Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-24 22:30:29 |
Tullia:
:D :D :D :D :D
Eriti siis kui toreda kaslase kaasa sain. |
|
Tullia Abikokk 2008-06-25 09:33:13 |
Pille:
Juhtub :D
Tullia:
:D :D :D :D :DEriti siis kui toreda kaslase kaasa sain. |
|
Dash Kokaõpilane 2008-06-25 10:16:30 |
Minu ülikooli keldrikorrusel on pisike kohvik, kus meie ülikooli üliõpilased soojade toitude pealt allahindlust saavad, ent mina olen vist selle söögikoha jaoks liiga pirtsakas :D Kuna ma liha ei söö, juhtub tihtipeale nii, et sooja toitu ei saagi, pean piirduma mõne salatiga, mis ka just kõige parema maitsega pole, hea, et odavgi. Mõnikord võtan siiski oma söögi kaasa ka, mõne puuvilja ja pudeli vett ja nt šokolaadi, kuid see variant mulle justnimelt selle šokolaadi pärast ei meeldi, aga see väike šoks hüppab poes ise näppude vahele ju :) | |
Crystal Kokaõpilane 2008-06-29 22:58:19 |
Siis kui veel koolis käsin siis sai lõuna ajal ikka pirukaid söödud. Nüüd kus ma töötan siis söön ikka töö juures, kui aega saab :) Kuna töötan ju kokana :) | |
Anu Abikokk 2008-06-29 23:09:09 |
Loengute vahepeal on mõnikord nii palju aega, et ilma kohvikupausita ei oleks midagi sel ajal tehagi vist. Nii saab paar korda nädalas väljas lõunatada. Teistel päevadel kannatan nii kaua ära kuni koju jõuan. Kaasa ei võta kunagi midagi. | |
Marianna Kokaõpilane 2008-07-10 14:40:15 |
Mina võtan alati oma lõuna kooli/tööle kaasa, sest söökla söök ei tundu üldse olevat hingega valmistatud. Ei ole halvemaid, paremaid aegu, on ainult hetk, milles viibime praegu... |
|
Metsvaarikas Abikokk 2008-07-11 11:11:56 |
Aga soovitusi, mida annaks kaasa võtta, mis toasoojas seistes halvaks ei lähe ja ikka süüa kõlbaks? Eriti kui igasugused soojendamise, viilutamise ja külmkapivõimalused puuduvad? Ma olen tihtilugu hädas oma lõunasöögiga, sest kaua sa ikka ühe poe salateid sööd? Söökla toidud on minu jaoks öövastavalt rasvased ja ei meki mulle ka need õli-äädika seguga üle kallatud salatid prae garneeringuna. ontrois puudub igasugune kööginurk ning mikro, külmkapp jne. Ainuke võimalus on kuuma vett teha kannuga. | |
Enely100 Abikokk 2008-07-11 17:57:59 |
nagu juba maininud olen (vist): mina võtsin kaasa kodus tehtud võileibu...täitsa mõnus oli...sai siis neid katteid varieerida...teine asi oli kodus tehtud pirukad...ja nt kulebjaakaviilud olid lausa hitid.. praegu mul asi lihtne...tööl kohustuslikud 3 toidukorda päevarežiimis sees :D..aint süüa saab seda, mida hoolealusedki :P | |
Edith Abikokk 2008-08-06 12:58:28 |
kui hispaanias elasin siis alati oli nii, et õhtusööki tehes pool karpi ja külmkappi. hommikul siis kaasa ja lõunaks. natuke üksluisem aga tervislik ja hinna poolest oluliselt soodsam. eestis millegipärast ei saa kunagi nii, kas pole õiget rutiini või ma ei tea mis värk on. Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan |
|
Spiidi Abikokk 2008-08-06 13:30:02 |
Mul oli eelmises töökohas väga hea komme käia kindlal ajal kell 11 lõunal (jube vara aga mulle sobis väga hästi). See oli tore traditsioon ja mõjus ka tervisele hästi, et söögiajad väga regulaarsed olid. Nüüd uues kohas kipub lõuna tihti 13-14 peale jääma ja siis on liiga pikka vahe hommikusöögiga sees. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |