Netcat Abikokk 2008-12-05 14:15:26 |
Dee:
Viinamarjade puhul on päritolumaa vaatamine üsna oluline. Kui palju see mürke vältida aitab, ma ei tea, aga maitse poolest on ntx LAV päritolu kobarad palju paremad kui Itaalia omad. Itaalia viinamarju pole ka mina paar viimast aastat suutnud süüa. Näiteks viinamarju pole me juba ammu ostnud, sest neil on meie arust lausa eriline kunstlik maitse juures - selline tunne, nagu nosiks kärbsepaberit... :P Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-02-20 13:02:09 |
Veebruarikuises ajakirjas Toit & Tervis (esikaanel Laine Mägi, helesinine taust) on Kristel Rõssi artikkel "Varjatud oht - kemikaalid taimsetes saadustes". Artiklis on juttu peamistest toidurikkujatest (saasteained, lisaained, dioksiinid, taimekaitsevahendite e. pestitsiidide jäägid) ning pestitsiidide ja nende jääkide mõjust (äge toime, krooniline toime). Täitsa informatiivne artikkel.. | |
Netcat Abikokk 2009-02-20 14:12:46 |
Kus seda ajakirja muidu osta saab? Olen juba kaua tulutult igas poes, kuhu satun, ajakirjaletti põrnitsenud, aga mida pole seda pole... Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Nipitiri Abikokk 2009-02-20 14:35:44 |
Netcat:
Kui ma nüüd segi ei aja, siis on tegemist Rimi ajakirjaga? Müügil olen näinud Rimides kassade juures. Kus seda ajakirja muidu osta saab? Olen juba kaua tulutult igas poes, kuhu satun, ajakirjaletti põrnitsenud, aga mida pole seda pole... |
|
Merilin Abikokk 2009-02-20 14:39:26 |
Nipitiri:
Rimides ja Säästumarketites Netcat:
Kui ma nüüd segi ei aja, siis on tegemist Rimi ajakirjaga? Müügil olen näinud Rimides kassade juures.Kus seda ajakirja muidu osta saab? Olen juba kaua tulutult igas poes, kuhu satun, ajakirjaletti põrnitsenud, aga mida pole seda pole... Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-02-20 15:19:51 |
Netcat:
Mina ostsin selle Pelgulinna Sünnitusmaja all olevast Pesamuna kauplusest :) Regulaarselt ei osta, aga no oli vaja midagi haiglas lugeda, seepärast rändas see ostukorvi..
Kus seda ajakirja muidu osta saab? Olen juba kaua tulutult igas poes, kuhu satun, ajakirjaletti põrnitsenud, aga mida pole seda pole... Thredahlia:
Rimi ajakiri on Toit & Trend!
Nipitiri:
Rimides ja SäästumarketitesKui ma nüüd segi ei aja, siis on tegemist Rimi ajakirjaga? Müügil olen näinud Rimides kassade juures. |
|
Merilin Abikokk 2009-02-20 15:37:30 |
Pille:
Njaa, näe vanadus teeb hajameelseks, muidugi on need erinevad ajakirjad, vabandused... Thredahlia:
Rimi ajakiri on Toit & Trend!Nipitiri:
Rimides ja SäästumarketitesKui ma nüüd segi ei aja, siis on tegemist Rimi ajakirjaga? Müügil olen näinud Rimides kassade juures. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Nipitiri Abikokk 2009-02-20 16:19:11 |
Thredahlia:
Mina olen ka hiljuti korduvalt kinnitust saanud oma isediagnoositud seniilsusele ja ei tohiks mälu nõudvates küsimustes enam kaasa rääkida... :( Njaa, näe vanadus teeb hajameelseks, muidugi on need erinevad ajakirjad, vabandused... |
|
Netcat Abikokk 2009-02-20 17:40:40 |
Nipitiri:
Kui Alzheimeri eesnimi veel meeles seisab, pole viga midagi. Thredahlia:
Mina olen ka hiljuti korduvalt kinnitust saanud oma isediagnoositud seniilsusele ja ei tohiks mälu nõudvates küsimustes enam kaasa rääkida... :(Njaa, näe vanadus teeb hajameelseks, muidugi on need erinevad ajakirjad, vabandused... Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 1 | 2 > |