12 kõige saastunumat köögivilja

Netcat
Abikokk
2008-12-05 14:15:26
Dee:
Näiteks viinamarju pole me juba ammu ostnud, sest neil on meie arust lausa eriline kunstlik maitse juures - selline tunne, nagu nosiks kärbsepaberit... :P
Viinamarjade puhul on päritolumaa vaatamine üsna oluline. Kui palju see mürke vältida aitab, ma ei tea, aga maitse poolest on ntx LAV päritolu kobarad palju paremad kui Itaalia omad. Itaalia viinamarju pole ka mina paar viimast aastat suutnud süüa.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-02-20 13:02:09
Veebruarikuises ajakirjas Toit & Tervis (esikaanel Laine Mägi, helesinine taust) on Kristel Rõssi artikkel "Varjatud oht - kemikaalid taimsetes saadustes". Artiklis on juttu peamistest toidurikkujatest (saasteained, lisaained, dioksiinid, taimekaitsevahendite e. pestitsiidide jäägid) ning pestitsiidide ja nende jääkide mõjust (äge toime, krooniline toime). Täitsa informatiivne artikkel..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2009-02-20 14:12:46
Kus seda ajakirja muidu osta saab? Olen juba kaua tulutult igas poes, kuhu satun, ajakirjaletti põrnitsenud, aga mida pole seda pole...

Nipitiri
Abikokk
2009-02-20 14:35:44
Netcat:
Kus seda ajakirja muidu osta saab? Olen juba kaua tulutult igas poes, kuhu satun, ajakirjaletti põrnitsenud, aga mida pole seda pole...
Kui ma nüüd segi ei aja, siis on tegemist Rimi ajakirjaga? Müügil olen näinud Rimides kassade juures.
Merilin
Abikokk
2009-02-20 14:39:26
Nipitiri:
Netcat:
Kui ma nüüd segi ei aja, siis on tegemist Rimi ajakirjaga? Müügil olen näinud Rimides kassade juures.
Rimides ja Säästumarketites

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-02-20 15:19:51
Netcat:
Mina ostsin selle Pelgulinna Sünnitusmaja all olevast Pesamuna kauplusest :) Regulaarselt ei osta, aga no oli vaja midagi haiglas lugeda, seepärast rändas see ostukorvi..
Thredahlia:
Nipitiri:
Rimi ajakiri on Toit & Trend!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Merilin
Abikokk
2009-02-20 15:37:30
Pille:
Thredahlia:
Nipitiri:
Rimi ajakiri on Toit & Trend!
Njaa, näe vanadus teeb hajameelseks, muidugi on need erinevad ajakirjad, vabandused...

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Nipitiri
Abikokk
2009-02-20 16:19:11
Thredahlia:
Njaa, näe vanadus teeb hajameelseks, muidugi on need erinevad ajakirjad, vabandused...
Mina olen ka hiljuti korduvalt kinnitust saanud oma isediagnoositud seniilsusele ja ei tohiks mälu nõudvates küsimustes enam kaasa rääkida... :(
Netcat
Abikokk
2009-02-20 17:40:40
Nipitiri:
Thredahlia:
Mina olen ka hiljuti korduvalt kinnitust saanud oma isediagnoositud seniilsusele ja ei tohiks mälu nõudvates küsimustes enam kaasa rääkida... :(
Kui Alzheimeri eesnimi veel meeles seisab, pole viga midagi.

<< 1 | 2 >