Liisi Abikokk 2010-04-01 11:40:57 |
Nii tore, nii tore, nii tore :) :) :) Mulle kohe väga meeldis see põllekampaania ja nüüd järgmine tore üritus. | |
Martiina Abikokk 2010-04-01 15:01:55 |
See on nii tore :) Meie peres tekkis juba põllekampaania ajal ilma piltideta retseptide proovimise hasart, mees küsis iga söögi kohta, mis ma tegin, et kas see on taas üks pilti vajav asi :D Ja kui "liiast" pilte võib panna, siis minu põlle "nr 6" ja "nr 7" olid apelsinilõhe ja vormileib Lisaks tegin siin vahepeal seene-juustusuppi ning sinna sai ka minu tehtud pilt...aga see oli vist 21.03, mis oli veidi kauem kui nädal tagasi... | |
Liilia Abikokk 2010-04-01 19:29:33 |
tegin täna maitsvaid kuningannamuffineid | |
Leoola Abikokk 2010-04-01 22:23:35 |
mul on ka mõned toidud ja fotod tehtud, loodan et sobivad 1) avokaadosalat kodujuustu ja ananassiga (blogipostitus) 2) magus tšillikana (blogipostitus) 3) taipärane pesto (blogipostitus) 4) taipärane kurgisalat (blogipostitus) ja siis kas viiendaks sobib mu täidetud paprikad, mis juba üles pandud? oma järgmist viite sööki pean otsima ja planeerima | |
Zoozi Abikokk 2010-04-02 01:22:11 |
Kreooli kana-okra gumbo ja Inglise õunapirukas Ürdine kanamaksakaste ja Kruubi-seene 'risoto' Astelpaju-kalavorm ja Ameerika kohvikook Piparmündi-riisikommid ja Beduiini kanapada banaaniga | |
Zoozi Abikokk 2010-04-02 01:49:45 |
Vürtsikas maksa-koorekaste ja Stiltoni ja kreeka pähkli pirukas rohke sibulaga Kodujuustu-seenevorm ja Spargelkapsasupp lõhe või forelliga Magus mustsõstrasupp kohupiimaklimpidega ja Röstitud peedid tahiinikastmega Liibanoni maksaroog mündiga ja Tikritort | |
Zoozi Abikokk 2010-04-02 11:18:15 |
Täpsustan, et need pildid olid niisama siia antud. Ei ole aprillikuu kampaania jaoks :) | |
Aire1 Abikokk 2010-04-02 14:13:37 |
Lambakints sibula ja veiniga. Liha on mõnus, mure ja mahlane, sibul on pisut hapuka maitsega. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-02 14:21:45 |
Zoozi:
Zoozi, ära tekita segadust :) Kõik pildid olid nami-nami jaoks uued (osad küll minu hajameelsuse ja tähelepanematuse tõttu). Igatahes olen ma juba märkinud 3 Zoozi-nimelist "häält" aprilliloosimise lehele oma targas märkmikus ;)
Täpsustan, et need pildid olid niisama siia antud. Ei ole aprillikuu kampaania jaoks :) Aire1:
Aire, Sinu lambalihapilt on ka juba arvestuses neljas, sest Sul oli 3 pilti põllekampaanias "üle", mis ma siia tõstsin arvestuslikult.
Lambakints sibula ja veiniga. Liha on mõnus, mure ja mahlane, sibul on pisut hapuka maitsega. |
|
Liilia Abikokk 2010-04-02 15:58:11 |
Minu teine pilt on juusturäimedest. Väga mõnus suutäis, kuigi unustasin seekord riivsaia peale panemata ja teinekord paneksin kala sisse juustutüki, mitte ei riiviks seda sinna vahele. Blogipostitus | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |