Pille Nami-Nami peakokk 2009-12-29 09:07:05 |
Tullia:
Redfox, sellest oli kuskil teemas juba juttu - aga pigem sellise nurga all, et hommikusöögi juures mainitakse, et mida joodi, aga õhtusöögi juures tihti mitte. Hommikune kohvirituaal (või siis teerituaal või kuum kakao vms) on paljude jaoks väga oluline hommikusöögi osa ja tihti ju võetaksegi vaid soe jook ja võileib/lihtne puder/vms. Mõni joobki ainult tassi teed või kohvi jommikuks.
Ja mina ei joo oma hommikukohvi sangaga mokatassist. Meil on 10 erinevat Muumi-pildiga väikest kruusi, mille seast valida. Lisaks üks suuuuur Höganasi kruus (sellest joon _enamasti_ teed, aga aeg-ajalt ka kohvi) ning Tartu kunstniku Tõnis Kriisa laiguline kruus. Nii et valin vastavalt meeleolule.
Nüüd lähengi allkorrusele piimakohvi jooma. Kõrvale ilmselt mõned võileivad selle kanamaksapasteediga :P
Redfox:
Miks ei võiks panna kirja piimakohvi, kui ma seda hommikul joon ja foorumirubriik on antud juhul "Hommikune söögilaud". Mind näiteks ei häiri, et kõik täna piimakohvi jõid. Toit kohvi kõrvale on ju kõigil erinev :)teate minge juba ükskord oma piimakohvi, piimakohvi, piimakohviga. ma kujutan juba teid kõiki sangaga ette nagu mingeid mokatasse. ärge nüüd solvuge, eksju, ei taha õelalt kõlada üldsegi mitte. lihtsalt nii mõttetu on kirja panna siukest asja |
|
Redfox Abikokk 2009-12-29 09:42:47 |
hää küll noh. vahel võiks lihtsalt Vaheldusrikkuse Nädala välja kuulutada. Minul on muide enamik kruuse mingite kooride kirjadega papsi toodud või Neeme Järvi kingitud vmt. ohh selle jutu peale tuli mõte mul. tegelt vist tuleks piimakohvikruuside teema algatada. või üldse toidunõude. teeks ühe kohvikruuside pildistamise kampaania. Nami-Nami Nõuderiiul nt? | |
Seenekas Abikokk 2009-12-29 10:24:39 |
Redfox:
Eks siin nii mõnelgi on ka Sinust huvitav pilt silme ees nende postituste kaudu! :D:D
Ingveritee ja pisikesed seenepirukad, talusingiga võileivad. Nopri jogurt. teate minge juba ükskord oma piimakohvi, piimakohvi, piimakohviga. ma kujutan juba teid kõiki sangaga ette nagu mingeid mokatasse. ärge nüüd solvuge, eksju, ei taha õelalt kõlada üldsegi mitte. lihtsalt nii mõttetu on kirja panna siukest asja |
|
Silx Abikokk 2009-12-29 11:08:37 |
Juustuleivad ja õun. nuutsun omatehtud rukkileiva järgi, mis vanemate juurde jäi. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Silx Abikokk 2009-12-29 11:19:48 |
Ja... must kohv suhkruta. As black as midnight without moonlight. :P Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Tziiki Abikokk 2009-12-29 11:43:37 |
Redfox:
et siis need, kes harjunud igal hommikul samu asju sööma, siis need ei tohiks sel nädalal postitada? :D
piimakohv x 2, omatehtud leib veisesingiga
edit: lisan ka siis märkuseks juurde, et kohv suurest iittala tassist-lumivalge...minu puhul muu ei sobi...kohvi värv peab näha olema...kui kohvi vajadus väiksem, siis läheb vahest käiku ka veidi pisemat mõõtu jamie oliver'i sarja tass "I'm a cute pie" :P hää küll noh. vahel võiks lihtsalt Vaheldusrikkuse Nädala välja kuulutada As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Kiilike Abikokk 2009-12-29 11:51:49 |
Nooh, mul siis piimaga kohv mõnusast tassist :), jogurt müsliga ja tundmatu(pakend eemaldatud, vorst oli juustukarpi pandud kenasti) maksavorst saiaga. Kohvitassid on enamikus reisidelt kaasa toodud, erinevate maade kaartidega või siis erinevate firmade logodega mis ühel või teisel viisil meie majja jõudnud .. vaheldust on piisavalt, tasse nii 20-30 vahel olemas :) | |
Kirsike Abikokk 2009-12-29 13:51:28 |
Ma kohe tegin erandi täna ja jõin juba hommikusöögiks tassi piimakohvi (suurest punasest Iitala Taika kruusist, armsa inimese kingitus, aga kahjuks ei ütle kinkija nimi teile midagi :P) :D:D Ja nüüd kohe teise kruusitäie ka! Söömisega ei hakkagi vaeva nägema ;) | |
Silx Abikokk 2009-12-29 14:09:23 |
Ja mul on tööl plekk-kruus. :D Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Leoola Abikokk 2009-12-29 16:08:11 |
piparmündi tee mustsõstramoosiga röstsai juustu-singi-salatilehe-tomati-sibulaga | |
<< < 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 > >> |