Nipitiri Abikokk 2008-11-21 11:27:11 |
aitäh, eks ma muidugi oleks võinud ise veebi lahti võtta, aga no laiskus.. | |
Qsti Abikokk 2008-11-21 17:31:35 |
Nipitiri:
No mul ei võtnud ka just tükki küljest ära see aadress sulle siia kopida. :) aitäh, eks ma muidugi oleks võinud ise veebi lahti võtta, aga no laiskus.. |
|
Nipitiri Abikokk 2008-11-22 12:23:24 |
Nii kui kirjutatud sain, saabus detsembrinumber postkasti ka... | |
Qsti Abikokk 2008-11-22 19:44:57 |
Nipitiri:
Kiire klienditeenindus :P Nii kui kirjutatud sain, saabus detsembrinumber postkasti ka... |
|
Uniquegirl Abikokk 2009-08-23 23:37:39 |
mulle tegi mees suure kingituse ja kinkis aastase GF tellimuse. Nüüd tuleb iga kuu postkasti ja ma olen jubedalt põnevil, kui näen postkasti piiludes suurt pruuni ümbriku. GF on koju tulnud nüüd umbes 4 või 5 kuud ja olen sealt ikka väga palju retsepte järgi teinud, tõsiselt palju. Vahepeal on tunne, et meie igapäevane õhtusöök pärineb ainult GF ajakirjast. | |
Laurentzius Abikokk 2011-08-09 10:28:31 |
Kas selle kuu GoodFoodi on mõtet tellida endale, või on see väga sarnane meie selle kuu oma maitsega? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-08-09 13:52:29 |
Laurentzius:
Ma arvan, et selle kuu OM on väga sarnane eelmise aasta augustikuise Good Foodiga. Nii et telli aga (ja nüüd juba müügil ju septembrinumber, vähemalt UKs)
Kas selle kuu GoodFoodi on mõtet tellida endale, või on see väga sarnane meie selle kuu oma maitsega? |
|
Netcat Abikokk 2011-08-09 19:48:00 |
Pille:
Kas see ongi siis mingi rusikareegel, et nad on aasta aega taga? Siis ma olen OM-s küll topelt pettunud. Laurentzius:
Ma arvan, et selle kuu OM on väga sarnane eelmise aasta augustikuise Good Foodiga.Kas selle kuu GoodFoodi on mõtet tellida endale, või on see väga sarnane meie selle kuu oma maitsega? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-08-10 10:28:06 |
Netcat:
Netcat, minu arust pole see probleem, peaasi, et (siinse) hooajaga täppi panevad. Mul on mitu riiulitäit Briti ajakirju. Enne jõule otsin järjest kõik novembri-detsembrinumbrid üles ja vaatan, kas mõni retsept sel korral eriti silma hakkab. Sama enne kevadpühi ja suve jne jne..
Eelkõige loen OM-t niiehknii nende endi tellitud retseptide pärast ju. Aga huvi pärast võtsin tänavuse numbri ette.
Hautatud porru (veebruar 2010)
Imelised seenesaiad (Oktoober 2009)
Seenekübarad (Oktoober 2009)
Frititud lillkapsas (veebruar 2010)
Vürtsikas hakkliha hernestega (Mai 2010)
Lillkapsa-peekonivorm (Aprill 2010)
Kaunviljarohke omlett kitsejuustuga (November 2009)
Omlett Lorraine'i moodi (august 2010)
Kuldsed kartulid (Mai 2009)
Rohkem ei viitsinud :)
Pille:
Kas see ongi siis mingi rusikareegel, et nad on aasta aega taga? Siis ma olen OM-s küll topelt pettunud.Laurentzius:
Ma arvan, et selle kuu OM on väga sarnane eelmise aasta augustikuise Good Foodiga.Kas selle kuu GoodFoodi on mõtet tellida endale, või on see väga sarnane meie selle kuu oma maitsega? |
|
Petu Abikokk 2011-08-11 10:33:45 |
Minu jaoks oligi GF põhiprobleem see, et hooajad ei klapi ja nüüd ma seda mõnda aega juba enam ei osta ka. Pidevalt oli nii, et vaatasin ajakirja ja vesistasin suud, sest maasikad (vms) ei olnud meil veel valmis. Ja enamsti juhtus ka nii, et selleks ajaks, kui hooaeg kätte jõudis, olin ajakirjanumbri juba kuhugi sügavale sokutanud ja ära unustanud. Nii süstemaatiline ma kahjuks pole, et oleks tekitanud endale sellise reegli, et ostetud ajakiri kuhugi ära panna ja siis sobival hetkel jälle välja võtta. http://www.facebook.com/peeter.raudvere |
|
<< < 1 | 2 | 3 > >> |