Triinp Kokaõpilane 2008-09-23 10:43:35 |
Nõustun ülalkõnelejatega :) Kuigi korra olen ma Kristjanit ja Kristiinet siin kiitnud, siis teisel külastusel enam päris nii rahule ei jäänud ja osa selles oli just sellel üüratul kastmekogusel, milles salat ujus. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-04-12 11:30:44 |
Kui mul on salatiisu, siis viimasel ajal olen sattunud kas Kadriorus asuvasse Gourmet Coffee'sse või siis Angeelika Kangi Café More'sse neid sööma. Mozza salatitel pole ka viga, kuigi mul ei ole eriti sooja suhet selle kohaga veel tekkinud. | |
Tiina Abikokk 2012-04-12 19:05:05 |
Tütre lemmik on F-hoone salat. Ise saab kastet valida, suur kogus ja väike hind. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Karnivoor Abikokk 2012-04-12 21:15:59 |
Ma olen kontorisse viimasel ajal Mamost salateid kaasa ostnud, mõnusalt kõhtutäitvad. | |
Tsheburashka Abikokk 2012-04-13 00:01:56 |
Tiina:
Võtsin seal hiljuti salati ja kastmeks balsamico-meevinegret. Kaste oli nii kohutavalt vänge/äädikane, et see osa salatist, mis kausipõhjas rohke kastme sees ujus, jäi lihtsalt söömata. Kui ma seal kunagi veel peaksin salatit võtma, siis kastme palun eraldi kausikeses tuua :)
Nad iseenesest muidugi armastavadki seal kohutavalt äädikat - sibulapirukal olnud glasuuritud kirsstomatid olid samuti nii äädikased, et mina neid süüa ei suutnud. Aga kuna pirukas oli hea, siis järgmisel korral palusin tomatid eraldi serveerida (lootuses, et eelmisel korral oli kogemata liiga palju äädikat pandud, aga tühi lootus:)). Tütre lemmik on F-hoone salat. Ise saab kastet valida, suur kogus ja väike hind. |
|
<< < 1 | 2 > |