NAMI-NAMI FOTOKAMPAANIA

h_s
Kokaõpilane
2011-03-02 10:18:15
Pille:
Eile tõi sõbralik Meira-onu mulle kotitäie nende maitseainetega. Kuna täishääli laekus veebruaris vaid 15 (lühike kuu ju ka :)), siis loosin välja neli auhinda, kellest kõik saavad endale viis meelepärast Meira maitseainetopsi. Loodan, et sobib.
Oi milline algaja õnn :D. Kui sobib, siis ma võtaks kurkumi, roseepipra, rosmariini, kaneeli ja broilerimaitseiaine.
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-03-02 10:25:13
h_s:
Pille:
Eile tõi sõbralik Meira-onu mulle kotitäie nende maitseainetega. Kuna täishääli laekus veebruaris vaid 15 (lühike kuu ju ka :)), siis loosin välja neli auhinda, kellest kõik saavad endale viis meelepärast Meira maitseainetopsi. Loodan, et sobib.
Oi milline algaja õnn :D. Kui sobib, siis ma võtaks kurkumi, roseepipra, rosmariini, kaneeli ja broilerimaitseiaine.
H_Si jaoks kõrvale pandud!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-03-02 10:29:13
Kuulutan pidulikult avatuks 2011. aasta märtsikuise fotokampaania! Auhindadeks on välja panna kaks eksemplari hetke suurimat hittraamatut, Aive Luigela "Tervise kokaraamat" (kirjastus Varrak) (Ja kes teab, ehk lisandub veel nipet-näpet märtsikuu jooksul) Esmalt tuleb leida meelepärane Nami-Nami retsept, millel pilti juures veel ei ole (või olete kindel, et suudate kenama pildi teha :)). Siis tuleb retsept läbi teha, jätta retsepti juurde kommentaar ning foto laadida üles kas siia teemasse või mõnesse muusse foorumiteemasse. Peakokk Pille (ehk siis mina :)) tõstan siis foto testitud retsepti juurde. Iga 5 Nami-Nami jaoks tehtud foto eest saab kasutaja 1 hääle selle kuu loosimise tarbeks. Aidake ise järge pidada - kui viis pilti üles antud, siis andke siin teemas märku. Auhinnad loositakse välja järgmise kuu esimesel päeval; samal päeval kuulutatakse välja ka järgmise kuu auhinnad.

ErleS
Abikokk
2011-03-02 10:34:33
Tänan fortuunat :) Minu valik oleks tüümian, roseepipar, paprika, kaneel, rosmariin.
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-03-02 10:55:40
ErleS:
Tänan fortuunat :) Minu valik oleks tüümian, roseepipar, paprika, kaneel, rosmariin.
ErleS - tüümian ja paprika on Sinu jaoks kõrvale pandud, aga rosepipra-rosmariini-kaneeli pani H_S juba kõrvale! Nende kolme osas vali miskit muud (kuigi roseepipra täitepaki saan Sulle muidugi anda, kui sobib?) H_S - ole kena ja täida oma kasutajakontol/profiilis ees- ja perenime lahter ära. Ma ei saa auhindu salakohta salapäraste initsiaalidega jätta, vajan ikka täisnime. (Keegi teine peale minu neid profiiliandmeid ei näe).

Kiilike
Abikokk
2011-03-02 10:59:19
:D Tähh fortuunale, ma valiks kolajuure ja lagritsalaastud ning sooviks täitepakendeid :) Provancale ürdisegu ja roheline pipar. Muud on kodus nagu olemas ja hetkel piisavalt.

kiilikese köögikatsetused

Hexy
Abikokk
2011-03-02 10:59:19
Aitähh!! Väga lahe. Mul esimese hooga tulid sellised mõtted...Provencale ürdisegu, kaneel, tšillipulber, lagritsalaastud, grillmaitseaine võib midagi asendada pitsamaitseainega
Hexy:
pitsamaitseaine ja purustatud must pipar näiteks

Hexy asjatab

ErleS
Abikokk
2011-03-02 11:06:38
Pille:
ErleS:
ErleS - tüümian ja paprika on Sinu jaoks kõrvale pandud, aga rosepipra-rosmariini-kaneeli pani H_S juba kõrvale! Nende kolme osas vali miskit muud (kuigi roseepipra täitepaki saan Sulle muidugi anda, kui sobib?)
Valiksin siis pune ja täitepakenditest roseepipra ning rohelise pipra. Kui midagi neist enam saadaval pole, võid midagi omal valikul lisada :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-03-02 11:09:22
Päris lõbus, et Kiilike ja Hexy on mõlemad oma postitused teinud täpselt sama minuti jooksul - aga kuna Kiilike vajutas "Saada" nuppu paar sekundit varem, siis temal vedas veidi rohkem. :) Hetke seis selline: H_S: kurkum e. kollajuur, roseepipar, rosmariin, kaneeli ja broilerimaitseiaine ErleS: tüümian ja paprika ja pune purgid, roseepipra täitepakend - valida veel 1 asi Kiilike: lagritsalaastud, sidrunipipar (soolavaba), ürtidega kalamaitseaine (soolavaba) + provencale ürdisegu ja rohelise paprika täitepakid Hexy: lagritsalaastud, tšillipulber, grillmaitseaine, pitsamaitseaine, purustatud must pipar Saadaval veel: Purgid: jahvatatud ingver, till, jahvatatud muskaatpähkel, basiilik, hakklihamaitseaine (soolavaba), broilerimaitseaine (soolavaba) Täitepakendid: küüslaugupulber, sealihamaitseaine, sidrunipipar (soolaga)

Cousinella
Kokaõpilane
2011-03-02 11:39:08
Palju õnne Pille koduse noore ema staatuse puhul!!! Kui mul ökaperiood üle läheb, hakkan ka köögis asjalikumalt tegutsema.

http://cousinella.blogspot.com/

<< 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 >>