Tziiki Abikokk 2012-05-14 23:02:10 |
1.2 Juustusarvekesed
1.3 Kausimagustoit mangoga
As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Hexy Abikokk 2012-05-17 15:25:47 |
Hexy:
Sain kätte aitähh
Pille:
Aitähh, lippan siis täna läbi!!Hexy:
Hexy, saatsin täna hommikul ära, võid järele minna/saata!Aitähh!! Kas raamatu saan salakohast?? |
|
Hexy Abikokk 2012-05-21 13:28:41 |
1.4 Salaamipitsa http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=3383 1.5 ravioolid koore-tomatikastmes http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=5334 | |
Vike Abikokk 2012-05-26 08:15:11 |
2.2 Soojad ilmad said avatud ka kohustusliku külmsupiga - külmsupp peediga (Taustale jäi kogemata üks näljane, mul oli jupp tegemist, et teda kausist väljaspool hoida :P) | |
Vike Abikokk 2012-05-26 17:46:46 |
2.3 Sai tehtud veidi närimist õhtuse filmivaatamise kõrvale - lihtsad juustupätsid tee kõrvale. Kahvliga pealt ei torkinud ning neljaks ei lõiganud. Päris maitsvad, kuigi sarnased kaerahelbeküpsised läksid paremini peale. 2.4 Närimine vol 2. Soolapulgad. Peale riputasin tavalise soola asemel soolahelbeid. Küpsetasin 175 kraadises ahjus ca 20 minutit. Ma laiskvorst ei hakanud sõrmejämedusi pulkasid vormima, vaid rullisin taigna 1cm paksuseks ning lõikasin sobiva laiusega ribad. Järgmine kord teeks veelgi õhemaks (ca 0.5 cm), sest nad kerkisid kõrgemaks. | |
Vike Abikokk 2012-05-26 22:21:35 |
2.5 Õhtune kokteil- suvine maasikasmuuti. | |
Üllekas Abikokk 2012-05-31 23:40:00 |
Nii, kuna oma viimast seisu ei saa tuvastada (seda teemat vaadates näitab mul viimasena 2011 septembri postitusi), siis panen uued pildid juurde ja Pille, Sa vaata siis palun ise, mis seis nendega on. Tegelikult olen need pildid päris pika aja peale kokku kogunud, aga no kuidagi ei jõua neid siia üles riputada. Meemarinaad- liha sai mõnus ja hea. Juustu-krevetiomlett - oli mõnus hommikune roog. Krevette oli meil küll tiba vähem ja juust oli ka teine aga maitses ikkagi hea. Astelpajumarinaad(esimene variant) - sai ka päris mõnusa liha. Tomatipilaff - kuna tomatipasta kogust ei olnud öeldud, siis panin seda tunde järgi ja nii nagu mulle paras tundus. Täitsa mõnus vaheldus oli. Aasia kurgisalat- ei riskinud nii palju äädikat panna. Sai mõnus salat. Teen kunagi veel. Kohupiim tomatipüreega - jällegi hea vaheldus tavapärasele kohupiimale. Paprika-kitsejuustumääre - minu lemmik :) Ma loodan, et piltide lingid said õigesti pandud... Kui kunagi seda postitust nägema hakkan, siis saan vajadusel ära parandada. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-06-05 02:13:40 |
Üllekas, ma pilte ei näe - ehk saad need nüüd uuesti lisada, sest postitused paistavad kenasti välja ja saad lisada :) Panen maikuu fotokampaania lukku ja kuulutan juunikuu oma avatuks. Auhinnaraamatutest peatselt - hetkel on suuremaks probleemiks see, et ma ei saa kahjuks fotosid olemasolevatele retseptidele lisada ja maikuu tabelit lõplikult kinnitada. See uuendamine on üks rist ja viletsus, tuleb vaid loota, et kõik on ikka parema ja kasutajasõbralikuma Nami-Nami nimel ;) | |
Üllekas Abikokk 2012-06-05 19:47:22 |
Pille:
Pille, panin oma pildid ülesse oma blogisse. Sa saad ju sealt ka need võtta?
Pildid minu blogis Üllekas, ma pilte ei näe - ehk saad need nüüd uuesti lisada, sest postitused paistavad kenasti välja ja saad lisada :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-06-05 20:54:12 |
Üllekas:
Muidugi sobib, Üllekas!
Pille, panin oma pildid ülesse oma blogisse. Sa saad ju sealt ka need võtta? Pildid minu blogis |
|
<< < 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 > >> |