KÜPSISED

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-03-09 09:43:16
Zapxpxau:
Tulka:
Mul oleks selline küsimus, vaatasin selle teema otsast lõpuni välja, kas selliseid küpsiseid on ka kuidagi võimalik teha (vist kindlasti on), et põhi, sees vist marmelaad ja peal šokolaadikiht, midagi sarnast oli moosimusidega.
Moosimusisid ma ei tea, aga need Jaffa küpsised ja muud käivad umbes niimoodi. Kuigi vabrikus sõidab see küpsis vaid suure konveieri peal ja siis tulevad järjest moosiplörts ning šokolaadivann.
Moosimusid on siin, Zapxpxau. :) Mina olen sel nädalal lausa kaks korda küpsetanud neid lihtsaid ja mõnusaid ja krõbedaid ingveri-kaerahelbeküpsiseid:

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Trlp
Abikokk
2012-03-28 19:16:27
Mida ei oska, seda tuleb õppida. Mina ei oska eriti küpsetada. Koguste osas ei ole mingit tunnetust, tehnikaid ei valda, jne. Alustasime seega aaaast ja beeeeest. Kihilised küpsised. Liilia retsept http://liiliapere.blogspot.com/2011/03/kihiline-kupsis-sokolaadiglasuuriga.html, moosiks jõhvikamoos. Õppetund number üks - kui on öeldud, et määri taignakiht nelja plaaditäiena laiali, siis nii tee ka, mitte ära hakka oma peaga arvama, et see on liiga õhuke, ma teen parem teistmoodi. Sellepärast siis on üks kiht silmatorkavalt paksem. Maitsev oli küll. Ja ei mingit suulakke kleepuvat poekoogimekki :D
Pille
Nami-Nami peakokk
2012-07-05 01:45:46
annikaa uurib: [b][/b] Kaeraküpsised Rimi ja Selveri moodi [1quote]Viimasel ajal olen suurte poekettide saiakeste lettidelt leidnud suurepäraseid kaeraküpsiseid. Sellised ruudukesed, nähtavasti plaadil küpsetatud, rosinatega. Kas keegi teab, kuidas neid teha? Kaerahelbeid neis näha ei ole, ehk on need peeneks jahvatatud... Mul ei ole endal nii palju fantaasiat, et retsepti järele aimama hakata, kuid nii väga tahaks neid kodus ja ise teha! Tänud abi eest![/quote] Pole kuulnud ega näinud ise, seega ei oska Annikkaad ka aidata :(

Marit
Abikokk
2012-10-31 21:18:10
Tegin OmaMaitse retsepti järgi šokolaadiküpsiseid-ühest tainast valmisid pooled tumeda šokolaadiga, pooled valge šokolaadiga, kuhu uhasin veel pähkleid ka- said imehead, kaovad kausist kui võluväel:)

Magusad fotod

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-11-15 13:57:02
Venekeelsel Millionmenu lehel olid sellised lustakad (tee?)küpsised:

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-11-28 16:08:05
10.4.2008
Afandu:
Kas keegi on teinud porgandi küpsiseid? Ma siin kohaliku pagari käest ostsin häid küpsiseid milles porgand ka sees. Retsepti ei saanud :P Tahaks ise proovida teha. Ise tehes äkki ei tule niiii kaloririkkad :D
Afandu otsis juba ammu-ammu ja Marit pakub välja retsepti:
Marit:
Olen juba mitu korda küpsetanud mõnusaid porgandiküpsiseid, maitset lisasin kaneelisuhkruga.

Marit
Abikokk
2012-11-28 22:44:55
Mõnusad piparkoogi-maitselised küpsised,veidi mahedama maitsega kui tavapärased piparkoogid.

Magusad fotod

Karima
Abikokk
2012-12-30 01:00:20
chockolate-crinkle-cookies

PAPRIKA: Karima's Food

Sweedie
Kokaõpilane
2013-01-19 23:10:20
Küsin nõu, st vajan nõu :) mees nõuab (!) täpselt samasuguseid küpsiseid nagu müüakse selveris, tegemist on suure müsliga krõbeda, lausa kõva, mitte pehme, plaaditäie küpsisega. Koogiks ei saaks seda nimetada, kuna see on väga kõva. Sees on ilmselt müsli, kuiv. puuviljad, rosinad, pähklid. Võiksin teha ka tavalisi küpsiseid aga nõutakse suuri, st plaaditäit et tööl oleks hea nosida, pakse (noh ikka 5-7cm võiks ikka paks olla) ja hästi krõbedaid ehk kõvasid. Kuidas neid teha?

Minu hõrgutised: http://retseptikatel.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-01-25 10:09:41
Sweedie:
Küsin nõu, st vajan nõu :) mees nõuab (!) täpselt samasuguseid küpsiseid nagu müüakse selveris, tegemist on suure müsliga krõbeda, lausa kõva, mitte pehme, plaaditäie küpsisega. Koogiks ei saaks seda nimetada, kuna see on väga kõva. Sees on ilmselt müsli, kuiv. puuviljad, rosinad, pähklid. Võiksin teha ka tavalisi küpsiseid aga nõutakse suuri, st plaaditäit et tööl oleks hea nosida, pakse (noh ikka 5-7cm võiks ikka paks olla) ja hästi krõbedaid ehk kõvasid. Kuidas neid teha?
Sweedie, pole absoluutselt aimugi, millest Su mees puudust tunneb, sest ei tea Selveri küpsisevalikut. Kas need on mingid müsliruudud? Ise tegin Austraalia päeva (26.1) auks ANZAC-küpsiseid, mis maitsesid üle ootuste hästi!

<< 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 >>