Leoola Abikokk 2008-08-06 14:13:00 |
mina võtan kodunt süüa kaasa, kuna pirital on ainult kallid restoranid ja toidud pole samas midagi kiiduväärt | |
Enely100 Abikokk 2008-08-06 16:17:14 |
hakkab vaikselt mu viimane ülikooliaasta lähenema ja pean hakkama taas sellele mõtlema...teist kõigist on palju abi olnud ning võtan neid nõuandeid arvesse.. | |
Seenekas Abikokk 2008-09-08 20:24:10 |
Soe toit termosega kaasa. Toidu võib alati koju tagasi tuua, kui muid mõtteid tuleb. Pojal läks suvises töökohas veel nii hästi, et palga sees oli igapäevane lõuna, mis toodi kindlal kellaajal kohale ja mille võis eelmisel päeval valida u. kolme variandi hulgast. Mees oli tõsiselt üllatunud. | |
õunapuu Abikokk 2008-09-08 22:10:29 |
Kodust söök kaasas. Õhtusest söögist paras ports karpi ja järgmisel päeval kaasa. Rahaliselt soodsam. | |
Dee Abikokk 2008-09-08 23:08:00 |
Aastaid käisin lõunal kas büroomajas asuvas bistroos või sõitsin lähimasse marketisse mõnda söögikohta lõunatama, vahel ostsin ka poest salateid ja muud taolist. Siis käis (kaalujälgimise) kiiks läbi, ja hakkasin toitu tööle ise kaasa tegema. :rolleyes: Ostsin mugavad ja kindlad karbid, kuhu oli hea eri konsistensiga toite paigutada. (see investeering aitas tublisti kaasa, sest kui ikka supp on termosest välja pressinud, võileib ei seisa koos, või laiutab pool salatit kotipõhjas, siis kaob ka kaasategemise isu ruttu) Algul oli tüütav sahmerdada iga päev selle söögiga, siis harjusin ära; ja hoidsin rahas ka jahmatavalt suure summa kokku. (kirjutasin poolnaljaga 1 kuu tšekid üles, et mis summas endale ise siis ka süüa kaasa teen, ja võrdlesin bistroo/söögikohtade kviitungite summadega: peale võrdlust oli asi naljast kaugel... :P ) No muidugi oli ka neid aegu, kui oli vajadus majast lihtsalt välja saada, sest kontor oli ääreni ära tüüdanud. Siis sai jälle mingi aeg väljas lõunatatud, kuni kontoritüdimus mööda läks... Kui varsti uuesti tööle naasen, loodan samas stiilis jätkata (pannes rõhku kodusele lõunale). :) | |
Blondie Abikokk 2008-09-09 09:11:58 |
Mul pole jälle tööl kööginurka, nii et midagi kodust võetut soojaks teha ei saa ja oma laua taga salati nosimine on ka üsna nukker. Üldiselt ostan seega poest valmistoitu või käin väljas söömas, vahvaid lõunakaaslasi õnneks jagub. Kole kallis on küll nii :( | |
PilleRiin Kokaõpilane 2008-09-09 09:33:19 |
mulle ei meeldi üksi väljas söömas käia. tavaliselt pole kellegagi minna ka. lisaks on need Tallinna kesklinna söögikohad kallid ka, isegi lõunapakkumised lähevad kokkuvõttes päris kalliks maksma. nii ostangi tihti poetoitu ja söön laua taga (kuigi ega seegi odavam tule). vahel harva võtan kaasa ka midagi - aga ausalt öeldes minu meelest mikro muudab toidu maitset, seega väldin seda ka. no ja siis vahel ei söögi üldse päeval. õnneks pole mul mingeid pikki tööpäevi. | |
Lehise Kokaõpilane 2008-09-23 09:32:43 |
Meil oli töö juures kombeks oma pundiga eelmisel päeval läbi rääkida, kas läheme sööklasse sööma või toob keegi miskit kaasa. | |
Väike My Kokaõpilane 2008-09-23 11:12:12 |
Mu meelest Tallinna kesklinnas napib häid ja soodsa hinnaga lõunasöögikohti. Või ma lihtsalt ei tea neid. Omal meil siin on söökla olemas - noh, nälga selle kõrval ei sure, aga kehvakene on ta küll. Aga vat oma laua taga ma süüa ei tahaks, lõuna teine mõte lisaks kõhu täitmisele on ju end natuke liigutada ja inimestega suhelda. | |
Seebimull Kokaõpilane 2008-10-13 10:28:37 |
Kuna ma liha ega kala ei söö, on valikud väljas söömiseks tihti kehvad. Mingil ajal sõin peaaegu igaks lõunaks McDonalds'i segatud salatit, mis iseenesest oli üsna maitsev, aga kaua võib... Nüüd teen endale võileivad kaasa (täpselt sellised nagu maitsevad ja kasvõi iga päev erinevad), lisaks puuvilju, jogurtit, juustu, salatit või pähkleid, mahla ka. Küll koju jõudes saab sooja toitu valmistada :) | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |