Eesti parima toiduaine valimine

Triinp
Kokaõpilane
2008-10-22 15:06:43
Olen ka just viimasel ajal enda jaoks hapsi uuesti avastanud. Maitsestatud jogurteid ei osta, kuna tunduvad liiga magusad, aga vot just need hapupiimajoogid mulle maitsevad.
Spidur
Abikokk
2008-10-22 16:19:46
mina andsin hääle maitsestamata jogurti poolt, seda olen neist toodetest mingi aeg kõige enam tarbinud. teine eelistus oleks see õli olnud.

Elina tegemised

õunapuu
Abikokk
2008-10-22 18:14:59
Minu hääl läks ka maitsestamata jogurtile.
Fre
Abikokk
2008-10-24 11:34:56
Nipitiri:
Pille:
1994: Põlva Piima Võideks
Pean oma hääle võideksile andma - kasutan iga päev juba ilmselt a-st 94 alates. Aga ega see teda kohe maailma/Eesti parimaks toiduaineks ei tee. Samas, ülejäänud tunduvad veelgi kahtlasemad pretendendid sellele tiitlile.
Sama siin, meie kasutame Võideksit. Eelmaitsestatud lihasid ei osta, Mumuu funktsionaalsed desserdid on minu jaoks imeliku kõrvalmaitsega ja muud nagu ei oskagi valida. Toiduõli oleks kandidaat nr 2.
Netcat
Abikokk
2008-10-27 23:51:30
Mina ei ole siit proovinud lihatooteid ja õlut (soolaliha ei salli ja õlut ei joo). Ostaks neist ainult Oliviat, lõhet ja kirsidesserti. Kui tarvitamise sageduse järgi otsustada, siis peaks võitjaks olema Olivia, kuna see on alati kodus olemas. Natuke imelik on aga hinnata parimaks toiduaine, mille tähtsaim omadus on maitset omamata panni libestada ja mille ostmise ainupõhjuseks on kodumaisus. Mumuu kirsidessert on tõepoolest igatipidi funktsionaalne, maitsev ja kasulik, aga tal on üks totter omadus - kui seda tihti süüa, siis tüdib ära. Nii et nüüd polegi teda ostnud enam kaua juba ja tops on ka suurem, kui ühele inimesele korraks maiustamiseks vaja oleks. Lõhele ei ole vast midagi ette heita, kui vast seda, et tavaliselt kui seda oleks vaja osta, pole teda müügil. Jah, see on Norra lõhe. Jah, see on külmutatud. Ei midagi erilist. Aga väga mugav, mõnikord. Ja väga optimaalne pakk 1-2 inimese jaoks. Arvan, et mina hääletan lõhe poolt, kuna seesama õnnetu pakk on mind mõnigi kord hädast välja aidanud olukorras, kus värsket lõhet võimalik kasutada ei ole ja küllap aitab edaspidigi.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Katja
Abikokk
2008-10-29 18:09:47
Maris:
Haps! Olin väga tänulik, kui Haps Eesti turule jõudis, sest olin selle Taani analoogi hakanud hindama. Usun, et kui Haps oleks pooleliitrises keeratava korgiga plastikpudelis, oleks tal levinum koht kontorilõuna ühe osana või niisama kerge vahepalana.
Farmi'l on 450 ml kartongpakendis hapupiimajook Pepi ;) meil kohalikus poes ei müüda aga linnas aeg.ajalt hakkab näppu - pojale maitseb.. banaani-maitselist on ja õuna oma :)

http://koogel-moogel.blogspot.com

Nipitiri
Abikokk
2008-11-05 10:02:30
Pillepv:
Minule meenuvad erinead tooted erineva selgusega, AGA Põlva Piima Mummuu funktsionaalne kirsidessert on minu absoluutne lemmik piimatoodete kategoorias juba pikemat aega. Pisut kallis on ja liiga sageli ei raatsi osta, aga hirmus kurjaks saan, kui keegi teine eest ära sööb :) Väga Väga hea asi ja soovitan kõigil proovida.
Ostsin prooviks, aga maitsed on ikka väga erinevad - raskustega lõpetasin topsi ja teist korda kindlasti ei tule.
Aurora
Abikokk
2008-11-06 15:13:55
Parim toiduaine nüüd seks korraks valitud: Talleggi täidetud ahjukana õunte ja ploomidega vt. http://www.tarbija24.ee/?id=46807
Pulavik
Abikokk
2008-11-06 15:32:34
Ei midagi sellist mida keegi meist maininud oleks.. ahjukana eelistaks ikka küll iga kell ise teha kui neid eelmaitsestatud variante osta.
Nipitiri
Abikokk
2008-11-06 17:14:34
Pulavik:
Ei midagi sellist mida keegi meist maininud oleks.. ahjukana eelistaks ikka küll iga kell ise teha kui neid eelmaitsestatud variante osta.
Mina olen kindlasti vähemalt 2 korda ostnud, kui on kiire olnud ja poes pea täitsa tühi. Polnud viga, kana nagu kana ikka, eks isetehtu on muidugi parem.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>