Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Roadwaffle
Kokaõpilane
2011-08-25 15:26:35
Zapxpxau:
Nii et varsti poes saadaval?
Solarise toidupoes oli neid ka.

.tulen loobin su katusele kive. - http://roadwaffle.wordpress.com

Kristel
Abikokk
2011-08-25 16:34:30
Profa:
Suvel sõin palju väiketootjate lihatoodangut, mida Tallinnas reeglina ei müüda. Nüüd toongi vorsti maalt linna kui suvilas käin. Headeks tootjateks siis Rey lihatööstus ja Karula lihatööstus. Karula suitsuvorsti nägin vist Sadama turul kah.
Mina ostaks Pärnus proovitud Profa suitsusinki ka heameelega näiteks Sadama turult.......
Redfox
Abikokk
2011-08-26 12:25:18
Enely:
Kuna olen kergekujuline küpsisefänn, siis avastasin poest täiesti juhuslikult Adugs firma rosinaküpsised "Vecriga". Sellised head, suured, rosniatega küpsised.:) Ja rosinaid on ühe küpsise peale rohkem kui küll:)
mooni rosina omasid kastan isegi tee sisse. katsun piirduda kahega päevas siiski.
Enely
Abikokk
2011-08-28 00:57:43
Redfox:
Enely:
Kuna olen kergekujuline küpsisefänn, siis avastasin poest täiesti juhuslikult Adugs firma rosinaküpsised "Vecriga". Sellised head, suured, rosniatega küpsised.:) Ja rosinaid on ühe küpsise peale rohkem kui küll:)
mooni rosina omasid kastan isegi tee sisse. katsun piirduda kahega päevas siiski.
Aga olgem ausad, on ikka raske ennast piirata kui küpsisepakk kodus olemas on:)

Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia

Netcat
Abikokk
2011-08-29 20:06:55
Farmi ploomimaitseline jogurtijook väikeses pudelis maitseb täpselt nagu ploomimahlaga jäätisekokteil, kui see külmalt vahtu raputada (NB! tehke seda enne korgi avamist) PS: ei sisalda tegelikult ploomimahla

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Silja
Abikokk
2011-09-25 23:03:24
Oskari piimavorst. 72% sealiha ja 22% piima. Looduslikud maitse- ja lõhnaained ja e-vaba. Pole ausaltöeldes aastaid keeduvorsti ostnud- maitsnud olen siiski kui nt ema on ostnud. Ja olin tõeliselt! üllatunud. Väga hea - lapsepõlv tuli meelde... võisai keeduvorstiga oli ju ikka hea. Maitsekas oli ka. Olen varasemalt ostnud ka nt Jussi e-vabu viinereid, aga need olid ikka väga maitsetud võrreldes selle piimavorstiga. Pole enne tänast poes trehvanud ka- ju siis värske toode. Kirev sinise-valgekirju pakend.

Lavendlimesi.blogspot.com

Noor_Perenaine
Abikokk
2011-09-26 09:55:19
Silja:
Oskari piimavorst. 72% sealiha ja 22% piima. Looduslikud maitse- ja lõhnaained ja e-vaba. Pole ausaltöeldes aastaid keeduvorsti ostnud- maitsnud olen siiski kui nt ema on ostnud. Ja olin tõeliselt! üllatunud. Väga hea - lapsepõlv tuli meelde... võisai keeduvorstiga oli ju ikka hea. Maitsekas oli ka. Olen varasemalt ostnud ka nt Jussi e-vabu viinereid, aga need olid ikka väga maitsetud võrreldes selle piimavorstiga. Pole enne tänast poes trehvanud ka- ju siis värske toode. Kirev sinise-valgekirju pakend.
Head vorstiuudised! Ma pole keeduvorsti pool aastat ostnud (viimati tegin oma sünnipäevaks ühe vana hea kartulisalati), nüüd võiks ju veel selle peale mõelda ja vorstisai on ikka hea vahel :) Mainisin siin eespool jogurteid. Nüüd olen neid Kreeka ja Türgi jogurteid Tartu Rimides ka näinud (kesklinna Rimis vist siiski mitte). Lindahls on tootjaks. Koduleht neil inglise keelt valida ei anna vist, aga http://www.lindahlsmejeri.com/hem.aspx.
Põrnikas
Abikokk
2011-09-26 10:47:02
Noor_Perenaine:
Mainisin siin eespool jogurteid. Nüüd olen neid Kreeka ja Türgi jogurteid Tartu Rimides ka näinud (kesklinna Rimis vist siiski mitte). Lindahls on tootjaks. Koduleht neil inglise keelt valida ei anna vist, aga http://www.lindahlsmejeri.com/hem.aspx.
Kesklinna Rimis pole, aga Kaubamajas see eest on :) tõesti mõnusad
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-09-26 12:22:41
Noor_Perenaine:
Silja:
Head vorstiuudised! Ma pole keeduvorsti pool aastat ostnud (viimati tegin oma sünnipäevaks ühe vana hea kartulisalati), nüüd võiks ju veel selle peale mõelda ja vorstisai on ikka hea vahel :)
Mina olen ka seda paar korda ostnud :P

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Seakass
Kokaõpilane
2011-09-28 00:38:05
Mina kiidan väga Tere pasha kohupiimakreemi - mmmm, kui maitsev! Ja rosinafännid ei tohiks ka nuriseda, kuna lisanditega pole koonerdatud :)

Minu tegemised

<< 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 >>