NAMI-NAMI FOTOKAMPAANIA

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-04-07 21:42:23
Aniitram:
Nami-namisse tekib uusi pilte nagu seeni pärast vihma :D
Just, ma olen tulemustega väga rahul :) Teen 15. aprillil vaheloosimise, siis ei pea eriti tublid ja kiired kaua ootama :)
Kiilike:
Seekordsed pildid panen nii igaks juhuks. Otseselt retsepti ei järginud(kogustega mängisin) kuid üsna sarnased on nad siiski :) maasika-banaanikokteil ja lihtne mustikakokteil
Kiilike, esimese pildi võtan vastu, teisel on juba olemas (ja igati ok :))

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kiilike
Abikokk
2010-04-07 21:45:58
Pille:
Kiilike:
Seekordsed pildid panen nii igaks juhuks. Otseselt retsepti ei järginud(kogustega mängisin) kuid üsna sarnased on nad siiski :) maasika-banaanikokteil ja lihtne mustikakokteil
Täitsa rahul :) aga Sul vähemalt kahe kui mitte kolme retsepti juures üks ja seesama pilt ;)

kiilikese köögikatsetused

Mari-Liis
Abikokk
2010-04-07 21:49:47
Mul ise pole sel kuul veel panustanud, aga nii tore, et retseptikogu on täienenud uute fotodega. Fotoga retsept on ikka teine tera :) Sinnani on veel aega muidugi, aga huvitav, millised on need viimased toidud nami-nami retseptikogust, mis veel pildita. Mis on see toit, mida keegi valmistada ei taha? :D

Siit nurgast ja sealt nurgast

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-04-07 21:51:39
Kiilike:
Pille:
Kiilike:
Täitsa rahul :) aga Sul vähemalt kahe kui mitte kolme retsepti juures üks ja seesama pilt ;)
Ongi ja peabki olema. Seal fotol on kolm erinevat mustikasmuutit - iga retsepti juures on kirjas, milline see konkreetne smuuti fotol on (parempoolne, keskmine, vasakpoolne):
Mari-Liis:
Sinnani on veel aega muidugi, aga huvitav, millised on need viimased toidud nami-nami retseptikogust, mis veel pildita. Mis on see toit, mida keegi valmistada ei taha? :D
Esitad väljakutse, jah? ;) Ma võin vihjata muidugi, milliseid retsepte eriti pildistada tuleks :D

Liina
Abikokk
2010-04-07 21:54:13
Täna tegin hapukapsasuppi veiselihaga

Minu kokkamised!

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-04-07 22:00:20
Aniitram:
Ja mul peaks ka vist nüüd ühe hääle jagu pilte täis olema?
On küll. Hetkel on seis selline: Zoozi - 5 häält täis Aniitram, Liilia, Aire1, Triinpvr, Kiilike, Kardemon, Tuuli - 1 hääl täis Leoola, Koopatibi, Tullia, Kairit, Gea, Kokkamas95, Liina - 1 foto puudu 1 hääle täitumisest Loodan, et olen õigesti arvet pidanud! :O

Kiilike
Abikokk
2010-04-07 22:13:59
Esmalt, väsinuna ei tohi enam sõna võtta :) Vabandust, eelmise pildi kommentaari kohta... Nüüd pilt mis arvestusse ei lähe aga sobib retsepti juurde lisada, sest kogustega on mängitud, kaunistatud mul teisiti aga muidu päris sama(olen ka singiga teinud, kuid eelistan salaamit). Jutt siis singi-juustumuffinitest.

kiilikese köögikatsetused

Triin
Abikokk
2010-04-08 10:30:07
Jäin siin munaga jänni ja tegin munasalatit. Võtsin peterselli-õunasalati retsepti. Kuna kodus (ja kohalikus keldripoes) ei olnud asju, mida tahaks see gruusia munasalat, siis valisin teise retsepti, kuhu peale muna läks ka õunu, mida mul pisut uputab ja kreeka pähkleid, mida ma väga armastan. Tegin topelt portsu. Kastmeks: õli+apelsinimahl+sinep+sool+suhkur. Väga maitsev võileiva peale. Aga ka niisama süüa. Kõik ained tegin suhteliselt peeneks. Ma tõenäoliselt ajapuudusel ei osale loosimises. Aga tore on ponnistada ilusat pilti teha proovides. Et osalen lihtsalt pildikogu täiendamisel.
Kairit
Abikokk
2010-04-08 14:13:51
Viies pilt on koore-singispagettide juurde Mul on pilt küll pennedega, äkki ei sobigi?
Kairit
Abikokk
2010-04-08 18:41:06
Kuues pilt on retseptile banaani-toorjuustukook. Retseptis oli soovitatud teha portsjonvormidesse, mul on aga tehtud ühes suures vormis...
<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>