Liilia Abikokk 2011-04-01 09:26:43 |
Kui minu arvepidamine paika peab, siis on need aprillikuu pildid... 1.1 Hapupiimakook ilma munata 1.2 Apelsini-porgandisai | |
Tsheburashka Abikokk 2011-04-02 21:09:36 |
Huevos rancheros Omalt poolt lisaksin, et selle hommikusöögi juures võib ühel hommikul tomati-tšillisegu ka järgmise päeva jaoks valmis teha ning järgmisel päeval siis vaid kuumutada ja muna sisse praadida. Siis ei pea igal hommikul seda nii pikalt hautama :) | |
Kiilike Abikokk 2011-04-02 22:44:19 |
1.2 Aedvilja-karrikana 1.3 Paksud friikartulid - minu viga, tegin kangid aga need ei olnud algselt väga peened. Kartulid tõmbasid üsna kokku. Igaks juhuks võiks kartulid enne mikrosse panekut läbi pesta st kui panna tükeldatult. Osa mida vee alt läbi ei lasknud tahtsid sinakaks tõmmata .. Lastele meeldisid ja lähevad kordamisele :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-04-03 14:29:41 |
Väikese hilinemisega kuulutan märtsikuise fotokampaania lõppenuks ja aprillikuise avatuks :) Loosimine jms tsipa hiljem - hirrrrmus kiire on hetkel :( Kuulutan pidulikult avatuks 2011. aasta aprillikuu fotokampaania! Auhindadeks on välja panna kaks eksemplari väga teemakohast kokaraamatut, Maire Suitsu "Kevadpühade piduroad" (kirjastus Varrak) Esmalt tuleb leida meelepärane Nami-Nami retsept, millel pilti juures veel ei ole (või olete kindel, et suudate kenama pildi teha :)). Siis tuleb retsept läbi teha, jätta retsepti juurde kommentaar ning foto laadida üles kas siia teemasse või mõnesse muusse foorumiteemasse. Peakokk Pille (ehk siis mina :)) tõstan siis foto testitud retsepti juurde. Iga 5 Nami-Nami jaoks tehtud foto eest saab kasutaja 1 hääle selle kuu loosimise tarbeks. Aidake ise järge pidada - kui viis pilti üles antud, siis andke siin teemas märku. Auhinnad loositakse välja järgmise kuu esimesel päeval; samal päeval kuulutatakse välja ka järgmise kuu auhinnad. | |
Jaanikaant Abikokk 2011-04-04 09:13:52 |
Panustan ka ühe kevadiselt rohelise puuviljasalatiga üle pika aja fotokampaaniasse. Mul endal arvepidamine täiesti puudub, et mitmes hääl see võiks olla ja kas varasemast on ka miskit jäänud. | |
Liisi Abikokk 2011-04-04 09:36:43 |
Mul ka lõpuks 5 pilti koos 1.1 Karbonaad seentega 1.2 Hakkliha-kapsarull 1.3 Lõhe-kitsejuustuvorm 1.4 Tuunikalavorm 1.5 Kartulivorm heeringaga | |
Zoozi Abikokk 2011-04-04 19:14:40 |
1.4 Karamelliseerunud küüslaugukrevetid 'tom rim man' | |
Cousinella Kokaõpilane 2011-04-05 00:26:33 |
Minul pole enam õrna aimugi, milline piltide seis on.
Igal juhul lisan siia kolm uut pidikest!
Lillkapsavorm
Lillkapsa-šampinjonsupp
Banaanid mascarpone ja sokolaadi- ja karamellikastmega
http://cousinella.blogspot.com/ |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-04-05 10:43:28 |
Pille:
Märtsikuu auhinnaraamatud on välja loositud - loosiõnn naeratas kasutajatele KOKKAMAS95 ja SEAKASS. Palju õnne!
Aprillikuu fotokampaania teade on ka nüüd olemas ja üleval.
Kuulutan pidulikult avatuks 2011. aasta märtsikuise fotokampaania! Auhindadeks on välja panna kaks eksemplari hetke suurimat hittraamatut, Aive Luigela "Tervise kokaraamat" (kirjastus Varrak) Jaanikaant:
See oli nüüd 1.3 :)
Panustan ka ühe kevadiselt rohelise puuviljasalatiga üle pika aja fotokampaaniasse. Mul endal arvepidamine täiesti puudub, et mitmes hääl see võiks olla ja kas varasemast on ka miskit jäänud. Cousinella:
Cousinella, Sul on nüüd 1.4 koos.
Minul pole enam õrna aimugi, milline piltide seis on. Igal juhul lisan siia kolm uut pidikest! |
|
Jaanikaant Abikokk 2011-04-05 11:13:57 |
Aitäh, Pille :) | |
<< < 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 > >> |