Pille Nami-Nami peakokk 2009-01-04 11:45:20 |
K2trin:
K2trin, Sa pead võtma nagi keskkonnast jpg-aadressi, mitte html-aadressi. Kui võtta suvaline pilt (oli avafoto, kui nagi keskkonda läksin) sellelt aadressilt:
http://nagi.ee/photos/photo_sizes.php?id=9037599&size=s
siis on variante 2:
1) teed hiirega parema klõpsu fotol ja sealt valid "Copy image address" vms - ja selle jpg-lõpulise aadressi panedki img-teekide vahele:
http://static2.nagi.ee/i/p/361/50/0903759987d594_s.jpg
(siin ta fotot ei näita, sest ma ei kasutanud img-teeke)
2) vaatad seda pakutud html-koodi ja valid sealt selle teise kolmnurksulgude paari vahele jäävate jutumärkide vahel oleva jpg-aadressi (identne ülaltooduga)
NAGI fotoformaatidest sobiksid siia foorumisse VÄIKE (eelistatud) või KESKMINE. Suuremad ei mahu ära ja väiksemad on liiga väikesed..
Mina proovisi ka täna pilte lisada nagi.ee keskkonnast (väikeses mõõdus: 240X180) Sinna alla lööb kolm html võimalust, mida img sildi vahele panna, kuid mul ei õnnestunud omatehtud jäätisest pilti siiski lisada. Kas keegi oskab aidata, milline link tuleb nagist img sildi vahele lisada? |
|
Kätrin Abikokk 2009-01-04 15:10:44 |
Aitäh aitäh Pille, saingi hakkama! :D:D:D:D Nii tore! | |
Zoozi Abikokk 2009-05-21 21:28:03 |
Pille, siia on pilt ununenud panemata. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-05-21 21:44:37 |
Zoozi:
Nüüd on pandud. Aitäh! :)
Pille, siia on pilt ununenud panemata. http://static1.album.ee/files/787/59/orig_19689965_i7jB.jpg |
|
Ullike Abikokk 2009-06-13 15:43:50 |
Nagu nimigi ütleb -ullike, mis ullike....No ei jaga ära seda piltide lisamise tehnoloogiat (endal ainult ühe pildi võimalus oligi =D). Loen siit, et lisada foorumisse, aga kuidas? Kas pean selleks pildid mingisse keskonda üles laadima või saan ikka otse ja oma arvutist ka kuidagi (a la attachina)? Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-06-13 18:07:08 |
Ullike:
Otse laadida ei saa (veel), tuleb panna avalikku keskkonda (Flickr, Picasa, Nagi vms.) ja sealt pildi url-aadress võtta..
Teine variant on foto mulle manusena saata ja siis öelda, kuhu see kopeerida tuleb..
Nagu nimigi ütleb -ullike, mis ullike....No ei jaga ära seda piltide lisamise tehnoloogiat (endal ainult ühe pildi võimalus oligi =D). Loen siit, et lisada foorumisse, aga kuidas? Kas pean selleks pildid mingisse keskonda üles laadima või saan ikka otse ja oma arvutist ka kuidagi (a la attachina)? |
|
Ullike Abikokk 2009-06-14 10:31:09 |
Tänud! Aga ma siis hetkel loobun ..pole ka nii kenad pildid teised - siin samast asjast märksa ilusamaid üleval :) Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Seenekas Abikokk 2009-08-06 16:11:09 |
Apiii! Sain hakkama maksimumis sellega http://static2.nagi.ee/i/p/480/52/12013077002324_o.jpg Aga pildiks muundamisega mitte. Kas keegi saaks juhendada? Palun. Need muide on kuldpilvikud. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-08-06 17:00:03 |
Tuleb panna [img]-teekide vahele. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-01 11:29:35 |
Jätkan siin vana teema juures, sest eespool on olulist infot piltide lisamise tehnilisest poolest jms. Mulle on Nami-Nami heade koostööpartnerite lahkuse tõttu kogunenud hulgaliselt kokaraamatuid jm kasulikke köögividinaid, mida tahaks nami-namikatele laiali jagada. Tekkis selline mõte, et igakuiselt 3-5 auhinda välja loosida nende tublide kasutajate vahel, kes aitavad Nami-Nami retseptikogu paremaks muuta retseptide testimise, kommenteerimise ja pildistamise abil. Alustamegi täna, 1. aprillil (NB! see EI ole aprillinali :)). Esmalt tuleb leida meelepärane Nami-Nami retsept, millel pilti juures veel ei ole (või olete kindel, et suudate kenama pildi teha :)). Siis tuleb retsept läbi teha, jätta retsepti juurde kommentaar ning foto laadida üles kas siia teemasse või mõnesse muusse foorumiteemasse. Peakokk Pille (ehk siis mina :)) tõstan siis foto testitud retsepti juurde. Iga 5 Nami-Nami jaoks tehtud foto eest saab kasutaja 1 hääle selle kuu loosimise tarbeks. Aidake ise järge pidada - kui viis pilti üles antud, siis andke siin teemas märku. Auhinnad loositakse välja järgmise kuu esimesel päeval; samal päeval kuulutatakse välja ka järgmise kuu auhinnad. Alustuseks on aga lausa viis toredat auhinda: APRILL 2010 AUHINNAD: 1. VICTORINOXI 19 cm KOKANUGA Victoroxi Eda kirjutab: "Seda nuga ostavad nii profi- kui kodukokad koige enam ja 19 cm tera pikkus peaks sobima paljudele" 2. KAUNIS TÄISPUIDUST RAAMATUALUS (et saaksite söögitegemise ajaks kokaraamatu õige koha pealt kenasti lahti teha): 3-4. Maire Suitsu "SUUR KARTULIRAAMAT" (2 tk) 5. Kirjastus Tänapäeva raamat "Vahemere köök" NB! Nagu ka põllekampaania puhul, siis võid soovitada ka retsepti ja fotot, mida Nami-Namis veel ei ole, aga Sinu arvates olla võiks. PS Erandkorras võib siia üles anda ka pildid, mis olete viimase nädala jooksul nami-nami jaoks teinud ja foorumisse lisanud, samuti pildid, mis hiljutise väikese põllekampaania käigus "liiast" olid (ehk siis kõik fotod peale esimese viie). | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |