h_s Kokaõpilane 2011-03-02 10:18:15 |
Pille:
Oi milline algaja õnn :D. Kui sobib, siis ma võtaks kurkumi, roseepipra, rosmariini, kaneeli ja broilerimaitseiaine. Eile tõi sõbralik Meira-onu mulle kotitäie nende maitseainetega. Kuna täishääli laekus veebruaris vaid 15 (lühike kuu ju ka :)), siis loosin välja neli auhinda, kellest kõik saavad endale viis meelepärast Meira maitseainetopsi. Loodan, et sobib. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-03-02 10:25:13 |
h_s:
H_Si jaoks kõrvale pandud!
Pille:
Oi milline algaja õnn :D. Kui sobib, siis ma võtaks kurkumi, roseepipra, rosmariini, kaneeli ja broilerimaitseiaine.Eile tõi sõbralik Meira-onu mulle kotitäie nende maitseainetega. Kuna täishääli laekus veebruaris vaid 15 (lühike kuu ju ka :)), siis loosin välja neli auhinda, kellest kõik saavad endale viis meelepärast Meira maitseainetopsi. Loodan, et sobib. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-03-02 10:29:13 |
Kuulutan pidulikult avatuks 2011. aasta märtsikuise fotokampaania! Auhindadeks on välja panna kaks eksemplari hetke suurimat hittraamatut, Aive Luigela "Tervise kokaraamat" (kirjastus Varrak) (Ja kes teab, ehk lisandub veel nipet-näpet märtsikuu jooksul) Esmalt tuleb leida meelepärane Nami-Nami retsept, millel pilti juures veel ei ole (või olete kindel, et suudate kenama pildi teha :)). Siis tuleb retsept läbi teha, jätta retsepti juurde kommentaar ning foto laadida üles kas siia teemasse või mõnesse muusse foorumiteemasse. Peakokk Pille (ehk siis mina :)) tõstan siis foto testitud retsepti juurde. Iga 5 Nami-Nami jaoks tehtud foto eest saab kasutaja 1 hääle selle kuu loosimise tarbeks. Aidake ise järge pidada - kui viis pilti üles antud, siis andke siin teemas märku. Auhinnad loositakse välja järgmise kuu esimesel päeval; samal päeval kuulutatakse välja ka järgmise kuu auhinnad. | |
ErleS Abikokk 2011-03-02 10:34:33 |
Tänan fortuunat :) Minu valik oleks tüümian, roseepipar, paprika, kaneel, rosmariin. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-03-02 10:55:40 |
ErleS:
ErleS - tüümian ja paprika on Sinu jaoks kõrvale pandud, aga rosepipra-rosmariini-kaneeli pani H_S juba kõrvale! Nende kolme osas vali miskit muud (kuigi roseepipra täitepaki saan Sulle muidugi anda, kui sobib?)
H_S - ole kena ja täida oma kasutajakontol/profiilis ees- ja perenime lahter ära. Ma ei saa auhindu salakohta salapäraste initsiaalidega jätta, vajan ikka täisnime. (Keegi teine peale minu neid profiiliandmeid ei näe).
Tänan fortuunat :) Minu valik oleks tüümian, roseepipar, paprika, kaneel, rosmariin. |
|
Kiilike Abikokk 2011-03-02 10:59:19 |
:D Tähh fortuunale, ma valiks kolajuure ja lagritsalaastud ning sooviks täitepakendeid :) Provancale ürdisegu ja roheline pipar. Muud on kodus nagu olemas ja hetkel piisavalt. | |
Hexy Abikokk 2011-03-02 10:59:19 |
Aitähh!! Väga lahe.
Mul esimese hooga tulid sellised mõtted...Provencale ürdisegu, kaneel, tšillipulber, lagritsalaastud, grillmaitseaine
võib midagi asendada pitsamaitseainega
Hexy:
pitsamaitseaine ja purustatud must pipar näiteks |
|
ErleS Abikokk 2011-03-02 11:06:38 |
Pille:
Valiksin siis pune ja täitepakenditest roseepipra ning rohelise pipra. Kui midagi neist enam saadaval pole, võid midagi omal valikul lisada :) ErleS:
ErleS - tüümian ja paprika on Sinu jaoks kõrvale pandud, aga rosepipra-rosmariini-kaneeli pani H_S juba kõrvale! Nende kolme osas vali miskit muud (kuigi roseepipra täitepaki saan Sulle muidugi anda, kui sobib?)Tänan fortuunat :) Minu valik oleks tüümian, roseepipar, paprika, kaneel, rosmariin. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-03-02 11:09:22 |
Päris lõbus, et Kiilike ja Hexy on mõlemad oma postitused teinud täpselt sama minuti jooksul - aga kuna Kiilike vajutas "Saada" nuppu paar sekundit varem, siis temal vedas veidi rohkem. :) Hetke seis selline: H_S: kurkum e. kollajuur, roseepipar, rosmariin, kaneeli ja broilerimaitseiaine ErleS: tüümian ja paprika ja pune purgid, roseepipra täitepakend - valida veel 1 asi Kiilike: lagritsalaastud, sidrunipipar (soolavaba), ürtidega kalamaitseaine (soolavaba) + provencale ürdisegu ja rohelise paprika täitepakid Hexy: lagritsalaastud, tšillipulber, grillmaitseaine, pitsamaitseaine, purustatud must pipar Saadaval veel: Purgid: jahvatatud ingver, till, jahvatatud muskaatpähkel, basiilik, hakklihamaitseaine (soolavaba), broilerimaitseaine (soolavaba) Täitepakendid: küüslaugupulber, sealihamaitseaine, sidrunipipar (soolaga) | |
Cousinella Kokaõpilane 2011-03-02 11:39:08 |
Palju õnne Pille koduse noore ema staatuse puhul!!!
Kui mul ökaperiood üle läheb, hakkan ka köögis asjalikumalt tegutsema. http://cousinella.blogspot.com/ |
|
<< < 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 > >> |