Tullia
Abikokk 2009-01-25 09:20:42 |
Nüüdseks olen ära joonud ühe piimaga kohvi, kuid kohe kui külalised ärkavad katan ka laua. Lauale läheb leib-sai, või, vinnutatud hirvevorst, sulatud juust Merevaik, Saida mahejuust, kurk, kirsstomatid ja suurema söömaga meestele makaronid singiga ning peale puistamiseks parmesani. Kook jäi ka õhtul söömata, nii et üks poepäritolu Napoleni kook tuleb ka ära lahendada. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-01-25 11:23:28 |
Mina sõin ühe tillukese rukkileivaviilu tursamaksasalatiga, paar baklaavat Araabia Ühendemiraatide valikust ning ühe hollandi siirupivahvli (mõlemad siis eilsete külaliste toodud). Joogiks piimakohv.
|
|
Kätrin
Abikokk 2009-01-25 11:37:26 |
Tegin väikeseid pannkooke. Kohupiima asemel kasutasin hapukoort, lisasin tsipa soodat. Lisaks kasutasin täna esmakordselt ise tehtud vanilje-essentsi. Koogid said imemaitsevad. Kergelt karamellimaitsega, mis meenutas vahvlite maitset. Aga tekstuurilt suus sulavad. Nagu vahukommid. Mulle meeldisid väga. | |
Zoozi
Abikokk 2009-01-25 11:53:07 |
Kaks tassi salveiteed (kurk on ikka nii paha ) ja kitsejuustusalat vaarikakastmega. Mul oli ainult kahte sorti salatilehti-rukola ja tammelehe ja kitsejuustuhalg oli ka suur. Salat maitses imehea ja kaste oli jube mõnus. Eriti meeldisid seal sees olevad mooniseemned. Mees tellis salatit juba järgmiseks hommikuks ka :)
|
|
Zoozi
Abikokk 2009-01-25 12:24:40 |
Teemaväline küsimus - kas te näete minu lisatud pilti? Ma ise ei näe, mingi kamm viimane aeg. | |
|
Martiina Abikokk 2009-01-25 12:32:00 |
Zoozi:
Peab tõdema, et tõesti ei näe su pilti...
Endal jäi hommikusöök vahele, kuna uni kujunes pikaks. Eks lõunasöögi ajal saan kõhu täis...tõenäoliselt kana-klimbisupist. :) Teemaväline küsimus-kas te näete minu lisatud pilti? |
|
Kätrin
Abikokk 2009-01-25 12:33:39 |
Zoozi:
Mul näitab Sinu lisatud piltide kohal vaid küsimärki juba mõnda aega.
Teemaväline küsimus-kas te näete minu lisatud pilti?Ma ise ei näe,mingi kamm viimane aeg. |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-01-25 12:52:56 |
K2trin:
Zoozi lisatud piltidega on tõesti mingi müstika. Mina enamasti näen küsimärki, siis salvestan lingi ära (adminnina mina näen seda), tõstan enda Flickrisse ja sealt uuesti foorumisse. Kusjuures enamasti tagasi minnes algpostituse juurde on pilt sinna ilmunud :) :) Igatahes väikese viivitusega on kõik Su pildid siiski nähtavad :)
Zoozi:
Mul näitab Sinu lisatud piltide kohal vaid küsimärki juba mõnda aega.Teemaväline küsimus-kas te näete minu lisatud pilti?Ma ise ei näe,mingi kamm viimane aeg. |
|
Tiina
Abikokk 2009-01-25 12:56:10 |
Pool topsi leiva-musta ploomi jogurtit. Suur tükk pavlovat ja piimakohv.
Pavlova on väga sobiv hommikusöök - õhtul küpsetad põhja, jätad ööks jahtuma, hommikul paned kreemi ja marjad peale ja aega lähe midagi :) Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Zoozi
Abikokk 2009-01-25 13:10:30 |
Pille:
No selge, kuna meil läpakas kõigi kasutada, seal hulgas ka lastele. Ilmselt mu pisem on midagi paigast näppinud, vaja nüüd jälile jõuda, mida nimelt :) Tänud vastajatele ja Pillele, et mu piltidega vaeva näed :)
K2trin:
Zoozi lisatud piltidega on tõesti mingi müstika. Mina enamasti näen küsimärki, siis salvestan lingi ära (adminnina mina näen seda), tõstan enda Flickrisse ja sealt uuesti foorumisse. Kusjuures enamasti tagasi minnes algpostituse juurde on pilt sinna ilmunud :) :) Igatahes väikese viivitusega on kõik Su pildid siiski nähtavad :)Zoozi:
Mul näitab Sinu lisatud piltide kohal vaid küsimärki juba mõnda aega.Teemaväline küsimus-kas te näete minu lisatud pilti?Ma ise ei näe,mingi kamm viimane aeg. |
|
| << < 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 > >> | ||