Tiitel: Kokaõpilane
2013-07-25 19:03:03 |
Endiselt olen Tupperware ridades ning teen tooteesitlusi Tallinnas ning Pärnus. Kes on huvitatud toredast koosviibimisest sõpradega, kus saab Tupperware tooteid näha ja katsetada, siis andke märku :) Ka olen valmis saatma igakuiseid sooduspakkumiste lehti. Veel kutsun üles inimesi teada andma, kui teil mõne Tupperware tootega midagi juhtunud on. Palun ärge jätke head kraami niisama seisma, või veel hullem, ärge visake seda ära! Tupperware toodetel on 30aastane garantii, mis tähendab, et enamus juhtudel vahetatakse toode lihtsalt välja. Tõsi, eelpool üks kurvake siinsamas foorumis oli oma küpsetusalust lihtsalt pitsanoaga lõiganud ning see kahjuks garantii alla ei kuulu, kuid olen kuulnud palju lugusid, kus klient ütleb, et tal on nuga ära murdunud või juusturiiv katki läinud ning ta konsultant on öelnud, et midagi pole teha. See pole tõsi! Kui on küsimusi või soove, ootan kirju tw.kristiine@yahoo.com :) |
2010-09-11 16:07:07 |
Tuli välja jälle uus Tupperware kataloog :) Väga põnevad pakkumised. Kolmapäeval teen tellimuse, kõik huvilised andke enne seda endast märku ;) Kataloog asub: http://tupperware.ipapercms.dk/Tupperware/Nordics/EE/Magazine/AutumnFall2010/ Kirjutage tw.kristiine@yahoo.com Hetkel kehtivad ka mõnusad sooduspakkumised, andke oma meiliaadress ning saadan sinna! ;) |
2009-10-14 10:18:20 |
Kes on huvitatud praegustest väga headest sooduspakkumistest nii Tartus kui Tallinnas, siis palun võtke ühendust ;) Suurima heameelega tulen ka esitlust tegema! :) |