Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Kiilike
Abikokk
2011-11-02 15:30:44
Netcat:
Toorsuitsupeekon, see musta taustaga pakis, noh, mis ta on Maks ja Mooritsa või Atria oma, pole mällu sööbinud - ühesõnaga ammu eksisteerinud toode - värskelt ostetud pakil oli peal silt, et e261 vaba. Kuna tegu on ainsa peekoniga, mida ma ostan harva kui mul peekonit vaja on, siis päris rahul selle asjaoluga.
Maks ja Mooritsa üsna paljudel toodetel on see märge peal . Minu meelest viimasel ajal tekkinud sinna.

kiilikese köögikatsetused

Zapxpxau
Abikokk
2011-11-03 20:18:08
Mövenpicki mango lassi. Kahjuks ei suuda netist pilti leida!? aga müüdi seal samas kus Mövenpicki Frappe jooke, need Frapped mulle nii väga ei meeldinud kui lassi.

Zap*

Silja
Abikokk
2011-11-04 11:35:57
Eile ostsin Prismast mehe soovil prooviks Linnumaksapasteeti. Reinu oli tootja. Ja issand kui hea see oli! Täna lähen ostan veel paar karpi, et isu täis süüa. Koostisained olid ka mõistlikud ja vist isegi E-vaba.

Lavendlimesi.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2011-11-04 13:58:24
Zapxpxau:
Mövenpicki mango lassi. Kahjuks ei suuda netist pilti leida!? aga müüdi seal samas kus Mövenpicki Frappe jooke, need Frapped mulle nii väga ei meeldinud kui lassi.
Kõlbab juua jah. Sweetie oma oli ka täitsa hea. Aga minuarust ei ole kogemus üldiselt oma hinda väärt. Sama raha eest saab osta mango ja suure pudeli jogurtit ja tervele laari lassit teha. Aga pildiga on üldse naljakad lood, isegi Mövenpicki enda kodulehel ei ole sellist toodet üldse sortimendis.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Zapxpxau
Abikokk
2011-11-04 17:21:50
Hinna ja väärtuse üle võib vaielda kauem kui päikesesüsteemil eluiga ;) Aga see oli hea tee peal tarbimiseks ja kaanegi sai tagasi peale panna ning koostisained olid ka ok. Maitsest rääkimata.

Zap*

Netcat
Abikokk
2011-11-04 18:36:15
Zapxpxau:
Hinna ja väärtuse üle võib vaielda kauem kui päikesesüsteemil eluiga ;) Aga see oli hea tee peal tarbimiseks ja kaanegi sai tagasi peale panna ning koostisained olid ka ok. Maitsest rääkimata.
Ei muidugi, mugavusostuna on see igati ok toode ja koostis on tõesti ilus. Ma lihtsalt mäletan veel liiga hästi seda hiljutist aega, kui 2€ eest sai oluliselt rohkem kui väikese topsitäie lahjat jogurtijooki + Mövenpicki nimi topsil tekitas liiga kõrgendatud ootusi. Aga võibolla see on tõesti maailma parim lassi ja ma lihtsalt pole eriline lassifänn. Ega ma seda palju saanud ei olegi, et mingi võrdlusmoment tekiks, nagu jäätisega olla saab.

Silja
Abikokk
2011-11-25 21:16:05
Proovisin täna Frooshi smuutisid - Goji marja ja ananassi-kookose. Kui ränk hind välja arvata siis olid maailma parimad smuutid.

Lavendlimesi.blogspot.com

ErleS
Abikokk
2011-11-25 21:23:52
Kristiine Marks & Spencerist sain soolamata pistaatsiapähkleid. Neid näeb Eestis niiii harva. Kallid muidugi olid, aga jube head ka.
Netcat
Abikokk
2011-11-25 21:42:53
ErleS:
Kristiine Marks & Spencerist sain soolamata pistaatsiapähkleid. Neid näeb Eestis niiii harva. Kallid muidugi olid, aga jube head ka.
See on jah peaaegu ainus koht, kust neid saab. Aga hiljuti avastasin veel ühe. Pidin sellest nagunii siia rubriiki kirjutama... Haabersti Rimi hüpermarketis olid sellised pisikesed pakid "Päevane annus..." erinevate pähklite, mandlite, seemnete ja kuivatet puuviljade segudega, üldse mitte kallid. Eri värvi ja erinevate nimedega, nagu näiteks: "päevane annus energiat" (sarapuu- ja brasiiliapähkel, rosinad, mandlid, šokolaadilaastud) või "päevane annus intellektile" (kõrvitsaseemned, päevalilleseemned, aprikoos, india pähklid, mandlid ja... pistaatsiad) Kõik need pakkides olevad pähklilised on siis soolamata, mis on jube tore. Pähklite ülesoolamine kaotab igasuguse tervisekasu, mis neist süües saada võiks. Ja et siis kui teil on vaja odavalt väikest kogust pistaatsiaid, siis need võib sealt kotist välja nokkida ja ülejäänu on lihtsalt boonus...

Pisi-Pisi
Abikokk
2011-11-26 00:32:23
82% koorevõi, tootjaks Lemmik. Külmkapist võttes üpris kenasti määritav, eriti kui võrrelda ülejäänud sama rasvasisaldusega võidega.

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

<< 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 >>