Jõuluõhtusöök e. kus tähistada firma jõulupidu?

Silx
Abikokk
2010-12-04 19:04:37
Meil tuleb Baieri Keldris.. eks ma annan teada, et kuidas oli. :)

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Mann
Abikokk
2010-12-05 09:20:29
Netcat:
Vapiano tundub rohkem selline argipäevane või tavalise nädalalõpu veetmise koht olevat, minule. Kadriorust ei tea midagi, Mustas Lambas oli siis, kui seal viimati käisin, ülimalt hea toit, aga atmosfäär jättis sellise kulunud ja üldse mitte piduliku mulje.
Üldse mitte konkreetsel teemal, aga söögikoha peamine eesmärk mu arusaama järgi ongi hüva roa pakkumine, ving teemal koht ise kulunud ja mitte pidulik, täiesti tühi tähi.
Seenekas
Abikokk
2010-12-05 15:30:39
Mann, kohe näha, kuskandis asud. :D Minu meelest on eestimaistest söögikohtadest nii mõnedki end juba sisekujundusele liialt rõhku pannes ennast pankrotile määranud. Sisekujundus on paras kuluartikkel ja ei kajasta kuidagi toidu kvaliteeti, küll aga võib ilmneda hinnas. Peaasi, et lausa silma ei karjuks ja puhtust ootaks ka. Vahemeremaades oli enamasti parim toit just olematu disainiga ja päevavalguses lausa urkalaadsetes kohtades, mis kubisesid kohalikest. Asukohad olid ka reeglina sellised, kuhu võõras naljalt ei satu.
Kodukass
Kokaõpilane
2010-12-15 14:49:29
soovitaks "Kadrioru" restorani toit väga hea (vastab ikka hinnale kaa..), teenindus norm ja sisekujundus pidulikum (mitte liiga peen) veel soovitaks, vene tn-l "Dominik'"i ja "klafirat" (kallivõitu) kuid väga hea toit (vene köök)
Antoine
Kokaõpilane
2010-12-15 15:13:12
odessa?
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-12-15 15:22:08
Minu töökaaslased lähevad homme õhtul "Kadriorgu". Kuna laps tuli täna kasvataja kõne peale varem sõimest ära tuua, siis ilmselt olen hoopis homme õhtul kodus :( Meespoole firma viib meid Bordoosse. Ma ei kurda ;) Aga muidu on ka nt Mekkil täitsa ahvatlev jõulumenüü (4 käiku, 425 krooni), aga sinna vist ei jõua enam ise..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Silx
Abikokk
2010-12-21 09:30:33
Meil oli siis õhtu Baieri Keldris.. Nosisin kanafileerulle pistaatsiatäidisega - oli hea.. kana oli natukene kuiv, aga ajan selle süüks, et vast pidid toidud natukene ootama (meid oli 50 ringis) Magusaks oli valik - õunastruudel ja mingi toorjuustukook, kõrvale jäätis ja vaniljekaste. Õunastruudel oli taevalik! Toorjuustukooki mekkisin ka - nohhhh.. no ma ei saa siiani ikkagi aru, mis köidab inimesi toorjuustukookide juures..:S Näri nagu tarretand piimaga lahjendatud juustu :( Pearoogadest kiitsid poisid seakooti - et hästi pehme ja mahlane; seapraad kapsaga olla tavaline old. Snäkkideks oli igasugu värki - toorvorste ja grillvorste, grillitud küüslauku, soolaube, sibulaid, krõbedaid saiu, grissineid jne.. Selline mõnus Baieri värk. Lauaveine ma kahjuks ei soovita. :( Midagi nii mõttetut pole ma ammu väljas saanud. Mmmm.. koht ise on kena, teenindusel polnud viga (peale selle, et ettekandjad pahandasid, et inimesed enam ei mäletanud, mis nad tellisid :p). Jõulupeole kohaselt oleks võinud tulla saksa jõulumuusikat.. ja see telekas seal nurgas.. oleks võinud kinni olla. :(

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

KöögiKata
Kokaõpilane
2010-12-28 12:56:25
Meie õhtusöök oli Beer House-s ja üldiselt ei midagi head aga samas ei midagi väga halba ka. Teenindus oli kohati väga kummaline. Kuna olime palunud kogunemise ajaks hõõgveini, teatatati, et peame selleks lauda istuma ja nad teenindavad ainult lauast. Samas laud oli pikk ja kõik veel kohale saabunud polnud - loobusime. Teenindajate eesti keel andis kohati väga soovida. Naljakad näited: klient: "palun üks õlu" , teenindaja :"kas punane, tume või hele", klient :"punane", teenindaja :"mitu?" jne. Või siis pohlmoosi palumise peale küsiti kas kannuga :) Samas teeninduse kiituseks, kuigi näitsikud eesti keelt hästi ei osanud, tuli neil naeratamine kenasti välja, mis kohati kompenseeris pikad ootamised ja muud vead. Reklaamisid nad rikkaliku jõulumenüüd, kuid 4 peale üks kondine part ning selle juurde üks kartulikotlett seda ikka ei olnud. Külmlaud oli ka suht kesine, pealegi taheti see enne sooja serveerimist ära viia, mille vastu protestisime, kuna joogiks oli viin ja soovisime sakukat. Negatiivsest veel see, et mängis küll jõululaulude plaat, aga 19st-23ni kuulasime seda sama vist 4 korda, st plaati ei vahetatud. Söögid iseenesest olid kuumad ja maitsvad. Sisustus mõnusalt avar ja samas ka privaatne. Kui seltskonnas on mehi rohkem, siis ilmselt hea valik.
Veronika
Abikokk
2010-12-28 13:48:02
Vot minul on nii kurvad mälestused restoraniga Kadriorg, et mina ei lähe enam sinna kunagi tagasi. Ja kõigile tuttavatele soovitan sinna mitte minna. :( Kusjuures, enne saatuslikku kogemust oli paar meeldivat külastust ka, kuid need on kui pühitud.
KöögiKata
Kokaõpilane
2011-01-05 14:59:30
Veronika:
Vot minul on nii kurvad mälestused restoraniga Kadriorg, et mina ei lähe enam sinna kunagi tagasi. Ja kõigile tuttavatele soovitan sinna mitte minna. :( Kusjuures, enne saatuslikku kogemust oli paar meeldivat külastust ka, kuid need on kui pühitud.
Kas teeninduse? Söögiga?
<< 1 | 2 | 3 >>