Kelluke Kokaõpilane 2014-05-04 19:08:33 |
Ostsin Prana Organics purustatud kakaoube ja neil on väga imelik järelmaitse, umbes nagu hallitus. Teiste kaubamärkide kakoubadel ei ole sellist maitset küll olnud. | |
OlgaKa Abikokk 2014-06-13 12:37:25 |
Ostsin eile Rimist lihaletist seasisefileed ja sain kodus tõelise šoki osaliseks. Esiteks oli liha nagu keegi juba järanud ja teiseks haises see nagu väga vana loom. Kui valmis liha hakkasin lõikama, siis keskelt jooksis läbi rasvasoon (mitte puhas tailiha, nagu peaks olema). Huvitav, kas see oligi nii vana loom.. Olen kuulnud, et veise sisefilee pähe müüakse vahel kintsulihast lõigatud sarnaseid tükke. Ei tea, kas seaga saab sama teha? Ostan võimalusel alati liha Lavkast või turult korralikelt tootjatelt, aga eile oli spontaanne soov õhtul liha osta. Ilmselgelt vale otsus. Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök |
|
Zapxpxau Abikokk 2014-06-16 16:21:54 |
Filee keskelt ei jookse mingit kihti, olgu noor või vana. Võibolla oli tegu sellise lõikega, kus on natuke fileed ja pool midagi muud, ja nende vahel siis see sidekude jookseb? | |
OlgaKa Abikokk 2014-06-16 17:51:00 |
Zapxpxau:
Kuju oli ikka piklik ja selle pikliku osa keskelt jooksis sidekude.. Ei teagi, võib-olla oli tõesti tegemist eriti oskamatu lihunikuga, sest terve filee (välja arvatud see osa, mis poes oli ülespoole) oli noaga vägistatud olekuga.. Filee keskelt ei jookse mingit kihti, olgu noor või vana. Võibolla oli tegu sellise lõikega, kus on natuke fileed ja pool midagi muud, ja nende vahel siis see sidekude jookseb? Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök |
|
Fre Abikokk 2014-07-21 20:47:12 |
See ei ole otseselt prügikasti teema (aga võibolla ikka on? väga loodan...). Igatahes vähemalt kirjeldus kordamisele mitteminevast (loodetavasti) ostukäitumisest. Nimelt üritasin osta möödaminnes paari vajalikku asja Saku Konsumist, et hea väike pood täpselt teepeal. Sain pika tiirutamisega mõned asjad kärusse, paljusid ei leidnud üles või ei olnud olemaski. Umbes poolte soovide juures hakkas minul ja lastel nii jälgilt külm, et olime sunnitud lihtsalt käru keset poodi jätma ja põgenema. Soovitud jäätisesorte (mistõttu algselt üldse poodi läksime) nagunii ei olnud. Samas oli poes nii jälgilt külm, et ilmselt oleks ka müügisaali laiali jäetud sügavkülma tooted paar tundi vastu pidanud. Talumatult külm on ka pajudes teistes Konsumites (ühes ei ole aga ma ei ütle millises, äkki see on neil kogemata). Müüjad istuvad paksudes fliisides ninad punased peas. Igatahes Tallinna linnas ja lähiümbruses, kus on võimalik valida, ma enam Konsumisse oma jalga ei tõsta. | |
Liisi Abikokk 2014-07-22 01:55:34 |
Fre:
Konsumite koha pealt ei oska kommenteerida, aga Tartu Prismasse minnes panen ma ka alati kampsuni selga. Külmlettide vahel on tõesti külm!!!
See ei ole otseselt prügikasti teema (aga võibolla ikka on? väga loodan...). Igatahes vähemalt kirjeldus kordamisele mitteminevast (loodetavasti) ostukäitumisest. Nimelt üritasin osta möödaminnes paari vajalikku asja Saku Konsumist, et hea väike pood täpselt teepeal. Sain pika tiirutamisega mõned asjad kärusse, paljusid ei leidnud üles või ei olnud olemaski. Umbes poolte soovide juures hakkas minul ja lastel nii jälgilt külm, et olime sunnitud lihtsalt käru keset poodi jätma ja põgenema. Soovitud jäätisesorte (mistõttu algselt üldse poodi läksime) nagunii ei olnud. Samas oli poes nii jälgilt külm, et ilmselt oleks ka müügisaali laiali jäetud sügavkülma tooted paar tundi vastu pidanud. Talumatult külm on ka pajudes teistes Konsumites (ühes ei ole aga ma ei ütle millises, äkki see on neil kogemata). Müüjad istuvad paksudes fliisides ninad punased peas. Igatahes Tallinna linnas ja lähiümbruses, kus on võimalik valida, ma enam Konsumisse oma jalga ei tõsta. |
|
Tziiki Abikokk 2014-07-28 23:30:37 |
Kadarbiku sidrunijook...sattusin palaval päeval ja suure januga poodi ja seda külmas nähes tekkis kohe elevus nö koduse limonaadi järele, aga oli hoopis purgike jõledalt haisva ja joodamatu kraamiga :(
As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Tziiki Abikokk 2014-09-06 21:04:42 |
Hiiu pagari saiavorm...kuiv ja maitsetu ja moosi polnud ollagi :( As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Liiseli Abikokk 2014-09-26 23:16:07 |
Kas keegi on proovinud Nopri pruuni kitsejuustu? See on soolane määrdejuust, aga seal on sees (piima?)suhkrukristallid ja süües on tunne, nagu oleks juust liiva täis :( Ma ei saa aru, kas see peabki selline olema? Meie karbitäis läks igatahes sigadele :( | |
Netcat Abikokk 2014-10-17 19:01:03 |
Ostsin Linnamäe põdraviinereid, et lillkapsavormi sisse panna. Olid 1) liiga soolased 2) veidra kõrvalmaitsega (kõrvalt kommenteeriti: justkui kloori maitse oleks) 3) pärast söömist sain nn. hiina restorani sündroomi ehk läksin näost palavaks ja punaseks ja tundsin, kuidas temperatuur tõuseb (tavaliselt juhtub selline asi minuga ainult kartulikrõpsude tarvitamisel, miks ma neid ka igiammu enam proovinud pole) 4) veel mõni hetk hiljem hakkas ka nahk seletamatult sügelema.
Kuna ma pole seni tähele pannud, et mul lillkapsaallergia oleks, ei oska muud süüdistada, kui neid viinereid. Viiner on üldse üks kahtlane asi, aga Linnamäe toodetega on üldiselt seni head kogemused olnud. Need lähevad küll nüüd prükki. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 > >> |