Elis Abikokk 2010-10-24 20:55:29 |
Tegin täna esimest korda ise sufleed. Järgisin kenasti retsepti ja kerkis ka teine just nii nagu peab, aga kui olin nad ahjust välja tõstunud, siis nad vajusid..vajusid..vajusid.. ja vajusidki kokku. Maitse oli hea , aga ei suutnud hästi mõista, mis siis valesti läks. Tegin küpsemise lõpuks küll ahju ukse korraks lahti, aga see oli väga väike hetk. Võis selles asi olla? Oskab keegi nõustada, et järgmine kord nii ei läheks? Peale seda pilti vajusid nõksa veel. | |
Kokkamas95 Abikokk 2010-10-26 08:52:27 |
Õunasuflee Mul vajus ka see õunasuflee pärast ahjust välja võtmist kokku aga maitse oli väga hea. | |
Meringue Abikokk 2010-10-26 19:05:50 |
Mina olen elus ühe korra kunagi ammu teinud sufleed (suvikõrvitsa ja parmesaniga. Kui keegi soovib võin retsepti ülesse otsida ja siia kirjutada). Ja see õnnestus üpriski perfektselt! Peale seda ma aga nagu polegi julgenud uuesti teha, kuna kardan, et ehk teine kord rikun oma suflee-õnne ära. :P Tegelikult arvan pigem ka, et mu pisike tubli ahi pole siiski nii täpse töö jaoks loodud. Kuigi peaks vist ikka proovima, kuna ega eriti enam ei mäleta küll, kuidas ta maitses... Seega hoian silmad lahti siin teemas! | |
Martiina Abikokk 2012-02-13 15:55:32 |
Suflee tegemine on ahvatlenud juba pikemat aega, eile jõudsin tegemiseni. :) Tegin kiiret õunasufleed, kasutades sufleepõhjaks kõige tavalisemat õunamoosi, mis suvel purki sai pandud. Pikem jutt blogis. Magusroog sai iseenesest hea ja õunane, kindlasti tahan edaspidi proovida ka muid puuvilja/marjamaitseid ja millalgi teha ka soolast sufleed. Sest struktuur on magustoidul äge ja kerkivad ka nii toredasti :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-09-12 12:34:56 |
The Kitchn kirjutab: A Simple Tip for Beautiful Soufflés | |
<< < 1 | 2 > |