Triinpvr Abikokk 2015-02-21 19:37:17 |
Kui teil elu armas, ärge sööge Rannarootsi Tomatisuppi. Või noh, sööge, kui teile meeldib rosinasupp nagu Imelikule. Kõik Tõnissonid hoiduge, sest see on magus. Soola ei panda ja ikka üks lurr on! (Oleks võinud muidugi aimata, koostisosade hulgas on suhkur üles loetletud). | |
Pille Nami-Nami peakokk 2015-02-21 21:04:16 |
Triinpvr:
Just, Triinpvr. Tee hoppis seda tomatisuppi :)
Kui teil elu armas, ärge sööge Rannarootsi Tomatisuppi. Või noh, sööge, kui teile meeldib rosinasupp nagu Imelikule. Kõik Tõnissonid hoiduge, sest see on magus. Soola ei panda ja ikka üks lurr on! (Oleks võinud muidugi aimata, koostisosade hulgas on suhkur üles loetletud). |
|
Netcat Abikokk 2015-02-23 15:55:53 |
Triinpvr:
Kel elu armas, see ei peaks plekkpurki villitud happelisi konserve sööma nii ehk teisiti. Sh. ka tomatisuppe.
Vaadates seda viidatud "supi" koostist, ei saa aru, kui palju see erineks lihtsalt tomatimahla potti valamisest ja soojaks ajamisest, peale selle, et arvatavasti lahjem on. Ehk siis parimal juhul vaid supi alusmaterjal, mitte valmistoit. Kui teil elu armas, ärge sööge Rannarootsi Tomatisuppi. Või noh, sööge, kui teile meeldib rosinasupp nagu Imelikule. Kõik Tõnissonid hoiduge, sest see on magus. Soola ei panda ja ikka üks lurr on! (Oleks võinud muidugi aimata, koostisosade hulgas on suhkur üles loetletud). Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Liiseli Abikokk 2015-02-26 13:34:35 |
Hoidke eemale Attianese kooritud tomatitest (musta sildiga - ei mäleta hetkel, mis poest ostsin). Tomatid olid pisikesed ja enamus nendest olid pooltoored, rohelise otsaga. Kahjuks olin ostnud mitu purki ja kõik olid ühesugused. Kodus oli üks Reggia kooritud tomatite purk, tegin selle ka lahti - nagu öö ja päev. | |
Spiidi Abikokk 2015-02-26 17:40:00 |
Liiseli:
Mul sama kogemus. Ma väga harva satun millegi nii halva peale, et täitsa peab ära viskama aga need tomatid (mitu purki) läksid kõik prügikasti :(
Hoidke eemale Attianese kooritud tomatitest (musta sildiga - ei mäleta hetkel, mis poest ostsin). Tomatid olid pisikesed ja enamus nendest olid pooltoored, rohelise otsaga. Kahjuks olin ostnud mitu purki ja kõik olid ühesugused. Kodus oli üks Reggia kooritud tomatite purk, tegin selle ka lahti - nagu öö ja päev. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2015-02-26 21:02:49 |
Spiidi:
:O :O
Ma olen kohanud konservitud tomateid, mis on tavapärasest happelisemad, aga selliseid, et peaks lausa ära viskama, polegi vist näinud. Jätan selle Atiianese nime meelde!
Liiseli:
Mul sama kogemus. Ma väga harva satun millegi nii halva peale, et täitsa peab ära viskama aga need tomatid (mitu purki) läksid kõik prügikasti :(Hoidke eemale Attianese kooritud tomatitest (musta sildiga - ei mäleta hetkel, mis poest ostsin). Tomatid olid pisikesed ja enamus nendest olid pooltoored, rohelise otsaga. Kahjuks olin ostnud mitu purki ja kõik olid ühesugused. Kodus oli üks Reggia kooritud tomatite purk, tegin selle ka lahti - nagu öö ja päev. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2015-03-02 12:56:49 |
Mul lendas prügikasti terve karbitäis Mahetalu mahedat hapukapsast - hais oli niiii ebameeldiv, et ma ei suutnud mõelda ühtegi retsepti, kus seda kasutada saaks. Ma tean, et olen Uus-Kongo kapsaga ära hellitatud, aga aeg-ajalt olen kohanud ka teiste tootjate hapukapsaid. Mõni on liiga hapu, mõni liiga suurte tükkidega, kuid ükski pole lihtsalt halvalt lehkav. Ei teagi nüüd, kas oli halb partii või lihtsalt ei oska nad seal hapukapsast teha :( | |
Pille Nami-Nami peakokk 2015-03-10 11:40:16 |
Fre:
Mul tuli Su postitus meelde, Fre, kui täna Nami-Namisse ühte vegan-retsepti lisasin (see kikerherneomlett). Seal oli ka seda musta soola vaja ning siit-sealt jäi silma, et see on popp toode veganite seas, kuna annab roogadele kerge munamaitse. Ilmselt on doseerimise küsimus, aga jah, äkki väike kogus seda väävlirikast soola annab lihtsalt munamaitse ja paljalt süües mädamunamaitse? :)
Himaalaja must sool (OK, mees ei lubanud ära visata, ja ise ta selle ostis). Õnneks lugesin pakilt et "annab omapärase maitse" ja kahtluseuss hakkas närima ja maitsesin näpuotsaga. Võin seda toodet soojalt soovitada kui on tarvis toitudele silmapaistvat mädamunamekki anda. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2015-04-19 23:13:05 |
Fuih. Ma tean, et kingitud hobuse suhu pole viisakas vaadata, aga täna oma 94 a vanaema käest saadud sünnipäevašokolaad ei kõlba küll mitte kuskile. Kalev, suur mango ja mandliga piimašokolaad. Päris hirmus asi :O Nüüd meenus, et nägin paar nädalat tagasi Postimehes seda artiklit: Lugeja küsib: miks Kalevi uus šokolaad haiseb keemia järele? Minu arust pole lõhn isegi nii hull, aga maitse - ja eriti järelmaitse - on küll koledad. Kohe väga-väga koledad :( | |
Sasha Abikokk 2015-05-06 01:21:44 |
Päh, Rakvere toorsuitsupeekonil oli täna kuldilõhn juures. Tuleb ikka soomlaste oma osta. | |
<< < 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 > >> |