Nipitiri Abikokk 2008-10-14 10:34:03 |
Avastasin, et Saatkonnal polegi veel oma teemat. Tahtsin ära märkida seoses taimetoitlusega, et Gruusia saatkond on koht, kuhu saab vabalt isegi veganitega minna ja mitmekäiguliselt süüa. | |
Frieda Abikokk 2008-10-15 09:42:30 |
Minu meelest on Gruusia Saatkond nö kindla peale minek. Väga erilist elamust ei paku, aga pettumust ei valmista samuti. Hatšapuri on maitsev (aeg-ajalt käime kolleegidega lõuna ajal seda söömas), samuti meeldib mulle sealne lobio munaga. Teenindus on ka enamasti olnud korralik, aga mitte ülipüüdlik. | |
Merilin Abikokk 2008-10-15 11:24:17 |
Frieda:
Vot see lobio munaga meeldib mulle ka hirmsasti ja hinkaalid on head!
Teenindus on ka alati meeldiv olnud. Minu meelest on Gruusia Saatkond nö kindla peale minek. Väga erilist elamust ei paku, aga pettumust ei valmista samuti. Hatšapuri on maitsev (aeg-ajalt käime kolleegidega lõuna ajal seda söömas), samuti meeldib mulle sealne lobio munaga. Teenindus on ka enamasti olnud korralik, aga mitte ülipüüdlik. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Blondie Abikokk 2008-10-16 08:49:47 |
Mulle jälle väga meeldivad mandariini- ja viigimarjamoosiga tee :) Ei teagi, kus mujal midagi taolist saaks. | |
Saatknd Kokaõpilane 2008-11-03 11:51:52 |
Tere. Restoran Gruusia Saatkond tänab kõiki meie külalisi soojade sõnade ja meeldivate arvamuste eest. Püüame ikka ja jälle olla Teie kaasteeliseks gruusia köögi mägistel, kuid maitseelamusi täis radadel :) Teie Gruusia Saatkond | |
Cracilis Abikokk 2009-07-29 10:17:58 |
Mina käisin Gruusia Saatkonnas ikka korduvalt, aga viimati 7 aastat tagasi ikka. Hatšapuri oli minu superlemmik. Eks lähiajal võtan näiteks noorema õeraasu kampa või elukaaslase, ja tulen jälle läbi. :) | |
Fre Abikokk 2009-07-31 21:55:30 |
Ja taaskord võib öelda et Gruusia saatkond päästab päeva ka Viljandi Folgil kus tsheburekid olid vaat et rahvustoit. | |
Kardemon Abikokk 2009-08-05 15:30:26 |
Fre:
üldse kõige toredam toitlustupunkt seal!!! eriti meeleolu poolest mis sealt tuli! :) Ja taaskord võib öelda et Gruusia saatkond päästab päeva ka Viljandi Folgil kus tsheburekid olid vaat et rahvustoit. http://kardemon.blogspot.com |
|
Tiina Abikokk 2009-08-05 20:55:51 |
Kardemon:
Mina ei saanudki tšeburekki. Jälle. Kogu aeg oli niiii pikk saba :/ Fre:
üldse kõige toredam toitlustupunkt seal!!! eriti meeleolu poolest mis sealt tuli! :)Ja taaskord võib öelda et Gruusia saatkond päästab päeva ka Viljandi Folgil kus tsheburekid olid vaat et rahvustoit. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2013-02-23 19:30:29 |
Väga vana uudis, aga siiski: Maksuvõlg sulges Gruusia Saatkonna ukse (2011) | |