Aurora Abikokk 2009-08-25 11:18:00 |
Olen ka kunagi ammu banaanipoolikuid ahjus küpsetanud. Mäletan, et tegin seda Soome sõbranna õpetuse järgi ja kahvliga pidi banaanile triibud peale tõmbama - ei mäleta enam, miks. Vaniljejäätisega maitses imehea. Peakski jälle tegema. | |
Marju Abikokk 2009-08-25 11:40:25 |
Võiksin siia lisada sel suvel järele proovitud grillitud banaanide retsepti. Seal, kust mina ta leidsin, soovitatud poolitatud banaani vahele torgata kõikvõimalikke iirise- ja šokolaaditükikesi (mida meil vist ei müüda), aga tükeldasin väheke šokolaadi ja miskit vist pistsin veel sisse. Küpsetasin fooliumi sees otse lõkkes ja korralikult magus magustoit sai :) | |
Põrnikas Abikokk 2009-08-25 12:04:29 |
meil pannil praetud banaanid naturaalse jogurti ja vahtrasiirupiga vägagi sagedasti hommikusöögiks. mõnikord lisame veel tsiba müslit või marju või jäätist vms. Väga mõnusa alguse annab päevale. | |
Kokkamas95 Abikokk 2010-03-21 14:28:09 |
Mina olen teinud banaanidest moonist banaanikeeksi (retsept leitud Ragne blogist) , banaanivahtu (retsept taas Ragne blogist) ja kerget banaanijooki | |
Meringue Abikokk 2010-05-22 19:49:27 |
Minu viimase aja lemmik-avastus on banaanijäätis, mille valmistamine on imelihtne. Tuleb vaid püreestada üks sügavkülmutatud banaan ning maitsestada vastavalt soovile. Tulemus jääb tõesti väga mõnusalt kreemine. Pea-aegu nagu päris jäätis aga hoopis kiirem valmistada ja tervislikum. :) Siin pilt kakao ja kookosega versioonist: | |
Laurentzius Abikokk 2011-11-01 20:49:19 |
Kas keegi teab, kust eestis võib leida banaanilehti? | |
Zoozi Abikokk 2011-11-01 20:56:43 |
Laurentzius:
Mina olen näinud kunagi Solarises :)
Kas keegi teab, kust eestis võib leida banaanilehti? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-11-01 21:01:53 |
Meringue:
Ma olen ka seda teinud, väga mõnus ja kreemine. Oluline on kasutada küseid ja magusaid banaane, muidu võib mõrkjas veidi jääda..
Minu viimase aja lemmik-avastus on banaanijäätis, mille valmistamine on imelihtne. Tuleb vaid püreestada üks sügavkülmutatud banaan ning maitsestada vastavalt soovile. Tulemus jääb tõesti väga mõnusalt kreemine. |
|
Laurentzius Abikokk 2011-11-23 21:55:54 |
Tegin banaanileiba, leidsin endale uue lemmiku, eriti hea veel Milka toorjuustuga! | |
Martiina Abikokk 2012-03-27 18:15:55 |
Tegin täna kergelt karamellistatud banaanidega õhukest pirukat. Maitses väga nii mulle kui mehele. :) | |
<< < 1 | 2 | 3 > >> |