Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-17 11:38:24 |
Netcat:
Tavaline viilutatud leib (no mingi tihkem peenleib) ajab ka asja ära. Korduvalt järele proovitud :P
Aga väga lahe teema, aitäh algatajale ja kaasarääkijatele!!!
Marju:
Kui salat on ostetud, aga lusikat pole, siis tuleb osta näkileiba. Seda saab edukalt lusika eest kasutada ja lõpuks ka ära süüa.Meenus veel, et hiljuti oli kahe sõbraga jututeemaks alternatiivset söögiriistad, kui salat on ostetud, aga lusikat pole. Täitsa asja ära ajav vahend pidavat olema kohupiimakreemi topsi see tugevamast fooliumist vms kaas, mille saab siis kuidagi sobilikuks voltida. Minu enda viimase aja kõige veidram lusikas oli üllatusmuna tops. See oli ainus asi, mis mu autos vähegi lusika funktsiooniga eset meenutas.. |
|
Marju Abikokk 2008-11-17 12:50:43 |
Netcat:
Usun, et kui mul oleks poes meeles, et salati söömiseks on mingit asja vaja, siis ostaksingi lusika :) Marju:
Kui salat on ostetud, aga lusikat pole, siis tuleb osta näkileiba. Seda saab edukalt lusika eest kasutada ja lõpuks ka ära süüa.Meenus veel, et hiljuti oli kahe sõbraga jututeemaks alternatiivset söögiriistad, kui salat on ostetud, aga lusikat pole. Täitsa asja ära ajav vahend pidavat olema kohupiimakreemi topsi see tugevamast fooliumist vms kaas, mille saab siis kuidagi sobilikuks voltida. Minu enda viimase aja kõige veidram lusikas oli üllatusmuna tops. See oli ainus asi, mis mu autos vähegi lusika funktsiooniga eset meenutas.. |
|
Tiina Abikokk 2008-11-17 14:00:32 |
Mina olen kunagi kopsiku sees saunakerise peal mune keetnud. Said valmis küll!
Ja lapsena sai küünlaleegi peal "röstsaia" tehtud. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-17 14:08:22 |
Tiina:
Pioneerilaagris sai selleks ikka triikrauda kasutatud :P
Ja lapsena sai küünlaleegi peal "röstsaia" tehtud. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-17 14:10:27 |
Pille:
PS Kasvatajate eest salaja, muidugi..
* 1 aasta Lüllemäel, 7 suve Tabasalus, lisaks igasugu aktiivlaagrid Karepal (laululaagrid, rohelise vilenööri klubi laager jms)
Tiina:
Pioneerilaagris* sai selleks ikka triikrauda kasutatud :PJa lapsena sai küünlaleegi peal "röstsaia" tehtud. |
|
Katja Abikokk 2008-11-17 16:35:42 |
küünlaleegil vahukommide kärsatamine pole vist eriline alternatiivsus... | |
Marju Abikokk 2008-11-17 16:46:07 |
Pille:
Ka minu triikraua-röstsaia kogemused jäävad sinna varasemate Tabasalu laagri suvede (kah vast mingi 4-5?) aega. Ehk käisime koos diskolgi? ;) Pille:
PS Kasvatajate eest salaja, muidugi..
* 1 aasta Lüllemäel, 7 suve Tabasalus, lisaks igasugu aktiivlaagrid Karepal (laululaagrid, rohelise vilenööri klubi laager jms)Tiina:
Pioneerilaagris* sai selleks ikka triikrauda kasutatud :PJa lapsena sai küünlaleegi peal "röstsaia" tehtud. |
|
Fre Abikokk 2008-11-17 17:06:43 |
Kunagi oli meesteajakirjas Maxim lausa pikk õpetus selle kohta, et kuidas viia kallim romantilisele piknikule autoga. Enne tuleb lõhe või forell maitsestada ja fooliumisse keerata ning auto kapoti all õigesse kohta asetada. Ja siis oli toodud valik marsruute, mille jooksul toit kenasti valmib ja mis lõpevad maalilises kohakeses, kus kapott avada. | |
Marju Abikokk 2008-11-17 19:09:58 |
Fre:
:D :D Kunagi oli meesteajakirjas Maxim lausa pikk õpetus selle kohta, et kuidas viia kallim romantilisele piknikule autoga. Enne tuleb lõhe või forell maitsestada ja fooliumisse keerata ning auto kapoti all õigesse kohta asetada. Ja siis oli toodud valik marsruute, mille jooksul toit kenasti valmib ja mis lõpevad maalilises kohakeses, kus kapott avada. |
|
Merilin Abikokk 2008-11-17 22:16:29 |
Marju:
:D:D:D nonii, nüüd arvutame nt. lambale ka marsruudid ja :D Fre:
:D :DKunagi oli meesteajakirjas Maxim lausa pikk õpetus selle kohta, et kuidas viia kallim romantilisele piknikule autoga. Enne tuleb lõhe või forell maitsestada ja fooliumisse keerata ning auto kapoti all õigesse kohta asetada. Ja siis oli toodud valik marsruute, mille jooksul toit kenasti valmib ja mis lõpevad maalilises kohakeses, kus kapott avada. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |