Pille![]() Nami-Nami peakokk 2013-11-06 12:06:37 |
![]() |
|
KöögiKata![]() Kokaõpilane 2013-11-06 16:37:24 |
Horisont on lõpuks õigel kohal ... Bordoo on täiesti kadunud? Ning miskipärast uued tegijad on eelistatumad. Samuti on veider, et on olemas Itaalia restoranid aga muu rahvusrestorani osa väga väike. Näiteks restoran Riis, Elevant või Chakra? | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2013-11-06 18:27:59 |
KöögiKata:
KöögiKata, Bordoo kohta on lõpus väike märkus. See uute tegijate eelistamine tuleb ilmselt sellest, et hindajad käivad just uutes kohtades uudistamas ja igale poole ju sööma ei jõua. Ehk siis uusi tulijaid satub valimisse rohkem.
Horisont on lõpuks õigel kohal ... Bordoo on täiesti kadunud? Ning miskipärast uued tegijad on eelistatumad. Samuti on veider, et on olemas Itaalia restoranid aga muu rahvusrestorani osa väga väike. Näiteks restoran Riis, Elevant või Chakra? |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-01-20 13:46:23 |
Pressiteade 20.01.14 „Altia esitleb: Hõbelusikas 2013“ konkursi võitjad selguvad 30. jaanuaril Traditsioonilise gastronoomiakonkursi Hõbelusika galaüritus ja auhinnatseremoonia leiavad aset 30. jaanuaril 2014. a. Tallinna Mustpeade majas. Mainekas konkurss, mis tunnustab igal aastal Eesti silmapaistvamaid toitlustusettevõtteid, laiendas mullu auhinnakategooriate nimekirja ning sai oma ajaloo esimese peasponsori, kelleks on Eesti üks juhtivaid alkoholitootjaid ja maaletoojaid Altia Eesti AS. „Altia esitleb: Hõbelusikas 2013“ konkursi finaali on põhikategooriates pääsenud 7 restorani, 4 kohvikut, 4 pubit ja 2 lounge/baari. Restoranide kategooria finalistid on Ribe, Tchaikovsky, Chedi, Leib Resto ja Aed, Meat Market, Salt ning Gianni; parima kohviku tiitli eest võistlevad More, Werner, Cafe Madmoiselle ning Mahedik; pubi kategoorias on finaali pääsenud Põrgu, Brewery Õlleklubi, Chicago 1933 ja Suudlevad Tudengid; parima lounge/baari nimetuse eest konkureerivad Lounge 24 (Radisson) ja Butterfly Lounge. Hõbelusikas 2013 korraldaja Kristel Nõmmiku sõnul on söögikohtade konkurents viimasel ajal olnud väga tihe, eriti restoranide kategoorias. „Aastate jooksul on Eesti restoranide kultuur edasi arenenud toidu ja jookide mitmekesisuse ja kvaliteedi osas, oluliselt on paranenud ka söögikohtade teeninduskultuur. Just seetõttu on restoranipidajad varasemast palju julgemad Hõbelusika osalejad – Eesti toitlustusettevõtetel ei ole tõesti midagi häbeneda,“ ütles Nõmmik. Hõbelusikas 2013 peasponsori Altia Eesti juhatuse liige Kristel Mets kinnitas, et Altia Eesti missioon selles ettevõtmises on omalt poolt kõikvõimalikult toetada Eesti toidukultuuri arengut nii toidu, jookide kui ka teeninduse kvaliteedi osas. „Meie ühine eesmärk on arendada gastronoomilist kultuuri Eestis ja Hõbelusikas on selles valdkonnas ainulaadne institutsioon,“ ütles Mets. Kõik Hõbelusika konkursil osalejad saavad tasuta ja sõltumatu statistilise tagasiside selle kohta, kuidas nende restorani või kohvikut hinnati üle 50 erineva hindamiskriteeriumi osas, mis võimaldab võrrelda nende teenusele pandud hindeid 50 erineva hindamiskriteeriumi osas samas kategoorias osalevate konkurentide keskmise skooriga. „Altia esitleb: Hõbelusikas 2013“ valib võitjaid järgmistes traditsioonilistes auhinnakategooriates: parim restoran, parim gurmeerestoran, parim kohvik, parim pubi, parim baar või lounge, parim rahvusrestoran, parim teenindus või teenindaja, parim kokk. Sel aastal on lisandunud ka kolm uut kategooriat: parim kodu/küla või pererestoran, parim hotellirestoran ning parim veinikaart. MTÜ Gastronomy Awards Society of Estonia, mille egiidi all toimub Hõbelusika konkurss, loodi 2004. aasta juulis eesmärgiga väärtustada ja arendada toidukultuuri Eestis. Hõbelusika konkursiga soovitakse väärtustada meie suurepärast toidukultuuri ning tunnustada teenuste kvaliteeti Eesti restoranimaastikul ja anda samas ka konstruktiivset tagasisidet. Konkurss motiveerib toitlustusettevõtet pingutama selleks, et pakkuda kõrgtasemel toiduelamusi nii kodu kui ka välismaistele toidukultuuri nautlejatele. Lisainfo: Kristel Nõmmik Hõbelusikas 2013 korraldaja Tel: 50 88525 Kristel.nommik@gmail.com | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-04-21 22:21:52 |
![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-10-29 20:24:54 |
Aprillis kuulutati välja nominendid, täna siis 50 parima järjestus. Siin see on: 1. NOA Peakoka saal (Tallinn) 2. Alexander (Pädaste, Muhumaa) 3. Horisont (Tallinn) 4. Tchaikovsky (Tallinn) 5. Põhjaka (Järvamaa) 6. Ö (Tallinn) 7. OKO (Kaberneeme) 8. Moon (Tallinn) 9. Ribe (Tallinn) 10. Leib (Tallinn) 11. Cru (Tallinn) 12. MEKK (Tallinn) 13. Salt (Tallinn) 14. Kolm Sibulat (Tallinn) 15. Tammuri (Otepää) 16. Chedi (Tallinn) 17. Villa Mary (Viimsi) 18. Fellin (Viljandi) 19. Gianni (Tallinn) 20. Noa (Tallinn) 21. Diip (Tallinn) 22. Aed (Tallinn) 23. Neh (Tallinn) 24. Bocca Pescheria (Tallinn) 25. Bocca (Tallinn) 26. Ööbiku (Raplamaa) 27. Antonius (Tartu) 28. Dominic (Tallinn) 29. Polpo (Tartu) 30. Sfäär (Tallinn) 31. Wicca (Laulasmaa) 32. Café Lyon (Tallinn) 33. La Bottega (Tallinn) 34. Mr Jakob (Otepää) 35. Kaheksa Jalga (Kõue mõis) 36. Hapsal Dietrich (Haapsalu) 37. Platz (Tallinn) 38. Nero (Tallinn) 39. Kuninga (Tallinn) 40. Ruhe (Neeme küla) 41. Meat Market (Tartu) 42. Sesoon (Tallinn) 43. Lucca (Tabasalu) 44. Lusikas (Tallinn) 45. Truffe (Tartu) 46. Supelsaksad (Pärnu) 47. GMP Pühajärve (Pühajärve) 48. MerMer (Kolga-Aabla) 49. Neikid (Tallinn) 50. La Dolce Vita (Tartu) Loe lähemalt. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > |