatavalt kitsad seest. Litraaž oleks nagu vägev tavakapiga võrreldes, samas tekib tunne, et ruumi oleks nagu vähem.
Seal pildi peal on vist Samsungi kapp. Ma ise olen põmst samasugusele, ainult kreemikarvalisele, maakottu mõelnud - seal on alati sügavkülmaruumist hullult puudu, aga eraldi sügavkülmakirstu kuhugi panna ei ole. Natuke laiem-sügavam SBS mahuks aga hädapärast ära.
Igatahes, ka tuttav tehnik midagi no frost vastu ka ütles? Mina olen igatahes otsustanud et järgmine kapp tuleb sellega. Kopp täiesti ees jääst ja sulatamisest. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat
Abikokk 2010-07-19 16:07:38 |
Ah jaa, minu unistuste kapp on Samsungi neljaukseline SBS, mille mõlemat alumist osa saab vastavalt vajadusele kas külmikuks või sügavkülmaks muuta. See oleks sesoonsete vajaduste rahuldamisel kõige mõistlikum, kuid ruumi mul tema jaoks ei ole. Ja saada on teda vist kah ainult terasukselisena. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat
Abikokk 2010-07-19 16:10:38 |
Veel: kuna meil on mitu korda juhtunud, et kiiruga kodust maale lahkudes (aga mis võetakse viimasena kaasa? Õige, külmutatud kraam külmkapist) on külmiku uks irvakile jäänud, siis tõsine pluss oleks selline kapp, mis ukse praokile jäädes ise mõne aja pärast alarmi tõstab. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tziiki
Abikokk 2010-07-19 16:12:05 |
see on nüüd ilmselt meeldimise asi, aga mina isiklikult neid suuri külmikuid praktiliseks ei pea. Loomulikult kui on suur pere, siis ehk on nii palju toitu, mida rohkem kui 300 liitrisesse jahekappi paigutada, aga vastasel juhul on see suur energia raiskamine-jahutatav pind on suur ja kui see veel vaid pooles ulatuses kasutusel on...
mina eelistaksin kombinatsiooni 'tavakülmik köögis+kuskil sügavkülma kirst (garaaz/kelder vmt koht). Köögis olevas sügavkülmas hoiaks lähemal ajal tarbitavat kraami ja kirstus siis suuremat tagavara-nii ei ole jällegi see jahutatav pind nii suur ja kui igapäev mitu korda sügavkülmast miskit võtta vaja on, siis ei saa pikemal säilitamisel olevad marjad ja muu kraam pidevat temperatuurikõikumist.
aga see on minu eelistus lihtsalt :) As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Liisi
Abikokk 2010-07-19 16:37:08 |
Mulle meeldib SBD just oma rohkete riiulite pärast. Saab süsteemselt asjad ära mahutada. Tavalise külmikul on laiad riiulid ja et midagi kätte saada, peab eest asjad välja võtma. Mõned tõesti kommenteerivad, et nt ahjuplaadile asetatud tainast ei saa nüüd enam jahtuma panna, aga mul küll pole veel ette tulnud olukorda, kus tahaks ahjuplaati külmkappi toppida :o Küll aga peaks mahutavust katsetama ühe väiksema kandikuga, millele on vahel võileivatorti valmistanud. Miskipärast ei ole poodides aga üldse SBS külmikute valikut. Vähemelt meile sobivas hinnaklassis. Hetkel oleme vaadanud seda Samsungi ja seda LG-d. Müüja sõnul neil olulist vahet ei ole. Mingeid lisavidinaid nagu külmavee automaat ees vms ei pea vajalikuks. PS. Need eelmised pildid on täitsa suvalised :). | |
| < 1 | 2 | 3 > >> | ||