Suviste suurürituste toitlustus

Enely100
Abikokk
2008-08-07 20:37:15
suurürituste toidlustusega minuarust peamiselt 2 muret...hind on kõrge/portsjon väike ja toit soojendatakse mikros/toitu soojendatakse pidevalt (need suured gaasipannid)...samas saan ka neist aru...aga jah...eelistan väljapool ürituse ala einestamas käia
Tziiki
Abikokk
2010-05-30 14:03:09
mnjah-huvitav kuhu need mõnusad suured sõjaväe supikatlad kadunud on... muusikaüritustel ja kontsertitel olen ammu söömast loobunud, aga minu viimased "shokid" on olnud peale oma iga-aastast SEB sügisjooksust osavõttu, üks aasta pakuti finišis grillvorsti ja kohukest :O (mis loosungit nad siin küll teha üritasid, et sport massidesse ja rasv südame ümber või?), sellest järgneval aastal pisteti pihku karbike maksimarketi kartulisalatiga ja saiake ja eelmine aasta banaan ja pakk M&M komme :D ma juba põnevusega ootan, mis sel aastal pakutakse! aga ma siiski arvan, et asi on mugavuses ja mitte võimaluste piiratuses-nt roheliste rattaretkel oli hommikuks suurele rahvahulgale puder ja õhtuks maitsev supp...järelikult saab ju teha! Samal üritusel oli päeval peatumispaikades nendel samadel suurtel grillidel tehtud pelmeenid, miski kartulivorm ja riisiroog. Kõik maitsvad ja head... ehk on asi pigem selles, et kuidas võimalikult suurt kasumit teenida!?!

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Fre
Abikokk
2011-07-27 13:54:51
Kui keegi 2011. aasta Folgil midagi head maitsma sattub, siis jagage palun teistega ka!
ErleS
Abikokk
2011-07-27 14:50:42
Eks tuleb jälle Koidu tänavale Rohelise maja hoovi minna :) Sel korral peaks seal toitu pakkuma "Kolme sõsara hõrgutised". Oma blogis kirjutavad nad nii: "Viljandi Folgile! Ettevalmistused Viljandi folgiks käivad täie hooga, ostud osaliselt tehtud, 17kg räimi soola pandud, 10kg supikonti puljongiks keedetud, 50kg värsket kartulit, mis sisuliselt mahedalt kasvatatud, tellitud. Soolaseened külmast august välja otsitud, ligi 100 liitrit värska originaali ja 60 pudelit Prantsuse siidrit reedet ootamas. Kukeseened tahavad veel vihma, aga sõstrad saab homme ära korjata. Ürdid ja mungalille näpistame aiast neljapäeva varahommikul nii 5-6paiku, vahetult enne ärasõitu. Abiliste graafik on õnneks usaldusväärne. Kohtume Rohelise Maja Kodukohvikus, Viljandis Koidu 2, reedest pühapäevani kella 12-21!"
Fre
Abikokk
2011-08-01 10:36:08
TASS on volitatud teatama, et 2011. aasta Viljandi Folgil süüa peaaegu ei saanudki. Mitmed nö stammkohad ei olnud seekord esindatud, ntx supiputka puudus sootuks, varem oli see vähemalt stabiilselt keskpärases kvaliteedis sobiv koht laste söötmiseks. Gruusia saatkonda ei olnud ja samuti puudus Kirsimäe servalt veinide hulgimüügiga tegelenud firma telk. Paar kohta pakkusid kukeseenepraadi ja kui sellele õigel hetkel peale sattusin (st polnud pannil kaua kärsatatud) maitses hea, Suminas näiteks. Veel kannatas süüa kebabirulli ja Creppi salatit, aga sellega võibki asjale joone alla tõmmata. Edaspidi käin oma võileibadega.
ErleS
Abikokk
2011-08-01 10:57:20
Mina sõingi enamasti kodus, toidutänav lihtsalt ei ahvatle. See ala folgist on lihtsalt nii õudne ja kahjuks vastab kollases meedias kujundatud pildile folgist kui rullnokkade joomaüritusest. Ei jõua ära oodata, millal nad selles osas korra majja löövad. Aga käisin söömas Koidu tänaval Rohelise maja hoovis. Eelnevalt küll hoiatati mind, et nii hinnad kui toit valmistasid eelnevate kogemustega võrreldes pettumuse. Aga oma silm (ja suu) on ju ikka kuningas! Kahjuks nii oligi, et kerge pettumus - 2 keedetud kartulit, kulbitäis sibulaga praetud kukeseeni ja pisut maitsestatud lehtsalatit. Ei saa otseselt öelda, et halb oli, aga kuidagi igav ja kuiv oli see taldrikutäis, lisaks hind 6 eurot ehk 100 krooni. Magustoiduks väike tükk rukkibiskviidiga kohupiimakooki, mis oli maitselt üsna tavaline - hind 2,60 ehk 40 krooni. Lisaks oli teenindus kehvapoolne ja aed räämas. No ei olnud see, mis eelmine aasta. Rohelise maja pererahvas on oma energia ilmselgelt suunanud oma poekese poole, kus pakutud saiakesed, müsli ja muu kaup paistis küll populaarne olevat. Hoovis tegutsesid aga külalised Setumaalt, kes ilmselt ei tundnud end võõras köögis päris koduselt.
Netcat
Abikokk
2011-08-05 17:29:49
Sumina kukeseenepraad oli päris hea. Seal kõrval tegutsenud aasia koha tšillinuudlid kah. Kebabirulli ja üldse igasugused tänavalihad jätsin sel aastal vahele, peamiselt konsumeerisin Esko talu jõhvikajooki ja hapukurke. Kui poleks koi olnud, oleks hea meelega ka juustunäksitopse ostnud ja värskeid marju. Aidas käisime ka söömas. Kahetsusega pidin nentima, et Salvesti paja asemele tekkinud telgikeses pakutud "uhket põdraleent" lihtsalt ei olnud mahti proovida. Niiet minu jaoks oli toidutänaval ja selle läheduses pigem sel aastal rohkem paremat ja uut kui mitte. Gruusia saatkonnast mina puudust ei tundnud, see šašlõkk, mis ma neilt ühe korra seal saanud olen, oli kole kuiv ja kallis. šašlõkki on palju mugavam ja maitsvam käia Soso juures söömas, mida ma ka tegin, nagu iga kord, kui Viljandisse satun. Rohelise maja hoovis ei käinud, küll aga mahepoe kohvikus, ja kuklid mmm parimad mis saanud olen. Mingi tervislik salat kinoaga oli ka täitsa nagu rusikas silmakulmuauku. Ja kui palju ilusaid kooke seal veel proovimata jäi, kahju kohe. Selle kõrval ei olnud mingit ahvatlust Viljandi kohviku leti äärde trügima minna, nagu tavaliselt olen folgihommikuti teinud.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

<< 1 | 2 >