Nipitiri Abikokk 2009-08-11 09:30:11 |
Uus lemmik selles kategoorias on see kanasalat. Kasutasin grillitud broileri rinnakut. | |
Kärt Abikokk 2009-08-11 10:51:14 |
Pille:
Pille, olen sellest kanafilee soolvees "marineerimisest" varem ka lugenud. Kuidas see sulle tundus, kas oli mingi vahe ka? Olen mõelnud seda katsetada aga pole jõudnud.
Täna sõime sellist üsna klassikalist Caesari salatit koos minu jaoks uudsel moel valmistatud kanafileega (esmalt soolvees "marineerimine", siis praadimine - täpsemalt kirjutasin retsepti juures). Küll oli hea :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-08-11 12:52:32 |
Adonay:
Mahlasem oli kindlasti. Mul oli vahepeal probleem, et kanafilee jäi alati tuim ja sitke, ükskõik, mis nipiga ma seda praadisin...
Pille:
Pille, olen sellest kanafilee soolvees "marineerimisest" varem ka lugenud. Kuidas see sulle tundus, kas oli mingi vahe ka? Olen mõelnud seda katsetada aga pole jõudnud.Täna sõime sellist üsna klassikalist Caesari salatit koos minu jaoks uudsel moel valmistatud kanafileega (esmalt soolvees "marineerimine", siis praadimine - täpsemalt kirjutasin retsepti juures). Küll oli hea :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-06-03 17:28:29 |
Kiisu:
Kiisu-Kiisu, miks Sa seda Caesariks kutsud? Ainus ühendav lüli on saiakrutoonid ;)
(Üldse mitte paha pärast, aga olen ikka natuke segaduses, miks see Caesari nimi niiiii juurdunud ja pea kohustuslik nimi kõiksugustele kindlasti väga maitsvatele, ent Caesari salatit kohe üldse mitte meenutavatele salatitele on :( Thredahlia blogis on tore postitus).
Kuna üleeile sai tehtud kanakoivad MAGGIE IDEA maitseainetega siis eile soojendasin koiba, lõikusin hiinakapsast, tomatit, värsket kurki, rebisin paar basiilikulehte vahele, rõstitud saia krutoonid peale ning soojad kanalihaviilud tipuks. Valasin nats oliivõli peale , maitsestasin suts soola ja sidrunipipraga. Mõnus ja omapärane salat tuli. Caesar Kiisu moodi :) |
|
Netcat Abikokk 2010-06-03 18:11:49 |
Pille:
Ilmselt mingil sarnasel põhjusel, miks kõiki salateid, mis sisaldavad mingil kujul midagi fetat meenutavat, kutsutakse meil kreeka salatiks... Kiisu:
Kiisu-Kiisu, miks Sa seda Caesariks kutsud? Ainus ühendav lüli on saiakrutoonid ;)
(Üldse mitte paha pärast, aga olen ikka natuke segaduses, miks see Caesari nimi niiiii juurdunud ja pea kohustuslik nimi kõiksugustele kindlasti väga maitsvatele, ent Caesari salatit kohe üldse mitte meenutavatele salatitele on :( Thredahlia blogis on tore postitus).Kuna üleeile sai tehtud kanakoivad MAGGIE IDEA maitseainetega siis eile soojendasin koiba, lõikusin hiinakapsast, tomatit, värsket kurki, rebisin paar basiilikulehte vahele, rõstitud saia krutoonid peale ning soojad kanalihaviilud tipuks. Valasin nats oliivõli peale , maitsestasin suts soola ja sidrunipipraga. Mõnus ja omapärane salat tuli. Caesar Kiisu moodi :) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-06-20 10:52:44 |
Hetke lemmikuks on see bistroosalat - esmalt korjame oma aiast viite-kuute erinevat sorti salatilehti, siis peekon ja pošeeritud muna peale - voila :) | |
Liisi Abikokk 2010-07-20 16:22:23 |
Viimati avastasin ülimaitsva saksa kartulisalati suitsupeekoniga | |
Jaanikaant Abikokk 2010-11-14 00:12:54 |
suitsukana-mangosalat | |
Jaanikaant Abikokk 2010-12-16 08:59:51 |
Kas just teab, mis toekas, aga igatahes maitsev kreveti- munasalat | |
Jaanikaant Abikokk 2011-01-07 15:19:18 |
Toitev kodujuustu- avokaadosalat ja mõnus vitamiinirikas kanasalat | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |