kiire snäkk lasteaiaealistele

Leenilii
Abikokk
2008-09-12 14:39:10
Andke head nõu, mis oleks väikestele hea amps peale lasteaeda nt teel trenni või külla, kui kõht on tühi, laua ääres pole võimalust süüa ja sööma peab tee peal? Omal juba juhe koos, nad ju pirtsutavad kah. Kohuke on alati kindel kaup, vahel olen andnud ka müslibatoone. Puuviljad vahel lähevad ja vahel mitte. banaan on ka päris hea ja toitev amps. Mida veel võiks? Ei tohiks hirmsasti määrida ega pudeneda....
Dots
Abikokk
2008-09-12 15:03:41
Mõni joogijogurt väikses topsis ja pirukas.
Tripsakas
Abikokk
2008-09-12 19:09:30
Meie laste lemmik, just selline autos tarbimiseks, on tortilla rull merevaigu, singi ja salatilehega. Saab juba eelmisel õhtul valmis teha. Pisike tops Helluse-jooki juurde ja...magusaks väike komm või rosina-pähklisegu.
Merita
Kokaõpilane
2008-09-13 10:25:00
Meie lapse lemmik autos söömiseks on viil leiba.
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-09-13 21:45:30
Augustikuises rootsi ajakirjas Allt om Mat on kümme superkiiret vahepala lastele, aga need on küll pigem laua taga söömiseks ja sobivad ka väikestele koolilastele: * peotäis pähkleid ja seemneid * väike kauss täisteramüslit piima või hapupiimaga * näkileib katkisurutud avokaado ja salatimaitseainega * peotäis kuivatatud puuvilju * täisteraleib pasteedi või singi ja võileibadega * paar detsiliitrit värskeid või külmutatud marju * Praetud muna ja lõik tomatit röstitud leivaviilul * Kruusitäis suppi * Väike portsjon mikroahjus tehtud kaerahelbeputru * Banaan

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Evka
Kokaõpilane
2008-10-17 15:18:49
Minu poja lemmiksnäkiks on kujunenud (kujundatud) leib. Just mõni selline mis eriti ei pudene, näiteks Rukkipala, või ka Hagari leivakesed. Olen leiba meie jalutuskäikudele taskus kaasa võtnud juba sellest ajast kui jõmm oli nii 1,5 aastane. Maitseb metsas eriti hästi. Teine (samuti tervislik) eelistus on meie lapsel muide paprika. Aga selle puhastamiseks /ribastamiseks läheb siiski terariista abi vaja.
Marju
Abikokk
2008-10-17 15:31:39
Viimasel ajal on traditsiooniks saanud lapsele lasteaeda vastu minnes mingit sorti müslibatoon kaasa võtta (eriti cool oleks muidugi ise teha, aga pole veel pealehakkamist olnud). Paprikat aga armastab mu laps sedavõrd, et pistis paar päeva tagasi ühe paprika nahka koos kõigi saba ja sarvedega , ehk siis seemnetega. huhh...