Pille Nami-Nami peakokk 2014-11-21 00:16:56 |
Ma ei ole auhindade loosimist ära unustanud - igal õhtul ahhetan, et jälle ei jõudnud. Palun kergemat karistust :) | |
Rebane Abikokk 2014-11-21 01:48:04 |
Pille:
Pole hullu, kõrvitsaid veel jagub! ;) Ma ei ole auhindade loosimist ära unustanud - igal õhtul ahhetan, et jälle ei jõudnud. Palun kergemat karistust :) Jazzino. teen. naudin. |
|
OlgaKa Abikokk 2014-11-21 12:03:18 |
Pille:
Me oleme kõik äärmiselt solvunud... :) Tegelikult tõesti, mina olen ka täiesti kõrvitsahoos veel ja me võime kollektiivselt teeselda, et tegelikult kestabki kooskokkamine kuni 1. detsembrini... Ma ei ole auhindade loosimist ära unustanud - igal õhtul ahhetan, et jälle ei jõudnud. Palun kergemat karistust :) Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-11-21 18:56:00 |
OlgaKa:
Ah, teemegi siis nii. Mulle on veel hirmus palju kokaraamatuid ka saadetud, nii et ... ;)
Pille:
Me oleme kõik äärmiselt solvunud... :) Tegelikult tõesti, mina olen ka täiesti kõrvitsahoos veel ja me võime kollektiivselt teeselda, et tegelikult kestabki kooskokkamine kuni 1. detsembrini...Ma ei ole auhindade loosimist ära unustanud - igal õhtul ahhetan, et jälle ei jõudnud. Palun kergemat karistust :) |
|
OlgaKa Abikokk 2014-11-23 14:34:42 |
Pille:
Väga tore.. jagan selle peale siis veel üht retsepti :) Läätse-kõrvitsasupp:
OlgaKa:
Ah, teemegi siis nii. Mulle on veel hirmus palju kokaraamatuid ka saadetud, nii et ... ;)Pille:
Me oleme kõik äärmiselt solvunud... :) Tegelikult tõesti, mina olen ka täiesti kõrvitsahoos veel ja me võime kollektiivselt teeselda, et tegelikult kestabki kooskokkamine kuni 1. detsembrini...Ma ei ole auhindade loosimist ära unustanud - igal õhtul ahhetan, et jälle ei jõudnud. Palun kergemat karistust :) Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök |
|
Aaloemahl Abikokk 2014-11-25 20:55:18 |
Tegin Olga imemaitsvaid kõrvitsatrühvleid. Ja ma olen täiesti kindel, et neid teen ma veel. | |
Martiina Abikokk 2014-11-26 10:25:35 |
Meil on kõrvits ikka veel tihti menüüs. Aga ühtegi retsepti otseselt genereerinud ei ole, lihtsalt pistan kõrvitsat iga toidu sisse :) Eile näiteks ahjus röstitud lillkapsas, brokoli, kartul ja kõrvits. Mõnus :) | |
OlgaKa Abikokk 2014-11-27 12:33:47 |
Sussi:
Niii tore kuulda, et maitsesid! Olen neid isegi kaks korda vahepeal veel teinud, sest need sulavad kahtlaselt kiiresti.. ;) Tegin Olga imemaitsvaid kõrvitsatrühvleid. Ja ma olen täiesti kindel, et neid teen ma veel. Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök |
|
Nämmu Abikokk 2014-11-27 18:17:42 |
Tegin eile esimest korda kõrvitsa orsottot, mulle väga meeldis, vist rohkemgi kui risottoriisi kasutades. Ülejäänud kõrvitsa panin püreena pidusaia sisse, tuli väga mõnus pehme ja mahlane. Kaie |
|
OlgaKa Abikokk 2014-11-30 22:36:14 |
Kiidan ütlemata head röstitud kõrvitsa ja tomati suppi blogist Toidutegu. Isegi abikaasa sõi ja mõmises (muidu on püreesupid rohkem minu pärusmaa). Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök |
|
<< < 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 > >> |