Riinyke Kokaõpilane 2008-12-09 11:22:47 |
Need topsid sisaldavad piimhappe baktereid, mis on seedimisele kasulikud. Kuigi neid baktereid saab ka keefirist ja jogurtitest. Kuna ma eriline piimatoodete sõber pole, on sellise väikse purgi täie baktereid hea ja mugav tarvitada. Eks osati mõjub ka platseeboefekt, mis pole ju ka paha. Mulle üldiselt need joogid maitsevad. Nö kohukese asemel tarbimiseks. Väike maius. Keegi pole patrioot tühja kõhuga. |
|
BirgitP Kokaõpilane 2009-07-16 22:00:28 |
Activia on minuarust väga maitsev jogurt. http://bikiplix.blogspot.com/ |
|
Netcat Abikokk 2009-07-17 00:00:45 |
Mina Activia peale ei sülita (kuigi mulle nende maitsestatud jogurtid tegelikult ei maitse) sestpeale kui mõned aastad tagasi sain mädanud virsikutest jubeda kõhutaudi, mis ühegi koduse rohuga üle ei tahtnud minna, enne kui ostsin nelikpaki sedasama Activiat ja ära sõin. Järgmisel päeval oli kombes.
Activia maitsestamata variant on kokkamisel asendamatu (vajan väikse suurusega topsi, enamasti) ja sobib mulle ka koostise ja konsistentsi poolest koos magusate lisanditega magustoiduna tarbimiseks.
Actimeli tervistavasse toimesse ma eriti ei usu, aga vahel on ta mul pudelikaupa kaltsiumilisaks küll, kas tööl kaasas või kapis varuks, et kui tulen hilja õhtul koju ja lõuna on jälle vahele jäänud ja toiduvalmistamiseks on silme ees liiga must juba, siis kallan ühe pudelikese sisse ja näeb jälle köögis sekeldada. Või rüüpan ühe sisse juba enne toidupoest lahkumist, et ikka kindlamini koju jõuaks.
Ah et miks ma kodumaisemaid variante ei tarbi? Ei teagi. Noh, osa on selles et vähemalt mingid neist on Tere tooted, mida ma üldiselt väldin, ja teine, et nende pudelid on enamasti kõik suuremad. Actimeli pudelikene on täpselt õige suurusega minujaoks. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Zapxpxau Abikokk 2009-07-17 15:16:04 |
Need Eesti firmade omad (ega need ei ole alati Eestis tehtud) on reeglina igasugust saasta täis. Dr.Helluse pisike pudel (umbes sama suur kui Actimel) oli ainukesena normaalsem. Kõige hullem on see, et lastele suunatud Lotte probiootiline jook oli veel kõige hullemate koostisainetega (sellest on juba tükk aega tagasi, pole enam sinna poole vaatanudki). Mul vanaema sööb seda Activiat pidevalt, kiidab eriti viigimarja oma, seda on väga harva liikvel. | |
Netcat Abikokk 2009-07-18 01:27:11 |
Viigimarja oma oligi see, mis mu kõhu korda tegi. Aga jah, nii ammu pole näinud, arvasin, et seda varianti enam ei toodetagi. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
BirgitP Kokaõpilane 2009-07-18 15:59:55 |
Minu seedimisele aitas Activia kaasa. http://bikiplix.blogspot.com/ |
|
Pisi-Pisi Abikokk 2009-07-18 21:55:44 |
Zapxpxau:
Mul tekib kuri tunne, et kogu see Lotte-sari on paras kempsupotist alla saata, aga mitte lastele sisse sööta. Lotte kõrrejoogid pole sugugi paremad, üks lõputu keemia ja Mendelejevi tabel :mad: Kõige hullem on see, et lastele suunatud Lotte probiootiline jook oli veel kõige hullemate koostisainetega (sellest on juba tükk aega tagasi, pole enam sinna poole vaatanudki). Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
Bazilio Kokaõpilane 2013-11-05 20:07:03 |
1-2 proovitud,minule sisse ei lähe-mingi ollus,mis pole ei jogurt ega ka magus "asi" | |
<< < 1 | 2 | 3 > |