Kiilike Abikokk 2010-01-18 11:36:17 |
Kairit:
Kui pole veel leidnud siis võin pakkuda :)
Sooviksin TW pelmeenivormidega tutvuda, kas keegi pakub mulle? |
|
Kairit Abikokk 2010-01-18 12:00:53 |
Tänan, juba leidsin suure otsimise peale! | |
Ullike Abikokk 2010-01-18 15:50:43 |
Kiilike:
Kiilike! Tean, et see pole viisakas küsimus, aga mis need TW pelmeenivormid ka rahalises vääringus väärt on? (ehk siis mitu raha ja mitu pelmeeni korraga teha annab?) Kairit:
Kui pole veel leidnud siis võin pakkuda :)Sooviksin TW pelmeenivormidega tutvuda, kas keegi pakub mulle? Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Tiiu32 Kokaõpilane 2010-03-11 15:25:40 |
Tere kõigile!! Tegelen ka tupperware toodete müügiga Tallinnas.Vajadusel saadan ka paki üle eesti.Kui sind huvitab,et saadan edaspidi su meili peale sooduspakkumisi,siis jään su kirja ootama-ptiiu@hot.ee Päikest kõigile!! | |
Katsike Kokaõpilane 2010-07-27 13:02:10 |
Tere, pakkuda UltraPlus ahjupott 3,3 L soodsalt, mahutite komplekt, lisaks Samba kauss kaanega (sinine) 4,3 L - küsi lisa - kaire123@hotmail.com tegu UUTE toodetega, seisavad lihtsalt kapis! | |
Jaanikaant Abikokk 2010-09-08 10:18:27 |
Ullike:
TW pelmeenivormidega saab teha korraga 40 pelmeeni. Vorm ise maksis vist kusagil 300 krooni kandis. Mulle isiklikult meeldib.
Kiilike:
Kiilike! Tean, et see pole viisakas küsimus, aga mis need TW pelmeenivormid ka rahalises vääringus väärt on? (ehk siis mitu raha ja mitu pelmeeni korraga teha annab?)Kairit:
Kui pole veel leidnud siis võin pakkuda :)Sooviksin TW pelmeenivormidega tutvuda, kas keegi pakub mulle? |
|
Kiilike Abikokk 2010-09-08 11:29:23 |
Ullike:
Siin juba vastati :)
Aga lisaks siis enda tegemisest, et korraga teen 0,5kg hakklihast ja 1 kg jahuga keefiri tainast ning saan u 7x40 pelmeeni. Ma ei ole kunagi arvutanud tasuvust. Pigem mängib olulist rolli see, et tean millest teen, kuidas teen ja tean et lastele meeldib.
Kiilike:
Kiilike! Tean, et see pole viisakas küsimus, aga mis need TW pelmeenivormid ka rahalises vääringus väärt on? (ehk siis mitu raha ja mitu pelmeeni korraga teha annab?)Kairit:
Kui pole veel leidnud siis võin pakkuda :)Sooviksin TW pelmeenivormidega tutvuda, kas keegi pakub mulle? |
|
Pisike Kokaõpilane 2010-09-11 16:07:07 |
Tuli välja jälle uus Tupperware kataloog :) Väga põnevad pakkumised. Kolmapäeval teen tellimuse, kõik huvilised andke enne seda endast märku ;) Kataloog asub: http://tupperware.ipapercms.dk/Tupperware/Nordics/EE/Magazine/AutumnFall2010/ Kirjutage tw.kristiine@yahoo.com Hetkel kehtivad ka mõnusad sooduspakkumised, andke oma meiliaadress ning saadan sinna! ;) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-09-13 08:05:06 |
Ma lihtsalt vahemärkuse korras ütlen, et ma isiklikult nami-namikana telliksin küll kaupa pigem aktiivse nami-namika käest, kes Tupperwarega tellib ja mitte sellise kasutaja käest, kes siia ainult müügiteateid postitab ;) | |
Kallur Kokaõpilane 2010-12-16 01:59:33 |
Mo pole hetkel vist teab mis originaalne, aga mis on hetkel TW parimad pakkumised ja kiiremad tarneajad silikoonmatile ja küpsetamisalusele? :) | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |