Frieda Abikokk 2009-02-03 10:51:30 |
Mina lähenen tavaliselt noaga, aga pisike riiv oleks ilmselt palju tõhusam ja mugavam, peab ikka selle soetama... Terveid muskaatpähkleid olen viimasel ajal jälle peaaegu igal pool müügil näinud. | |
Martiina Abikokk 2009-02-03 13:35:10 |
Minu arust on ka muskaatpähkleid tervena peaaegu igas poes. Näiteks Santa Maria pakikeses. Vähemalt mina ostsin sellise kuskilt selverist vist. | |
Profa Abikokk 2009-02-03 14:22:16 |
Siirikene:
Tänu "kidurale valikule" on Sul nüüd võimalus tarvitada muskaatpähklit nagu kord ja kohus, värske maitse ja aroomiga. Riiviga saab hästi töödelda, nuga ajab ka asja ära. Üleüldse, kõik sellised asjad mida saab suurema tükina osta - siis tulebki nii teha ja ise hiljem jahvatada, riivida, peenestada, uhmerdada.
Kidura kaubavaliku tõttu olin sunnitud poest ostma terved muskaatpähklid. Ja nüüd olen hädas nende riivimisega. Me vaatasime mõlemad abikaasaga neid pähkleid ja ei osanud riiviga neile riiviga kuidagi läheneda. Kas sellel muskaatpähklil on mingi nö tuum, mida riivitakse või riivitakse tervet pähklit või kuidas see asi käima peaks? |
|
Mann Abikokk 2009-02-03 16:31:58 |
Profa:
Huvitav, kas siis pakis kohe riivi polegi kaasas? Siin on riiv alati kaasas. Siirikene:
Tänu "kidurale valikule" on Sul nüüd võimalus tarvitada muskaatpähklit nagu kord ja kohus, värske maitse ja aroomiga. Riiviga saab hästi töödelda, nuga ajab ka asja ära. Üleüldse, kõik sellised asjad mida saab suurema tükina osta - siis tulebki nii teha ja ise hiljem jahvatada, riivida, peenestada, uhmerdada.Kidura kaubavaliku tõttu olin sunnitud poest ostma terved muskaatpähklid. Ja nüüd olen hädas nende riivimisega. Me vaatasime mõlemad abikaasaga neid pähkleid ja ei osanud riiviga neile riiviga kuidagi läheneda. Kas sellel muskaatpähklil on mingi nö tuum, mida riivitakse või riivitakse tervet pähklit või kuidas see asi käima peaks? |
|
Reglisse Abikokk 2009-02-03 20:42:49 |
Meil samuti riiv purgis koos muskaatpähklitega, hea ja pisike ja lihtne kasutada | |
Nipitiri Abikokk 2009-02-04 08:40:47 |
Mann:
Ei, Santa Maria omadel pole mingit riivi kaasas, aga põhimõtteliselt ajab iga peenike riiv asja ära. Huvitav, kas siis pakis kohe riivi polegi kaasas? Siin on riiv alati kaasas. |
|
Lepatrinnu Kokaõpilane 2010-02-25 14:56:44 |
Kas on osadel muskaatpähklitel siis kohe tilluke riiv kaasas? Millistel? Kus kohast saab? | |
Seenekas Abikokk 2010-02-25 16:54:39 |
Lepatrinnu:
Mann ja Reglisse tegutsevad vastavalt Sloveenias ja Pariisis, meil pole ma sellist riiviga varianti kohanud. Kas on osadel muskaatpähklitel siis kohe tilluke riiv kaasas? Millistel? Kus kohast saab? |
|
Lepatrinnu Kokaõpilane 2010-02-27 00:23:04 |
Nii kurb :( | |
Ullike Abikokk 2010-02-28 13:46:30 |
Lepatrinnu:
Njah - meil võid selle väikese nn "näpuotsa-riivi" osta Stockmannist 25 EEK eest. Või vähemalt sügiseste hullude päevade ajal oli selline hind :) Nii kurb :( Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
<< < 1 | 2 | 3 > >> |