Restoran Baby Back Ribs & BBQ, Kallaste Keskus 12, Tabasalu

Ussicke
Abikokk
2009-07-21 13:35:01
Muidugi mine - ja soovitav on enne natukene aega mõõdukalt nälgida, et väärt söögikraam püksivärvli vahele ära mahuks :D Pizzad igatahes on lahmakad ja see hää barbeque liha igasuguste lisanditega kah. Endal on plaanis minna ja ükskord proovida päris üksi see hiigelhinnaga hiigelburger ära süüa. Ei tea, kas peaks väiksematega kodus harjutama hakkama ve :D?
Cracilis
Abikokk
2009-07-21 14:24:54
Ussicke:
Muidugi mine - ja soovitav on enne natukene aega mõõdukalt nälgida, et väärt söögikraam püksivärvli vahele ära mahuks :D Pizzad igatahes on lahmakad ja see hää barbeque liha igasuguste lisanditega kah. Endal on plaanis minna ja ükskord proovida päris üksi see hiigelhinnaga hiigelburger ära süüa. Ei tea, kas peaks väiksematega kodus harjutama hakkama ve :D?
Kuule, mingi suht suure isuga meeskodanik kurtis hiljuti, et see burger jäi tema jaoks liiga suureks ülesandeks. Naine aitas ka, aga ikkagi ei jõutud sellega ühele poole. Pole vist mõtet lisada, et magustotu nad lisaks ei tellinud, kohvist rääkimata. :D Soovitan umbes aasta harjutada, kui suudad juba 6 tükki endale sisse pista, siis võiks äkki juba proovida jah. :)
Ressu
Kokaõpilane
2009-09-24 19:10:56
Väga mõnus koht, isegi kui kõht tühi pole võtan sealt väikse jäätisekokteili, mis veeib keele alla :)
Kärt
Abikokk
2009-09-25 11:57:52
Kui te mõtlete seda burgerit: House XXXL Burger De Luxe - Tõeliselt suur majaburger loomalihast pihvide, friikartulite ning lisandiga, siis unustage ära selle söömine üksida - tegemist on KAHE burgeriga, mõlemad on massiivselt suured. Mu väga suure isuga meesterahvast sugulane sõi vaevu poolteist burgerit ära. See pole miski naljategemise burger :D Neil mõlemil on vahel 1,5 cm paksune pihv, 1cm paksune viilakas ananassi jne jne, rääkimata suurtest saiadest... See on kindlasti mõttekas kahepeale võtta.

Kahekesi Kalamaja köögis

Ragne
Abikokk
2009-09-25 19:13:40
Adonay:
Kui te mõtlete seda burgerit: House XXXL Burger De Luxe - Tõeliselt suur majaburger loomalihast pihvide, friikartulite ning lisandiga, siis unustage ära selle söömine üksida - tegemist on KAHE burgeriga, mõlemad on massiivselt suured. Mu väga suure isuga meesterahvast sugulane sõi vaevu poolteist burgerit ära. See pole miski naljategemise burger :D Neil mõlemil on vahel 1,5 cm paksune pihv, 1cm paksune viilakas ananassi jne jne, rääkimata suurtest saiadest... See on kindlasti mõttekas kahepeale võtta.
me mehega ei jõudnud sellest kahekesigi jagu saada :D

www.kokkama.ee

Lusikas
Kokaõpilane
2010-11-04 12:22:35
Käisin uues laiendatud Kristiine Keskuses avatud Baby Backis ära. Kesse ikka varem Tabasallu oleks sööma viitsind sõita. Ja loomulikult võetud XXXL Burger De Luxe prooviks ette :). Mnjaa. See on Eesti kohta tõeliselt muljetavaldav ports. 188 krooni ning söögipoolist on umbes sama palju, kui (võrdluse mõttes) sama raha oleks kulutanud Macis või Hesburgeris. Silma järgi hinnates toitu vähemalt kilo. Üleüldse paistab nii, et kui mingi asi seal majas maksab kahesaja krooni ligi, siis pole tegu mitte kiire rahateenimisega, vaid hoiatust väärivalt megasuure toidulaadungiga. Burger(id) oli(d) üldiselt OK, isiklikult mulle ei meeldinud ananass selle vahel, see mattis liha ja kõige muu maitset liiga palju. Friikad ja salat olid aga igati head. Sisustus on uus, ruumikas ja päris meeldiv, hea on ka teatav privaatsuse element suurte istmete vahel. Olemas on asjalik lastetuba, päris mitu peret olid tulnud väikeste lastega ning restorani suuruse ja lastetoa taganurga paigutuse tõttu see eriti ei sega. Ainuke mis riivas oli asjaolu et taha parklasse avaneb uks otse söögisaalist ilma esikuta, mistõttu tagapool istujad saavad iga sealtpoolt siseneja-väljujaga pahmaka külma tuult. Talvel võib see eriti ebameeldiv olla, tuisk käiks potentsiaalselt üle laudade. Teenindus oli see-eest hea, isegi väga hea. Ühesõnaga, kuigi olen saanud paremat sööki, on kohal minu meelest piisavalt potentsiaali et tagasi minna ja midagi muud proovida.
Kärt
Abikokk
2010-11-04 16:52:42
Kusjuures me käisime hiljuti Tabasalu restoranis, üsna suure seltskonnaga ja ausalt öeldes pettusime. Tomatikastmes ubadest oli saanud magus tomati-ubade lurr, sest kui varem oli oad tomatis, siis seekord oli serveeritud tomatikastet väga väheste ubadega. Väga kummaline. Mitmed tellitud ribid olid väga, väga pekised. Sõna otses mõttes. Täidetud ahjukartul täiesti mage ja isikupäratu, friikad suvalised jne. Kui meile see koht varem väga meeldis siis seekord saime pettumuse osaliseks. Kui veel juurde arvata, et meid üritati teenindada kolme erineva teenindaja poolt, kes osa tellimusi ära unustasid siis kogu kogemus ei olnud positiivne. Tundub, et restoran laseb nö. vana rasva peal liugu ehk tüübid vist väga ei pinguta enam eriti kuna maine toob siiani rahvast sisse.

Kahekesi Kalamaja köögis

Fre
Abikokk
2010-11-04 21:41:26
Sattusin ka ükspäev Kristiine Baby Back'i, auto oli sealkandis puhastuses ja vaja aega parajaks teha. Kuna oli enam-vähem lõunasöögi aeg ja BB oli esimene asi mis Kristiine poole vantsides silma hakkas otsustasin ära proovida. tabasallu minekut pole seni viitsinud ette võtta. Üldiselt jäin rahule, teenindus oli ülevoolavalt Ameerikapärane - mis ei ole halb, lihtsalt harjumatu. Toit oli väga maitsev aga hinnad olid minu silmale ikka väga krõbedad, eriti kui plaanis oli lihtne kiire lõuna - jook ja praad jäi pisut alla 200 krooni ja oluliselt odavamalt poleks hakkama saanudki. Samas pool praadi jäi minust järele niiet edaspidi peab sinna minema mingi söögiabilisega ja ilmselt mõnel muul ajal kui tööpäeva lõuna (mil hinnatundlikkus on seniidis).
Vernanda
Abikokk
2010-11-04 21:47:29
mina armastan BB-d selle pärast, et on lapsega hea käia. inimene (laps) saab rahulikult mürgeldada ja telekat vaadata jne, teenindajad on toredad, söök on ka täitsa ok (jah, portsud on suured)

Da Vahtra Residence

Sirliiz
Abikokk
2010-11-05 09:57:38
Ja söögi saab alati lasta kaasa pakkida, nad reeglina ise pakuvad seda. Ma pitsat ei jõua seal iialgi ära süüa ja pool tuleb koju kaasa :)
<< 1 | 2 | 3 >>