NAMI-NAMI FOTOKAMPAANIA

Liilia
Abikokk
2010-06-30 18:43:45
Liina:
Viimasel ajal mul kohe üldse ei vea, tegin ka täna Kama-kohupiimakreemi musta leivaga :D . Ei jõuagi see kuu 2 häält kokku saada :) .
no näed, ilmselt on pildita retsepte juba liiga väheks jäänud ;)

Köögitoimkond

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-06-30 21:04:22
Liilia:
Liina:
Viimasel ajal mul kohe üldse ei vea, tegin ka täna Kama-kohupiimakreemi musta leivaga :D . Ei jõuagi see kuu 2 häält kokku saada :) .
No kuulge!? :O 10213-3725=6488 :D :D :D
Nef:
Sellise toreda retsepti leidsin ka :D 1.5. Vahukoor
Ära naera midagi, paljudes "välismaa kokaraamatutes" on Cr?me Chantilly retsept kenasti olemas ;)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Liina
Abikokk
2010-06-30 21:06:28
Pille:
Liilia:
Liina:
Ja siiski suudetakse ühtesid ja samu asju teha :D .

Minu kokkamised!

ErleS
Abikokk
2010-06-30 21:06:41
Nüüd peaks minu arvestuse järgi teise hääle kokku saama. 2.5 Pruunid kondenspiimakuulikesed Ütleks, et retsept on pisut kehvakene. Tegemist on maiustustega, mille sarnaseid lapsena päris tihti tegime ja olen ka praegu iga aasta vähemalt korra või paar ette võtnud. Esiteks on kondenspiimakogus liiga suur. Mina olen tavaliselt pannud ühe purgi kohta ligi 2 pakki küpsiseid. Võibolla on see maitse asi, aga mulle meeldivad tahedamad kuulikesed. Täna proovisin 1 pakki kohta 2/3 purgiga ja "tainas" jäi suhteliselt vedel, kommid jäid üsna pehmekesed. Hea, et olid pabervormid, mis neid paremini koos hoidsid. Samuti eelistan enda varianti, kus kuulikesi veeretatakse ainult kakaos. Unustasin proovida, aga kookoshelvestes võib ka hea olla, kuid kakao+kookoshelbed ei avaldanud väga muljet. Aga muidu väga head kuulikesed :) Selles suhtes ka väga lollikindlad, et lapsed saavad nende valmistamisega väga hästi hakkama, kuna komponente on vähe. Lihtsamat kommide retsepti annab ilmselt otsida.
ErleS
Abikokk
2010-06-30 21:12:03
Liina:
Pille:
Liilia:
Ja siiski suudetakse ühtesid ja samu asju teha :D .
Ma avastasin selle fotokampaania enda jaoks alles hiljuti ja sattusin päris hoogu :) Minu meelest on ka pildita retsepte päris palju. Leidsin päris mitmeid huvitavaid retsepte, mida enne ei oleks vaadanudki, kuna varem vaatasin pildita retseptidest lihtsalt mööda.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-06-30 21:19:28
ErleS:
Nüüd peaks minu arvestuse järgi teise hääle kokku saama. 2.5 Pruunid kondenspiimakuulikesed http://farm5.static.flickr.com/4138/4749056513_13a85d81aa_m.jpg Ütleks, et retsept on pisut kehvakene. Tegemist on maiustustega, mille sarnaseid lapsena päris tihti tegime ja olen ka praegu iga aasta vähemalt korra või paar ette võtnud. Esiteks on kondenspiimakogus liiga suur. Mina olen tavaliselt pannud ühe purgi kohta ligi 2 pakki küpsiseid. Võibolla on see maitse asi, aga mulle meeldivad tahedamad kuulikesed. Täna proovisin 1 pakki kohta 2/3 purgiga ja "tainas" jäi suhteliselt vedel, kommid jäid üsna pehmekesed. Hea, et olid pabervormid, mis neid paremini koos hoidsid. Samuti eelistan enda varianti, kus kuulikesi veeretatakse ainult kakaos. Unustasin proovida, aga kookoshelvestes võib ka hea olla, kuid kakao+kookoshelbed ei avaldanud väga muljet. Aga muidu väga head kuulikesed :) Selles suhtes ka väga lollikindlad, et lapsed saavad nende valmistamisega väga hästi hakkama, kuna komponente on vähe. Lihtsamat kommide retsepti annab ilmselt otsida.
ErleS, retsept on pärit ETV Terevisiooni saatest (6.9.2002), aga kui on paha, tuleb paremaks teha :) Kui panna 2 pakki küpsist, siis oleks ok, jah? Sul on 2 häält nüüd koos.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

