Zoozi
Abikokk 2009-01-22 09:23:14 |
Sidrunitee, kaerahelbepuder aprikoosimoosiga ja üks eilne muffin. | |
Dee
Abikokk 2009-01-22 10:14:33 |
Alma kodujuust makra, hapukurgi ja veidikese majoneesiga. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-01-22 11:04:50 |
Meil käisid täna südaöösel kutsumata külalised allkorrusel :( Seetõttu "sõin" hommikust kaks korda.. Esmalt kella 3.30-7 vahel (paar kruusitäit teed koos asjalike politseionudega) ja uuesti peale tunniajalist uinakut kella 8 ajal, kui sõin väikese kausitäie jogurtit krõbeda müsliga.. (Õnneks oli minu rüperaal ülakorrusel; alumise korruse söögilaual olnud fotokat nad ilmselt ei jõudnud mu praeguse linnuune tõttu kaasa haarata, nii et nami-nami piltideta ei jää :)).. | |
Amööb
Abikokk 2009-01-22 22:27:48 |
Pille:
Nii õudust tekitav oli seda lugeda, täitsa jube lugu ikka. Nii nahhaalselt tullakse, hakkab endalgi hirm öösel magada :S Meil käisid täna südaöösel kutsumata külalised allkorrusel :( Seetõttu "sõin" hommikust kaks korda.. Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Zoozi
Abikokk 2009-01-23 08:57:05 |
Tass sidruniteed meega, ahjus küpsetatud sepik marineeritud peedi ja kitsejuustuga. | |
Dee
Abikokk 2009-01-23 10:03:32 |
Pille:
Hea et ise terved olete! :) Ja loodan, et väga suurt varalist kahju need vastikud varganäod ei jõudnud tekitada.
Huhh, kui vastik on mõelda, et mingid nilbikud on sul kodus soranud. :(
Ennevanasti tundsin end oma elupaigas palju turvalisemalt; hea, kui välisukse ööseks lukku panin... Viimasel ajal aga panen sisemise ukse ka alati ööseks lukku ja Pille jutu peale keerasin veel lisaluku ka ööseks kinni.
On topic:
Järjekordne kodujuustuhommik ehk siis kodujuust makra ja hapukurgiga.
Kõrvale seekord kakao.
Meil käisid täna südaöösel kutsumata külalised allkorrusel :( Seetõttu "sõin" hommikust kaks korda.. Esmalt kella 3.30-7 vahel (paar kruusitäit teed koos asjalike politseionudega) ja uuesti peale tunniajalist uinakut kella 8 ajal, kui sõin väikese kausitäie jogurtit krõbeda müsliga.. (Õnneks oli minu rüperaal ülakorrusel; alumise korruse söögilaual olnud fotokat nad ilmselt ei jõudnud mu praeguse linnuune tõttu kaasa haarata, nii et nami-nami piltideta ei jää :)).. |
|
Tiina
Abikokk 2009-01-23 10:08:20 |
Köömnekuklid, mis olid tõesti head. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
|
Martiina Abikokk 2009-01-23 11:22:56 |
Hiliseks hommikusöögiks makaronid praetuna sibula, maiserohelise ja riivjuustuga. Kõrvale Salvesti "Gemüse" salat, mis on minu arust nii hea. | |
Aurora
Abikokk 2009-01-23 11:30:09 |
Viil kodust küüslauguasaia pasteedi ja kurgiga, pohlaželee röstsaial, piimakohv | |
Kätrin
Abikokk 2009-01-23 11:37:24 |
Sõin peekonipirukaid ja kaks Domino küpsist. Suur tass kohvi ka. | |
| << < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 > >> | ||