Gea Kokaõpilane 2010-04-14 22:22:41 |
ahjuapelsinid: | |
Kaare Abikokk 2010-04-15 08:07:16 |
Teine hääl: 1) Kama-jäätisekokteil 2) Juustu-kaerahelbekuklid Pille, saatsin juustukuklite pildi Sulle meili peale ka, aga ma nüüd avastasin, kuidas pildi foorumisse saan, kui seda blogisse ei pane :) Nii, et panen siia ikkagi ka üles. | |
Üllekas Abikokk 2010-04-15 09:47:30 |
Lisan enda poolt veel: meie perele väga maitsenud kana-suvikõrvita hakk-kotletid, ja ingverisiga Meespere lemmikuks said kaeraküpsised | |
Triin Abikokk 2010-04-15 10:08:17 |
nagu ma jõudsin öelda, et ei osale selles kampaanias, tekkis hulk soove teha toite, mis sattusid olema ilma pildita. Mõned isegi üllatuslikult. Nt guljašš-supp Küll see on üks maitsev toit! Rohelised paprikad asendasin punastega, sest kohalikus keldripoes polnud rohelisi. Teine toit, mida tegin oli kõrvitsa-riisivorm Tegin seda, sest pisut uppusin kõrvitsasse. Aga jättis ükskõikseks. Vaevalt, et kordan. Kolmas toit kõrvitsa-kartuli gratään Panin kõrvitsa ja kartuli vaheldumisi pannile, mitte kihiti. Et lapsed saaksid sortida :). Ja endale meeldib ka asju eraldi süüa. Kõrvits küpses väga rutta, rutem kui kartul. Kõik kokku oli väga maitsev. Kõrvits andis rõõsakoore kastmele väga hea maitse. Kastmesse võib ka muna panna, maitse asi. Mulle meeldib selline variant hästi. Sõime marineeritud seentest tehtud kastmega. | |
Dagris Abikokk 2010-04-15 11:28:01 |
Sai naadiga omletti tehtud, nami-namis naadiomleti retseptil pilti pole, nii et minu oma võiks sinna sobida küll :) | |
Kairit Abikokk 2010-04-15 12:56:58 |
Minu teise hääle neljas pilt on riisihelbepuder. Viiendaks pakun välja enda retsepti. Selleks on õunakeeks valge shokolaadi glasuuriga, sellist siin retseptikogus ei ole. Retsept siin. Kolmanda hääle esimene pilt on õunakoogi juurde. Kuidas oma pilte normaalse suurusega siia laadida...ei oska... | |
Kardemon Abikokk 2010-04-15 16:51:00 |
2.1 Küpsise kräsupea. Kas see sobib? Valmistamiskäik on teine... Aga lihtsam.. Koostisained samad...
2.2Makaronisalat sinihallitusjuustuga
2.3 Aedviljasalat kuskussiga
2.4 ja 2.5 Maitsestatud popkorn: Itaalia popkorn ja Karripopkorn
Et kui need sobivad, siis teine hääl peaks koos olema.... http://kardemon.blogspot.com |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-15 17:24:54 |
Vaheloosimise info! Kuna mul on õnnestunud leida Pärnus ilmselt see ainuke hotell Eestimaal, kus wifi tubades ei levi, siis ma lükkan loosimise edasi homme õhtuks - lihtsalt laste mängutoas, läpakas põlvil, on raske keskenduda sellisele tähtsale ülesandele :) Arvesse lähevad kõik täna keskööks laekunud hääled! | |
Leoola Abikokk 2010-04-15 19:27:54 |
minu viies hääl ehk pilt tuleb siit: Makaronid kreveti-koorekastmes | |
Triin Abikokk 2010-04-15 20:36:12 |
veel kaks pilti. Nüüd on mul +1 Kukerpuumarjaliköör Seda ma teen igal aastal. Ei kujutaks pikki-külmi õhtuid ilma kukerpuuliköörita ettegi ;). Vaarika-mustika plaadikook Lihtne ja hea. Sarnast ma olen ka nii teinud, et marjad kohe alguses peale. See variant meeldib rohkem, marjad jäävad ilusti peale. Mustikaid ei olnud, panin mustsõstraid. Väike tütar sööb juba neljandat tükki ja räägib, et tal on tunne, nagu ta oleks maal ja oleks suvi ja ta oleks just seal mustsõstrapõõsaste juures. Kindlasti läheb kordamisele. | |
<< < 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 > >> |