Netcat![]() Abikokk 2008-11-07 00:12:02 |
Pole kunagi ostnud ja pole kunagi tahtmist olnud ka osta. Midagi innovatiivset kanas ka ei näe. Ei ole ju keeruline ise kana millegagi sisse määrida ja ära toppida. Aga noh võibolla suuremate perede omanikud hindavad seda. Minu enda jaoks on terve eluka äraküpsetamine alati rohkem selline haruldane ja spetsiaalselt ettevõetud tegevus, mille jaoks poolproduktid küll mängu ei tule. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Spidur![]() Abikokk 2008-11-07 08:01:26 |
ka minul pole õnnestunud Eesti parimat toiduainet proovida... | |
Täpik![]() Abikokk 2008-11-07 08:28:49 |
Võitis siis ahjukana. Mida oligi avata, kuna varasemate toodete osas oli hääletanutel nn "mäluauk", oli kunagi hea, aga mis sellest enam. Huvitav see, et väidetavalt olevad eestlased maailma ühed kõvemad ahjukana (poolfabrikaadi) sööjad. Ümberkaudsetes riikites kas polevat sarnast toodet või ei ole see populaarne.... :/ Kummaline, kas pole? | |
Vernanda![]() Abikokk 2008-11-07 12:29:51 |
no ma valisin ka selle kana, sest muud nagu polnud ka valida. vahel olen neid ostnud kah, seda konkreetset vast mitte, kiirel ajal kõlbavad küll. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-04-01 16:07:10 |
Selgusid Eesti parimad toiduained eri kategooriates
![]() |
|
Netcat![]() Abikokk 2009-04-01 17:16:50 |
Siit ma olen ainult täisterasaia proovinud, ja minupoolest võiks see ka võita (kuigi ajab tuju pahaks, et ta margariini sisaldab, aga kas ilma margariinita on röstsaia üldse võimalik toota?) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Gegegerda![]() Abikokk 2009-04-02 07:45:53 |
Väga tore, et minu lemmikud Jänksi sheigid said parimateks :) www.gegegerda.blogspot.com |
|
Uniquegirl![]() Abikokk 2009-04-02 22:27:57 |
Jänksi sheik ka minu lemmik | |
Profa![]() Abikokk 2009-04-03 15:06:29 |
Eesti parim toiduaine on tore asi küll, aga kuna siinkirjutajad teevad palju asju ise, siis mulle meeldiks kui valitaks erinevates kategooriates ka Eesti parim tooraine, näiteks parim liha, parim jahu, parim õli, parim hapukapsas, jne. jne. | |
Zapxpxau![]() Abikokk 2009-04-03 15:48:44 |
Profa:
Sama siin. Enamus tooteid, mis parima toiduaine valimisel osalevad, ei ole ma kunagi söönud. Nii iga aasta. Praegustest olen küll ühe korra Jänksi jogurtikokteili proovinud, aga kodus teen sama asja paremini ja tervislikumalt.
Eesti parim toiduaine on tore asi küll, aga kuna siinkirjutajad teevad palju asju ise, siis mulle meeldiks kui valitaks erinevates kategooriates ka Eesti parim tooraine, näiteks parim liha, parim jahu, parim õli, parim hapukapsas, jne. jne. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |