Merilin Abikokk 2008-08-27 09:27:48 |
Pille idee Sulugunit praadida oli mõnus. Maitses köögiviljadega hää.
Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Vernanda Abikokk 2008-08-27 12:24:25 |
see väikestes pakkides suluguni, mis sest, et ka eestis tehtud, pole ikka see, kuigi see õige on vahel minu jaoks isegi liiga soolane. | |
Vernanda Abikokk 2008-08-29 17:35:14 |
ja täna turul käies selgus, et müügile on ilmunud ka suitsutatud suluguni. kuivem, soolasem, suitsusem. hea suupiste, kui süda läigib. | |
Sasha Abikokk 2010-01-03 18:57:10 |
Ma olen sulugunit ka hatšapurides kasutanud, üksi või koos fetaga. Grusiin, kes mulle retsepti andis, soovitas kasutada feta-suluguni segu, pidavat kõige autentsem tulema. | |
Kairit Abikokk 2010-04-05 15:07:19 |
Kas sel suluguni praadimisel on miski salanipp ka? Käisin Gruusia koolitusel ja mäletan, et seal olid kenad praetud viilakad. Tegin kodus samamoodi (paneerisin jahus+praadisin võis), aga mul valgus kogu pannitäis ühtlaseks massiks ja ei jäänud üldse nii mõnus. Ise arvan, et esiteks tegin ehk liiga õhukesed viilakad ja teiseks on ehk Maximast ostetud juust tõesti keskturu omast kehvakesem...Aga kui paksud need viilakad võiks umbes lõigata? Pool cm, poolteist... | |
Zoozi Abikokk 2010-04-05 15:17:07 |
Kairit:
Vot seda nippi tahaks mina ka teada.Ma lõikasin nii umbes natuke rohkem kui 1cm.Esimene pannitäis läks untsu,teine oli juba parem.Teist korda tehes lõikasin 1,5cm ja ikka ei tulnud nii kenad kui koolitusel nähtud ja maitstud.
Kas sel suluguni praadimisel on miski salanipp ka? Käisin Gruusia koolitusel ja mäletan, et seal olid kenad praetud viilakad. Tegin kodus samamoodi (paneerisin jahus+praadisin võis), aga mul valgus kogu pannitäis ühtlaseks massiks ja ei jäänud üldse nii mõnus. Ise arvan, et esiteks tegin ehk liiga õhukesed viilakad ja teiseks on ehk Maximast ostetud juust tõesti keskturu omast kehvakesem...Aga kui paksud need viilakad võiks umbes lõigata? Pool cm, poolteist... |
|
Triin Abikokk 2010-04-05 15:28:15 |
kergem on praadida saida farmi juustu. Ma paneerin tavaliselt riivsaiaga ja paari tilga sidruniga maitsestan ja siis praen. Mulle tundub, et see meil Maximates jm müüdav Suluguni juust ei ole päris see õige. Kuigi Pillel on äkki mingi nipp? Ma olen kunagi saanud ka nö ehedat suluguni juustu. Ja see meenutas mulle rohkem seda saida juustu kui nüüdset sulugunit. Segane jutt :). Ainult originaal oli soolasem. Ma pole keskturult ostnud. Vaadanud olen seal küll. Peab proovima. Vähemalt väljast vaadates näeb see "õigem" välja. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-05 15:29:16 |
Zoozi:
No teisel koolitusel (teie,Zoozi ja Kairit, olite mõlemad esimesel) oli meil juustu vähe ja lõikasime vist lausa poole cm viilud, jäid ikka kenad. Üldiselt võiksid sellised 1 cm paksused viilud olla - tegin retseptis ka vastava paranduse. Juust võiks kindlasti turult olla - ma olen teinud nüüd nii Vaida kui ka Kehra Suluguniga ja mõlemaga jääb väga mõnus. Poekraami pole proovinud...
Kairit:
Vot seda nippi tahaks mina ka teada.Ma lõikasin nii umbes natuke rohkem kui 1cm.Esimene pannitäis läks untsu,teine oli juba parem.Teist korda tehes lõikasin 1,5cm ja ikka ei tulnud nii kenad kui koolitusel nähtud ja maitstud.Kas sel suluguni praadimisel on miski salanipp ka? Käisin Gruusia koolitusel ja mäletan, et seal olid kenad praetud viilakad. Tegin kodus samamoodi (paneerisin jahus+praadisin võis), aga mul valgus kogu pannitäis ühtlaseks massiks ja ei jäänud üldse nii mõnus. Ise arvan, et esiteks tegin ehk liiga õhukesed viilakad ja teiseks on ehk Maximast ostetud juust tõesti keskturu omast kehvakesem...Aga kui paksud need viilakad võiks umbes lõigata? Pool cm, poolteist... |
|
Zoozi Abikokk 2010-04-05 16:28:36 |
Pille:
Mul oli mõlemal korral turult ostetud.Aga mis kuumusel peaks praadima,kas kiiresti kuumal pannil või siis aeglaselt mõõdukal kuumusel?
Zoozi:
No teisel koolitusel (teie,Zoozi ja Kairit, olite mõlemad esimesel) oli meil juustu vähe ja lõikasime vist lausa poole cm viilud, jäid ikka kenad. Üldiselt võiksid sellised 1 cm paksused viilud olla - tegin retseptis ka vastava paranduse. Juust võiks kindlasti turult olla - ma olen teinud nüüd nii Vaida kui ka Kehra Suluguniga ja mõlemaga jääb väga mõnus. Poekraami pole proovinud...Kairit:
Vot seda nippi tahaks mina ka teada.Ma lõikasin nii umbes natuke rohkem kui 1cm.Esimene pannitäis läks untsu,teine oli juba parem.Teist korda tehes lõikasin 1,5cm ja ikka ei tulnud nii kenad kui koolitusel nähtud ja maitstud.Kas sel suluguni praadimisel on miski salanipp ka? Käisin Gruusia koolitusel ja mäletan, et seal olid kenad praetud viilakad. Tegin kodus samamoodi (paneerisin jahus+praadisin võis), aga mul valgus kogu pannitäis ühtlaseks massiks ja ei jäänud üldse nii mõnus. Ise arvan, et esiteks tegin ehk liiga õhukesed viilakad ja teiseks on ehk Maximast ostetud juust tõesti keskturu omast kehvakesem...Aga kui paksud need viilakad võiks umbes lõigata? Pool cm, poolteist... |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-05 18:29:46 |
Zoozi:
Pigem kuumal pannil - st kui paned juustutüki pannile, siis peaks see ikka üsna kiiresti pruunistuma, mitte aeglaselt sulama hakkama. 9-palli skaalal paneks ma vast 6-7 peale.
Mul oli mõlemal korral turult ostetud. Aga mis kuumusel peaks praadima, kas kiiresti kuumal pannil või siis aeglaselt mõõdukal kuumusel? |
|
<< < 1 | 2 | 3 > >> |