Kooliaasta algus - 1. september

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-09-09 11:17:01
Väga armas võileivatort, Liisi! Mida teised koolilastega pered sel 1. septembril erilist pakkusid?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Jaanikaant
Abikokk
2011-09-09 12:02:58
Meil oli sellel aastal joogiks õunamahla spritzer siinse retsepti järgi, siis kanapitsa ja magusaks koolilapse tellimusel mississipi mudakook. Lisaks küpsetasin leiba ja sepikut, ürdivõid oli ka ja isetehtud aprikoosimoosi. Kõik oli väga maitsev- eriti kook :) Pildid lisan hiljem.

Maitse asi

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-08-23 16:16:40
Kohe-kohe algab uus kooliaasta, tänavu suuremal osal vist 3. septembril! Mida toredat tänavu lasteaia- ja kooliteed alustavatele ja jätkavatele lasteaia- ja koolijütsidele sel tähtsal päeval lauale panete? Kõikide nende vahel, kes 5. septembri õhtuks (ütleme, et 18.00) oma õppeaasta alguse puhul kaetud laua kirjeldust (ja fotot) jagavad, loosin välja ühe eksemplari kevadel ilmunud toredast raamatust "Söögimosaiik".

Karima
Abikokk
2012-08-25 20:24:27
meil hakkab kool alles 17 septembril ma polegi veel moelnud mida lauale panna,tegelikult ega seda siin ei tahistatagi nagu eestis aga meie peres oleme ikka teinud pidulikuma louna ja tordi

PAPRIKA: Karima's Food

Rebane
Abikokk
2012-09-03 01:03:23
Kooli algust tähistasime sel aastal koos vanaema sünnipäevaga. Ka minul tuleb sel septembril tagasi kooli minek, küll teisele poole õpetajalauda.. :) Laual olid salatid : arbuusi-mozzarella-kreeka pähkli, koorekastmes punase oa-singi-värske kurgi ja salatipadjal suitsukana-tomati-marineeritud seene. Lisaks veel ise soolatud lõhe, erinevad singid ja täidetud munad. Magusaks valge šokolaadi-mandli pärg ja vaarika-küpsise-ahjuõunajogurti magustoit. Klaase täitis cava ja valge vein ning mustsõstramorss. Sai küll aasta tervitatud!

Jazzino. teen. naudin.

Mammu79
Kokaõpilane
2012-09-03 13:51:13
Minu suurem tibu käib veel lasteaias, kuid täna läks ta peale suvepuhkust ka lasteaeda. Selle päeva puhul on menüüs õhtul tema lemmiktoidud. Ahjukartulid ja ribiliha + vaarikakook.
Kirsike
Abikokk
2012-09-03 14:13:31
Meil on kombeks 1.septembri puhul terve perega väljas söömas käia. Seekord valisid lapsed tavapärase Attimo pizza asemel Rootsu. Väga mõnus õhtu oli :)

Lindude toitmine

Liisi
Abikokk
2012-09-04 18:11:40
Meie laual oli taas võileivatort. Seekord kukekesega :) Veel sõime singi-oa-salatit, grillvorste, puuvilju, kohvi kõrvale kommid ja kirsi-šokolaaditort.

Liisi Blogi

karinekarine
Kokaõpilane
2012-09-05 15:00:34
Meil oli sellel aastal laual kaks pitsat (kana ja singiga), singi-oa salat ja martsipanikattega vaarika-virsiku-kohupiimatort:)
Pille
Nami-Nami peakokk
2012-09-06 00:52:26
Suur aitäh kõikidele vastajatele. Ma lihtsalt ei saa muudmoodi, kui anda raamatu Liisile - see kukekesega võileivatort lihtsalt on niiiiii koolialgusesse sobiv, et väärib tunnustust! Liisi, palun saada mulle oma postiaadress! (Ma ei hoia aadresse alles, seepärast)

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>