Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-22 21:26:39 |
Thredahlia on värvinud martsipani söetablettidega mustaks ja ka Mari-Liis on seda nippi kasutanud. Eva on martsipani matcha-pulbriga roheliseks värvinud. Mina olen Aleksandrikoogi paari tilga arooniamahlaga erkroosaks värvinud. | |
Kardemon Abikokk 2010-02-22 21:36:58 |
küsisin täna Prismas, kas toidvärve on müügil... ja mulle vastati, et need on keelatud ja seepärast ei müüdagi.... vatnii... http://kardemon.blogspot.com |
|
Elis Abikokk 2010-02-22 22:35:37 |
See koogimeistri aadress läks vist tiba nihu Enelyl. Kas sa mitte seda aadressi ei mõelnud: koogimeister? | |
Enely100 Abikokk 2010-02-22 22:38:24 |
Elis:
Vabandust! Viga sisse tulnud jah. See koogimeistri aadress läks vist tiba nihu Enelyl. Kas sa mitte seda aadressi ei mõelnud: koogimeister? |
|
Aurora Abikokk 2010-02-23 11:26:10 |
Pille:
Kas ennevanasti st nõuka ajal ei värvitud piparkoogiglasuuri mitte tilgakese briljantrohelisega - ka vist tervisele ohutum asi. Või on see mul kuidagi ekslikult meeles? Thredahlia on värvinud martsipani söetablettidega mustaks ja ka Mari-Liis on seda nippi kasutanud. Eva on martsipani matcha-pulbriga roheliseks värvinud. Mina olen Aleksandrikoogi paari tilga arooniamahlaga erkroosaks värvinud. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-23 11:45:06 |
Enely100:
Päris uhke valik kaupu. Kahju, et niiiiiii vigases keeles kirjutatud, minusugune hull ärritub tellimise käigus selliste pisiasjade peale :( (Bezee, silikon, effektne, sovivad, tume-roheline jms)
Elis:
Vabandust! Viga sisse tulnud jah.See koogimeistri aadress läks vist tiba nihu Enelyl. Kas sa mitte seda aadressi ei mõelnud: koogimeister? |
|
Zoozi Abikokk 2010-02-23 11:50:28 |
Aurora:
Mul tuleb ka midagi sellist meelde :)
Pille:
Kas ennevanasti st nõuka ajal ei värvitud piparkoogiglasuuri mitte tilgakese briljantrohelisega - ka vist tervisele ohutum asi. Või on see mul kuidagi ekslikult meeles?Thredahlia on värvinud martsipani söetablettidega mustaks ja ka Mari-Liis on seda nippi kasutanud. Eva on martsipani matcha-pulbriga roheliseks värvinud. Mina olen Aleksandrikoogi paari tilga arooniamahlaga erkroosaks värvinud. |
|
Netcat Abikokk 2010-02-23 14:02:53 |
Aurora:
Tegelikult on briljantroheline üsnagi mürgine. Toiduvärvina on tema (või, noh, millegi üsna sarnase) kood E 142 mille kohta Wikipedia ütleb:
"Green S is a green synthetic coal tar triarylmethane dye with the molecular formula C27H25N2O7S2Na.
As a food dye, it has E number E142. It can be used in mint sauce, desserts, gravy granules, sweets, ice creams, and tinned peas. Green S is prohibited as a food additive in Canada, United States, Japan, and Norway."
Ohutumad rohelised toiduvärvid on vist klorofülliühendite baasil. Kas ennevanasti st nõuka ajal ei värvitud piparkoogiglasuuri mitte tilgakese briljantrohelisega - ka vist tervisele ohutum asi. Või on see mul kuidagi ekslikult meeles? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-27 13:41:44 |
Tõstan siia:
Colliemamma:
Ostsin värvid MangaCafe netipoest. Odavaimad värvid, mida olen netipoes näinud (24 värvi sisaldav kohver, sh. kuld- ja hõbetolmvärvid, maksis 53 eurot. Hinnaks tuleb tsipa üle 2 euro. Kohvris on pasta- tolm- ja vedelikvärve. Kohvri sisu on ära määratud, kuid nad lubavad teil värvid ise välja valida, kui te juhuslikult mõnda kohvris olevat värvi ei soovi... |
|
Martiina Abikokk 2010-04-12 21:01:01 |
Katsetasin veidi looduslikul teel martsipani värvimist. Jutt blogis. Et äkki on kellelgi ideid vaja :) | |
<< < 1 | 2 | 3 > >> |