Üllekas Abikokk 2010-06-30 23:57:28 |
Veel pilte: 3.1 banaani-kanakebabid 3.2 väga hea Tavuk kebab (minu üllatuseks oli kõik see hea kraam pildistamise hetkeks juba vardalt potti lükatud) 3.3 grillitud kanamaksavardad 3.4 lusikakoogid 3.5 väga maitsev marja-jogurtijäätis | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-07-01 08:25:48 |
Tänud siinkohal jälle Research Randomizer'ile abi eest! Juunikuu jooksiul laekus 44 täishäält ja auhinnaraamatud jagunesid niiviisi: Aet Trisbergi raamat "Maitseelamused tervise heaks": Itakene ja Üllekas Jamie Oliveri raamat "Jamie kodus": Triinpvr, Carpe Diem ja Zoozi! Raamatute kättetoimetamise üksikasju arutame siin teemas! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-07-01 12:46:43 |
KUULUTAN AVATUKS NAMI-NAMI JUULIKUISE FOTOKAMPAANIA! Mulle on Nami-Nami heade koostööpartnerite lahkuse tõttu kogunenud hulgaliselt kokaraamatuid jm kasulikke köögividinaid, mida tahaks nami-namikatele laiali jagada. Tekkis selline mõte, et igakuiselt 3-5 auhinda välja loosida nende tublide kasutajate vahel, kes aitavad Nami-Nami retseptikogu paremaks muuta retseptide testimise, kommenteerimise ja pildistamise abil. Esmalt tuleb leida meelepärane Nami-Nami retsept, millel pilti juures veel ei ole (või olete kindel, et suudate kenama pildi teha ). Siis tuleb retsept läbi teha, jätta retsepti juurde kommentaar ning foto laadida üles kas siia teemasse või mõnesse muusse foorumiteemasse. Peakokk Pille (ehk siis mina) tõstan siis foto testitud retsepti juurde. Iga 5 Nami-Nami jaoks tehtud foto eest saab kasutaja 1 hääle selle kuu loosimise tarbeks. Aidake ise järge pidada - kui viis pilti üles antud, siis andke siin teemas märku. Auhinnad loositakse välja järgmise kuu esimesel päeval; samal päeval kuulutatakse välja ka järgmise kuu auhinnad. JUULIKUUS ON JÄLLE AUHINDU TOREDAID JA MITU: 1 X Aive Luigela raamat "Hoidised" (kirjastus Varrak, loe lähemalt siit) 5 X Fiskars Functional Tools köögiriista, sh: Mittenakkuv tainarull: Riiv koos kogumisnõuga: Kokkupandav riiv: Kokkuvolditav sõel: Silikoonist köögipintsel Need viis köögiriista loositakse välja kõik erinevate inimeste vahel, nii et auhindu on kokku KUUS. NB! Nagu ka põllekampaania puhul, siis võid soovitada ka retsepti ja fotot oma toidublogis, mida Nami-Namis veel ei ole, aga Sinu arvates olla võiks. Kokkamist-pildistamist, jätka :) | |
Liina Abikokk 2010-07-01 21:56:31 |
Pannkoogitort (juuli esimene hääl siis peaks nüüd koos olema) | |
ErleS Abikokk 2010-07-01 22:06:50 |
Liina:
Heh, mul oli plaanis nädalavahetusel sama teha :) Aga pole hullu, sul on väga ilus pilt :) Pannkoogitort (juuli esimene hääl siis peaks nüüd koos olema) http://kokkamine.files.wordpress.com/2010/07/dsc_0081.jpg?w=300&h=200 |
|
Kaare Abikokk 2010-07-02 09:41:58 |
Uuel kuul uue hooga :) 1.1. Karamellijäätis Tahtsin lisada, et retseptis on väike kirjaviga - ...mina-suhkruvahu hulka. | |
Kokkamas95 Abikokk 2010-07-02 18:05:14 |
Rabarbri-plaadikook pannkoogijahuga | |
Liilia Abikokk 2010-07-03 12:51:53 |
1.1 maasikalotta | |
Koogi Kata Abikokk 2010-07-03 15:40:57 |
1.1 - Võibiskviit. | |
Kiilike Abikokk 2010-07-03 22:49:36 |
kreeka kanasalat oli hää aga natuke liiga õline. Eelistaks teinekord neid feta tükke mis purgis koos õliga ja kasutaks siis salatisse selle õli. spinati-parmesani omlett Hää aga tegin suurel ahjupaadil,sest panniga ei meeldi viimasel ajal eriti toimetada . | |
<< < 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 > >> |