ErleS
Abikokk
2010-06-30 21:29:28
Pille:
ErleS:
Nüüd peaks minu arvestuse järgi teise hääle kokku saama. 2.5 Pruunid kondenspiimakuulikesed http://farm5.static.flickr.com/4138/4749056513_13a85d81aa_m.jpg Ütleks, et retsept on pisut kehvakene. Tegemist on maiustustega, mille sarnaseid lapsena päris tihti tegime ja olen ka praegu iga aasta vähemalt korra või paar ette võtnud. Esiteks on kondenspiimakogus liiga suur. Mina olen tavaliselt pannud ühe purgi kohta ligi 2 pakki küpsiseid. Võibolla on see maitse asi, aga mulle meeldivad tahedamad kuulikesed. Täna proovisin 1 pakki kohta 2/3 purgiga ja "tainas" jäi suhteliselt vedel, kommid jäid üsna pehmekesed. Hea, et olid pabervormid, mis neid paremini koos hoidsid. Samuti eelistan enda varianti, kus kuulikesi veeretatakse ainult kakaos. Unustasin proovida, aga kookoshelvestes võib ka hea olla, kuid kakao+kookoshelbed ei avaldanud väga muljet. Aga muidu väga head kuulikesed :) Selles suhtes ka väga lollikindlad, et lapsed saavad nende valmistamisega väga hästi hakkama, kuna komponente on vähe. Lihtsamat kommide retsepti annab ilmselt otsida.
ErleS, retsept on pärit ETV Terevisiooni saatest (6.9.2002), aga kui on paha, tuleb paremaks teha :) Kui panna 2 pakki küpsist, siis oleks ok, jah?
Mina olen jah tavaliselt 2 pakki kasutanud, siis jääb selline paksem "tainas". Praegu ei pannud isegi tervet purki ära, vaid 2/3, ja just vaatasin uuesti külmkapist, et kuulide kujuga nad küll selle vormi sees ei ole, pigem on vormi kuju võtnud. Seega mina soovitaks küll u 2 pakki küpsiseid :) Ja veel soovitaksin seda massi enne voolimist pisut külmkapis hoida, siis ta on tahkem, kuna soe kondenspiim on ju üsna vedel. See ei ole küll hädavajalik, aga mu meelest on siis mugavam kuulikesi teha ja kleepuvad vähem käte külge. Ja nagu ütlesin, mulle maitsevad ainult kakaos veeretatuna rohkem, kuna kakao on mõru ja tasakaalustab kondenspiima magusust väga hästi :)
Kaare
Abikokk
2010-06-30 22:57:49
Saan ka lõpuks oma teise hääle täis :) 2.5. Budapesti rull

Koopatibi küpsetab...

Üllekas
Abikokk
2010-06-30 23:25:45
Pille:
Üllekas, 3 pilti oli üle: brüleekreem 8648, kanatiivad 2353, nõgeseküpsis 9200 Nii et need pildid on 1.4-2.3
Pille, mul senini (alates algusest) pilte suht vähe. Endal kirjas järgmiselt: 1. keedetud ananassipasha 2. seafilee ahjupirnidega 3. kuklis küpsetatud munad 4. kana-suvikõrvitsa hakk-kotletid 5. inverisiga 6. kaeraküpsised 7. kohvi-kookosebrülee 8. küüslaugukanatiivad 9. nõgeseküpsised + eelmisel korral lisatud 5 pilti. Kas nendest esimestest ei läinud mõni arvesse? Sellel korral lisan veel: 2.5 spinatisupp sidrnilõhnaliste vasikalihapallidega
Kiilike
Abikokk
2010-06-30 23:55:22
Spinati-juustumakaronid Mõnusad, aga münti peab parasjagu palju olema (no 15-20 suuremat piparmündilehte kulus ära). Spinat tasub siiski ribadeks lõigata- on mugavam pärast segada ja serveerimisel ilusam.

kiilikese köögikatsetused

<< 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 >>